Arama sonuçlarınız

1. maranga44

Yeni Fikirler Ve Karavanlarımızda Yaptığımız Değişikler

ferhat bey eğer mümkünse alarm konusunda biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.resmi falan nasıl ,nasıl takılır kullanılır vs.

2. maranga44

Karanımızla Alışma Isınma Gezileri

çok teşekkür ederim.evet çalışanlar için tatilkısa oluyor mağlesef. katlanır bisiklet çok güzel otomobile karavan here yere kolayca sığıyor.umarım siz budolabınızı kısa sürede çözümlerisiniz.
  3. maranga44

çok teşekkür ederim

4. maranga44

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .çalınma olaylarına karşı koltukları sökmek çok mantıklı.ama ben bundan sonra bisikletlere kılıf yaptırıp katlayıp karavanın içinde muhafaza etmeyi düşünüyorum.
  5. maranga44

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet silifke de almanyadan gelen iki karavancı dostumuz bize çok sıcak davrandılar.ama iletişim zayıf olunca fazla kalamadık.

6. maranga44

teşekkürler yücel bey

7. maranga44

Tatil son günümüz beş günlük tatilimiz bitti akvaryum resimler çok az ama çok beğendik tahtalı dağı teleferik çıralı yanartaş giderken Malatya Mersin Antalya dönüşte Konya Kayseri Malatya yolundan geldik çalıştığımız için kısa sürdü toplam 2001 km yol yaptık ortalama yakıt tüketimi 9.6lt...
  8. maranga44

Anamur'dan anemirium antik kentini ziyaret ettik devamında Alanya'ya geldik damlataş mağarası Alanya kalesi antalyadayız iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. maranga44

Anamurdayız iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. maranga44

Geceyi kız kalesi civarı bir benzin istasyonunda geçirip rahat bir uyku uyuyoruz sabah manzaramız dün kahvaltmızı karavanımızda yapmıştık ana bu gün narlıkuyuda daha evvel gelip defalarca çok bağendiğimiz türkemsofrası adlı yerde yapıyoruz manzaramız istikamet buradan Anamur iPhone 'den...

11. maranga44

Akşama doğru Silifke yemek iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. maranga44

Ashabı kefy resimleri daha çok karavanın resimlerini çakmişim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. maranga44

Taşkuyu mağarası Tarsus iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. maranga44

Tarsus şelalesi iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. maranga44

19.3.2016 da karavan hazırlıklarımızı yaptık su depomuzu doldurduk araç içi temizliğimizi yaptık.gerekli gıda ve diğer ihtiyaçlarımızı çok abartmadan yapmaya çalıştık.akşam saat 20:30 da yelkenler fora iskele alabanda deyip.yola koyuluyoruz malatyadan yola koyuluyoruz istikamet Tarsus gece bir...

16. maranga44

Evet kısa ve yeni yaptığım bir geziyi acemicede olsa sizlerleyiz.yaptığımız hatalar affola iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. maranga44

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

yücel kardeşimizi seviyorum.ve yazılarını okuyorum.burası bir forum oramı isteyen istediğini ahlak ve terbiye sınırları içinde olmak kaydı kaydı ile yazabilir paylaşbilir benim şahsi düşüncem.istemeyen okumaz bu kadar basit bu konuyu uzatmaya birbirimizin kalbini kırmaya hiç gerek yok.arkadaş...
  18. maranga44

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

sadece karavanla ilgili değil malum sitede her sektörde dolandırıcılık kol geziyor.mesala ben veteriner hekimim .tanıdığım bir çok insana canlı göndereceğim deyip parasını alıp sonrada aradığı telefonu kapatıp.bir şey göndermeyen çok doladırıcı var..gerçi o stede canlı hayvan satışı yasak ama...

19. maranga44

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

aynı ilan için bende telefon açtım.gayet sakin biri çıktı.nevşehirden aradığmı söyledim gelip görmek istediğimi belirttim.saat 15.00 gibi olur dedi arayıp buluşacağım sözde daha telefonumu açacağını zannetmiyorum. yalnız çok adice bir durum insanların umutları hayelleri ile oynamak.bu ilanı...
  20. maranga44

Ferhat Bey Bisiklet tasiyicisinda kirlenir diyemi iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri