Arama sonuçlarınız

1. keremuzun

Yeni Gördüm. Pajero Pinin

Değil mi değil mi. Çok tatlı araçlar.

2. keremuzun

Yeni Gördüm. Pajero Pinin

Selamlar Herkese, Öncelikle aşağıdaki aracı görseniz ilk tavrımız ne olur. Bakmaya değer mi ? Veya ilan üzerinde yok bu araç temiz değil gerek yok denilecek ipucu var mı ? Yanina gidip bakmak gerekirse bu araç Konya'da. Kime gösterilir nasıl alınır ? Mitsubishi / Pajero / 2.0 GDi Pinin /...
  3. keremuzun

2006 Jeep Liberty 3.7 Lpg Atiker Arıza Işığı Ve Katalitik Konvertör Ilişkisi

Selamlar Ercan bey, Herşeye baktık sonuç konverteri değiştireceğiz 1.500 TL fırsat bulunca yaptıracağım. Zaten en başta katalitik konvertör arızası neden bujilere bakıyoruz diye sormuştum usta ya :)

4. keremuzun

Yarın 2006 3.7 Cherokee Alacağım Fakat Son Bir Soru

Araçla ilgili tek sıkıntım bagaj, evet tank ile kullanılınca yer kalmıyor ve bu sıkıcı bir durum.
  5. keremuzun

Yoo hayır hatta bunu 2 kere denedim LPG de hiç kullanmadım. Birinde 55 öbüründe 51 inci km de ışık yandı.

6. keremuzun

Selamlar, Ben aracımı HMC Murat ustaya (Ankara) götürüyorum. İstanbul da çalışıyorum aracı sürekli kullandığım için konuya tam eğilemedim. Doğru anladıysam Akü kablolarını kısa devre edince hata siliniyor. Motor ışığı sönüyor. Ben bunu Ankara da LPG yi takan Memduh usta ile denedim. 50 inci km...

7. keremuzun

1 ay önce Atiker gold marka takılı ve motor ışığı yanan 2006 model 3.7 motor jeep liberty satın aldım. Bana motor ışığı sönmez demişlerdi. Ve hala söndüremedim. 1- Aracı aldıktan sonra ankara da (memduh usta) LPG yi takan yere gittim fakir kalmış bir daha yanmaz dediler fakat 1 gün sonra...
  8. keremuzun

Selamlar, Akgün Aydın şayet Ankara ise aracı bugün Akgün otomotivden satın aldım. Kurcalamaya başladım bile. Biraz huyunu suyunu öğreneyim tecrübeli abiler bulup peşlerine takılacağım en kısa zamanda. Cevap için teşekkürler.
  9. keremuzun

Çok teşekkür ederim,

10. keremuzun

Selamlar, İlk mesajım inşallah doğru yere yazıyorumdur. Ankara AKGÜN otomotivden bir cherokee sonunda buldum.(6 aydır forumuda inceleyip bu araca karar verdim) Derdimse resimlerdeki kaza. 7152 tl lik bir kazaya karışmış. Değişen parçalarını tramerden sorgulattım. Jant sis farı ayna Denge...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri