Arama sonuçlarınız

1. maranga44

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

bu arada osho kitapları nın %90 nı bir kaç defa arka arkaya(belki 20 kitabını falan) okudum.gerçekten tatilde okunabilecek güzel kitaplardan biri.şimdi osho nun kitaplarında isminden devamlı bahsettiği jiddi krishinamurti kitaplarını okuyorum onlarda çok güzel belkide okudunuz .

2. maranga44

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

yine harika bir gezi yazısına başlamışsınız.çok teşekkür ederiz.eğer imkanı var ise karavanınızı ,özelliklerini,maliyetini paylaşırsanız bende imaj karavan yapımı bir araca sahip olarak çok merak ettim doğrusu.çünki anlatımınz o kadar güzelki bizde sizinle oraları geziyoruz adeta .gezdiğimiz...
  3. maranga44

3 Haftada Vw Transporter Ile Iskandinavya Gezisi

sizi tebrik ediyorum.çok güzel bir gezi olmuş anladığım kadarı ile paylaşımlarınız bizim için çok önemli. sizin tecrübelrinzden yaralanıyoruz.ayrıca böyle çok donanınlı olmayan bir araçla avrupada 26 gün 9000 km çok iyi.devamınısbırsızlıkla bekliyoruz.

4. maranga44

Sigorta.senelik Vergi Ve Muayene

kdv kesilecektir diye belirtilen araçlar.işyeri üzerine alınan. yakıt vb giderler masraftan düşülsün işyerinin vergisinden diye. iş yeri üzerine alırken kayıt ettiriliyor. satarkende aracı alan kişiye aracın faturasını kesmek gerekiyor.yani alan kişi iş yeri varsa üzerine kayıt ettirmek...
  5. maranga44

Antalya Kamp Karavan Derneği ile Antalya Belediye Başkanı Görüşmesi

Teşekkürler Ercüment bey iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. maranga44

Antalya Kamp Karavan Derneği ile Antalya Belediye Başkanı Görüşmesi

ercüment bey mümkünse .bu alanın koordinatlarını paylaşabilirseniz sevinirim.

7. maranga44

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Nerede bu karavan kampı Mahir bey.ücretler ne kadar bilgilendirebilirseniz sevinirim. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. maranga44

Camyuva Karavan Park

evet koordinat yazılsa çok daha faydalı olurdu.
  9. maranga44

hemşerim on numara olmuş eline sağlık.yanlız arka kapı bu işlemi yaparkenmi ezildi.acaba kapının ezik kısmını kaportacıya yaptırıp öylemi.bisiklet taşıyıcısını yapsaydın.

10. maranga44

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Söylediğiniz her şeyde haklısınız.mağlesef Türkiye'nin gerçekleri bunlar (sigorta,ötv muhabbetleri falan)olmasa iyi olurdu. ama bunlar imkanı olanlar için karavan zevkinden mahrum kalmak için neden olmayabilir .80-100 bin tl lik aracımın kapımın önünde binmesemde durmasından ben rahatsız...

11. maranga44

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

hayırlı olsun .güle güle binin .herşey gönlnüzce olur inş.aklınıza kötü bir şey getirmeyin.sonçta iki yıl firma garantisi var diye biliyorum.
  12. maranga44

Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

Cicikuş çok güzel iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. maranga44

Garip Ile Iki Garip Yol Ve Kamp Günlükleri (2016)

günaydın yücel kardeşi
  14. maranga44

çok güzel olmuş eline sağlık.
  15. maranga44

Vw T3 Karavan

hayırlı olsun.genç yaşta elindeki bütün imkankları kullanıp hayalini gerçek yapmışsın.bize tebrik etmek düşer.

16. maranga44

Büyünce Karavan Olma Adayı. Hayaldi Galiba Kısmet Olcak .2012 Ducato

çok güzel görünüyor .hayırlı olsun ne zaman büyüycek bu yumurcak.
  17. maranga44

Kim Nerede?

pardon aynı mesajı iki defa yazmışım.
  18. maranga44

Kim Nerede?

hüseyin bey iyi geziler.çok güzel görünüyor.çerverisi bilmiyorum.biraz tenha gece güvenlimiydi acaba. hüseyin bey iyi geziler.yer güzelde gece kalmak için tenha görünüyor.

19. maranga44

Ducato Boya Problemi

benim aracım 2007 model ducato.sanırım 2007 ve 2013 arası hemen hemen bütün ducatolarda kronik fabrika çıkışı bir problem boya dökülmesi var.üstteki boya döklüyor ama altta astar duruyor.sorduğum kişiler görüntü olarak çirkin gözükmesi dışında bir zararının olmadığını söylediler yani paslanma...
  20. maranga44

Bir Karavan Yapım Hikayesi

levent bey merhaba firmanızın ismi nedir acaba.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri