Arama sonuçlarınız

1. farazicosmos

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

çantamı alıp çıksam az ve öz diyebilirdim ama araba ile çıkacağımız için taşımada kesinlikle sıkıntı yaşamayacaz. liste aslında abartı gözükse de pişirme setlerini kap kacağı çıkınca doğru düzgün birşey yok aslında. abartıp 40 tane çikolata alan paket paket kaymaklı bisküviler götürenlerden...

2. farazicosmos

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

Araba ile kamp alanına gidip kamp kurmayı planlıyoruz. Ben ve kız arkadaşım olacaz. Ben kendimce bir liste hazırladım sizlere paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda video çekip onuda burdan paylaşırım eksiklerimi yanlışlarımı doğrularımı belirtirsiniz. 1 haftalık kamp için listem Kamp mutfağı...
  3. farazicosmos

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

olayı şöyle özetleyebilirim. mesela skoda kodiaq çıktı tabi türkiyeye gelmedi orası ayrı. araç geri geri giderken özellikle remörk ile sıkıntı yaşamamak adına özel modlar barındırmakta. gizlenebilir çeki demiri ile gelmekte. bilmem kaç ton çekerim demekte. düz yolda giderken önlere %48 %48 gücü...

4. farazicosmos

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

arkadaşlar bir başka sorumda var. bazı sünger matların altında alüminyum folyo mevcut bu sebeple fiyatları bayaa normallerine oranla pahalı oluyor. örneğin 20 dolarlık bir mat bir anda 30 35 dolarlara bu sebeple fırlayabiliyor. bu alüminyum folyo gerçekten vaad edildiği kadar işe yaramaktamıdır.
  5. farazicosmos

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Hayatımda ilk defa kamp yapıcam. Amacım ucuza kaliteli ve beni uzun süre idare edebilecek ekipmanlar almak. Mat konusunda bütçem elvermediği ve öğrenci olduğum için klasik matlardan yana tercih yaptım. Tahmini Teslimat Zamanı linkteki matı uygun fiyata bulduğumu düşünüyorum 43 türk...

6. farazicosmos

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

bu ötv ve kdv olayı çok kötü. çünkü benim hayalimdeki karavan tam donanımlı bir halde 300 bin türk lirası gibi bir meblag tutmakta. renginden koltuk döşemesine perdesine parkesinin rengine tavan aydınlatmasına kadar özel hayalimdeki gibi olsun istiyorum. bu yüzden amacım almanyaya gidip yerinde...

7. farazicosmos

Hayatımda Ilk Defa Kamp Yapıcam Öneriler Alabilir Miyim ?

bilgilendirdiğiniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
  8. farazicosmos

Hayatımda Ilk Defa Kamp Yapıcam Öneriler Alabilir Miyim ?

Bu siteyi karavan tatilleri amaçlı kullanıyordum. Maddi sıkıntılar ülkemizdeki dolar kurunun fazlalığından ötürü karavan ve araç alma hayallerimi rafa kaldırdım. Tabiki doğadan uzak kalmak istemedim. Kız arkadaşımla beraber mayıs veya haziran gibi 1 haftalık kampa çıkma düşüncemiz var. Daha...
  9. farazicosmos

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

biraz eski bir konuyu hortlatıyor gibi olucam ama bildiklerimi yazmak istedim en kaliteli dürbün markası nikondur ve nikon başta olmak üzere diğerleri peşinden gelir. zoom dürbünler titreşim yapar tercih edilmemelidir. sabit lensli dürbünler öneririm ki önerirler. elde bakmak için...

10. farazicosmos

Skoda Kodiaq Karavan Çekmek Için Sizce Uygun Mudur ?

şansımana özel bir sıvı enjekte ediyorsun ve ısınmayı önlüyor. adı şuan aklıma gelmedi. land rover jiplerde mesela arazi modları bulunur ya bunda da karavan veya remörk modu bulunuyor. basıyorsun tek tuşa araç çeki demirine binen yüke göre tekerlere çekişi ayarlayarak gitmeye başlıyor. düz yolda...

11. farazicosmos

gerçekten araştırdığında 2013 ve sonrası hiç bir dsg de arıza çıkmadığına şahit olursun. en çok otomatiği ağrızalananlar ise toyota ve honda olmuş. volswagen i sevmeyen amerikalıların çamur attığı ve internette çil yavrusu gibi yayılan dsg şöyledir böyledir gibi konular bana göre hikaye ki...
  12. farazicosmos

Katlanabilir Rüzgar Türbini Yapıyorum

halen güneş panelleri daha başarılı gibi

13. farazicosmos

Skoda Kodiaq Karavan Çekmek İçin Sizce Uygun Mudur ? Dizel ve En Güçlü Versiyonundan Bahsetmekteyim.
  14. farazicosmos

sordum zaten eğer ki firma kapına kadar getiririm diyorsa herşeyi halletmiştir zaten amazon gibi gümrüğü vergileri onu bunu içine eklemiştir dedi. yani firmaya güvenebilirmişim. türkiyeden almayla ordan alma arasında fark yok dedi.
  15. farazicosmos

birincisi karavan çekerek getirilmiyor. tır kasasında getiriliyor. ikincisi araştırdım firmayı mesela dubai de de 1 tane şubesi yok ama dubai vıngır vıngır o markayı içermekte. firma bana kapıma kadar getiririm diyorsa biz neyi tartışıyoruz ki. sonra faturası ile ruhsatına işletiyorsun bu...

16. farazicosmos

gerçekten ne alaka yorumlar anlamadım. firma tüm dünyaya internet üzerinden satış yaparım diyorsa kapına kadar teslim ederim diyorsa ne şirketi ne ithalatçısı yani neyi tartışıyoruz ki. yurtıdışından sakız almak kadar basit yani ver paranı firma kapına getirsin. gümrükçü birine sordum. o tarz...
  17. farazicosmos

ben alman firmasına burdan parayı yatırııp istediğim özellikler şunlar diye karavanı sipariş verip ankarada kapımda teslim alıcam bu sebeple plaka yada yurtdışına çıkıp girme olayları gibi şeyler olmayacak ki bu yüzden ben gümrük ve vergi olaylarını merak ediyorum
  18. farazicosmos

net bilen biri yok mu bu konuyu. ben almanyaya arabasız gidip karavanı sipariş verip istediğim gibi yaptırıp ülkeme sokturamazmıyım. parasında değilim neler gerekir bunlar önemli.

19. farazicosmos

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

taşıma kapasitesi aracın üzerine takılan port bagajı ifade ediyor, bu ise cam ve aracın çıtaları kaç kilo da dayanıyor bunu belli ediyor. bu bilgi bizi ilgilendirmiyor ve 620 kg ise bayaaa büyük bir şey zaten. örneğin 3 4 bisikleti tak gez banamısın demez. çeki demiri ile karavan 150 kg yük...
  20. farazicosmos

Düz Zeminde Karavanı Insanın Haraket Ettirmesi

anladım teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc