Arama sonuçlarınız

1. Sayonara

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Bir diğer çözüm yöntemi de şöyle olabilir: Yeni mevzuatı okumadım ama madem ki forumda okuyan tecrübeli üyeler var ve mevzuatta 3+1, 4+1 vb. yolcu koltuğuna engel bir madde yok, o halde CİMER'e talebinizi karşılamayan kurumu şikayet edin. En geç 1 ay içerisinde neticelendirilir talebiniz...

2. Sayonara

Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey...

Konuyu hortlatmış gibi olacak. Ben de 2014+ kasa Ford Transit 350E ya da 350ED ile kamper yapmayı düşünüyorum. Bu yeni kasanın hem ölçüleri karavana dönüşmeye müsait hem de konforlu ve motor sesi yalıtımı da yeterince iyi.. Kafamdaki karavan plana oldukça yakın videodaki aracın yerleşimi. Sürücü...
  3. Sayonara

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

TSE çalışanlarının bu saçma yaklaşımlarına karşı yapılabilecek en iyi şey kurumlarına dilekçeyle başvurup bu hususta yazılı gerekçe istemek belki de. Halen yanlışta ısrar edilirse dava açıp konuyu Danıştay'a kadar götürmeli. Bu da organize olup maddi manevi külfeti paylaşmakla mümkün olabilir...

4. Sayonara

Yeni Ford Transit

Selamün aleyküm, Bu yeni kasayla Türkiye'de bunun gibi bir karavan yapma ya da yaptırma planım var. Bol camlı olması karavan içinde de keyifle oturup yemek yenebilmesine imkan sağlıyor. Bu model karavanları sanıyorum 2019 yılı içinde görmeye başlarız. Bakalım ilk kim yapacak merakla bekliyoruz.
  5. Sayonara

Yeni Ford Transit

Selamün aleyküm, Bu yeni kasayla Türkiye'de bunun gibi bir karavan yapma ya da yaptırma planım var. Bol camlı olması karavan içinde de keyifle oturup yemek yenebilmesine imkan sağlıyor. Bu model karavanları sanıyorum 2019 yılı içinde görmeye başlarız. Bakalım ilk kim yapacak merakla bekliyoruz.

6. Sayonara

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamün aleyküm, Yavuz ben, doğa ve deniz aşığı ve karavansever.. Cahit Sıtkı'nın dediği gibi yolu yarılamışız farkına varamadan.. Neyse ki kırkım çıkmadı daha diyerek avunuyorum şimdilik. Selametle kalınız..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri