Arama sonuçlarınız

1. elifefe

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) YORUM YOK.. :smiley: , BEKLEMEYİN ÇÜNKÜ YAZMAYACAĞIM, YAZDIKÇA KONU BAŞKA YERLERE GİDECEK, BİRİ BİRİMİZE KARŞI DAHA KIRICI OLMADAN KONUYU KAPATALIM. YUKARIDA NE YAZDIM.? '' İNŞALLAH KONUYU TATLIYA BAĞLARIZ '' DEDİM...

2. elifefe

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) İlginize teşekkür ederim. Konunuyu fazla uzatmaya gerek yok , böyle birşey olmadı, olamazda.!!! Müşterilerimizin araçlarını hırpalamak,malzemelerine el koymak,hunharca şeyler yapmak...bunları asla kabul etmiyorum...
  3. elifefe

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) :smiley: .... .. Son cümleleriniz tehtitkar olmuş sanki ... yazdıklarınızı tekrar okudunuzmu..? Umarım yanlış anlamışımdır...?@\... Neyse.. Ben yine cevap vermeyeceğim, yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım, Çok özür...

4. elifefe

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) Cevap yazmayacaktım ancak sükut etmemiz, esnaflığımız dan değilde ikrar olarak algılanmasın diye konuyla alakalı olarak ben şahsi düşüncelerimi söylemek isterim, Olan biteni Kemal Bey'in ağzından dinledik, tamam çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri