Arama sonuçlarınız

1. Sayonara

Açık Kasa Kamyonete Çekme Karavan Montajı

Karavanın boyutları ve ağırlığı yük haddini aşmıyorsa sorun çıkmayabilir. Ancak karavanınızın aracın kasasına sabit olması ve bu şekilde muayeneye gitmek sorun olabilir.

2. Sayonara

Minibüs Görünümlü Karavan (gizli Kamper)

Kendi otomobilimi satalı yaklaşık iki yıl oldu. Yaşadığım yer küçük olduğu için aracım varken bile işe yürüyerek gidiyordum. Bu nedenle biraz büyük de olsa kampervan araç ihtiyacımı da görecektir. Zaten minibüs tarzı araç tecrübem var. Minibüs almak daha yakın geldi bana da. Aracın kendi iç...
  3. Sayonara

Burası benim bahçem sayılmaz, forum da kamusal alan bir nevi. Zaten yorumlarınız olmasa ne kıymeti olur bu başlığın. Buzdolabı konusunda verdiğiniz bilgiler ışığında şu kanaate vardım; maliyet sorunu olmazsa 12v daha iyi bir seçim. Aksi durumda iyi bir invertör ile A+ 220v dolap. Değerli...

4. Sayonara

Teşekkürler sayın kartalveat, ilk yatırım maliyeti kabul edilebilir eğer 220 v dolaplardan maliyet dışında soğutma ve dayanıklılık açısından dezavantajı yoksa..
  5. Sayonara

Merak ettiğim en önemli şeylerden birisi de 12v buzdolabı mı yoksa invertör ile 220v buzdolabı mı önerirsiniz? (Lpg'li istemiyorum) Aynı hacimdeki bu iki dolap tipinden hangisi daha az elektrik tüketir? Hangisi az sorun çıkarır? Soğutma konusunda hangi sistem daha başarılıdır? 12v dolapların...

6. Sayonara

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Mahremiyet konusunda camlara koyu film kaplanır. Gece içinse sürgülü perde ve sineklik sistemleri var. Ancak yan camlardan gelecek sıcak konusunda yapacak birşey yok gibi. Perde güneşi ne kadar engelleyebilirse artık.. Zaten sıcak saatlerde karavan...

7. Sayonara

Selamün aleyküm sevgili karavanseverler, Mümkün olan en yakın zamanda bir motokaravan sahibi olmayı düşünüyorum. Şehir içinde sürekli araç ihtiyacım yok. Yaşadığım yer küçük ve ihtiyaç olan zamanlarda da bu araç işimi görür. Şartlarımı göz önüne bulundurarak tecrübe ve yorumlarınızı...
  8. Sayonara

Kendi Karavanını Tasarlayıp Yaptıranlar; Ahmet Hamza

Herşeyin basiti iyidir lakin karavan hayatında buna bir ek daha gerekiyor, "basiti ve tasarruflusu".. Standart tuvaletlerin tasarruflu olduğu pek söylenemez.. Siyah su depo boşaltım işi de sıkıntılı deniyor tecrübeli karavancılar genelde kasetli sistem öneriyor.
  9. Sayonara

Kendi Karavanını Tasarlayıp Yaptıranlar; Ahmet Hamza

Karavanda sürekli yaşamak diyince geçenlerde YouTube'da öyle birine denk gelmiştim. Belki kendisine özel mesajla ulaşıp, tecrübelerini paylaşmasını rica edebilirsiniz.

10. Sayonara

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Katılıyorum, öncelikle en büyük sıkıntımızdan başlamalıyız. Başvuru metninde karar verdikten sonra Forum Yetkilisi bütün gezenbilir camiasına toplu mesaj yollayarak başvurumuza herkesten destek isterse güzel olurdu. Ayrıca herkes sosyal medya hesaplarından ve yakın çevresinden bu başvuruya...

11. Sayonara

Doğrudan TSE'ye yazmak da işe yarayabilir. Ancak CİMER kanalıyla iletilen Kamp-Karavan camiasının talepleri dikkat çekecek çoğunluğa ulaşırsa seçilmişler, konunun başka boyutlarıyla da ilgilenmeye başlayabilir. Hazır seçimler yaklaşmışken..
  12. Sayonara

Bu daha içten ve açıklayıcı olmuş, bunu da kullanabiliriz bence..

13. Sayonara

Müsadenizle küçük değişiklikler yaptım. Motokaravan dönüşümü yapılan araçlardaki seyahat koltuğu sayısının TSE'ce 1+2 olarak kısıtlanması hakkında Sayın kurum yetkililerine. Motokaravan M1 sınıfı yani yolcu nakli için kullanıma müsait sınıfta olmasına rağmen, yaşam alanında yolcu...
  14. Sayonara

Anladığım kadarıyla en öncelikli sorunlar şunlar. 1.Ruhsatta seyahat koltuğu sayısının 3+1, 4+1 olmasına bazı kurumlarca izin verilmemesi. (Facebookta Gezenbilir Karavan Grubu üyesi Hakan Korucu bu işi çözmüş tanıyanlar varsa nasıl yaptığını sorup paylaşabilir mi? Videosunu alta ekledim) 2...

15. Sayonara

Aramızda 3+1,4+1,5+1 Koltuk Ruhsatı Alan Motokaravan Sahibi Var Mı?

Hakan Korucu aracı 5+1 kişi ruhsatlı. Videosu aşağıda..
  16. Sayonara

Değerli karavanseverler, bizlere CİMER üzerinden ya da bizzat dilekçeyle (dilekçemsi mektupvari deneme) öyle şikayet ya da talepler geliyor ki evlere şenlik. Hepsiyle de ilgileniliyor (okunabildiği sürece;) Yani öyle çok derin bir resmiyet aranmıyor. Dilekçenizdeki talep ya da şikayet açıkça...
  17. Sayonara

Öneri ve taleplerimiz nelerdir önce bunları bir toparlayıp ortak metinde bunları dile getirelim. Örneğin benim ilk aklıma gelenler: Karavana çevirilen sıfır araçlardaki fahiş ÖTV. AB ülkelerinde uygulanan vergiler (varsa) ne kadardır bilgi eklenebilir.. Motokaravanların trafikte (büyük...

18. Sayonara

Değerli karavanseverler, şayet şikayet şeklinde başvuru yapılacaksa bu sorunu yaşamış, talepleri TSE memurunca geri çevrilmiş olanlarca yapılması doğru olur. Ancak diğer karavanseverler "İstek" yahut "Öneri" kısmından hazırlanacak metni gönderebilir yahut tamamen kendileri de yazabilir. Benim...
  19. Sayonara

Ben Defterdarlıkta çalışıyorum, her şikayet değerlendiriliyor. Çok saçma ve komik olsalar bile.. Zaten şikayetiniz önce ilgili bakanlığa sonra da ilin valiliğine gidiyor. Valilik de işgili kurum(lar)a yazıyla bildirip yasal süre içerisinde neticelenmesini istiyor. Sümenaltı şansı yok..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri