Arama sonuçlarınız

1. moradam

Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Himalayalar 11 kasım 2010 Dharamsala’da bir gün daha kalmaya karar verdim ve bugün yine dağa çıkacağım. Geçen günkü yoldan, ama bu sefer biraz daha ilerisine. O günkü oğlaklarla yine karşılaştık. Bu sürünün çoban köpekleri de böyle. Bu...

2. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu İceman, Edebiyatçı; teşekkürler :). Cincin; Tek başıma çıktım. Çok kişi yolculukların bir sürü avantajları var tabii. Ama Dezavantajları da var. Tek olunca gittiğim yerdeki insanlarla iletişimim daha rahat oluyor mesela... Ya da birlikte...
  3. moradam

Ynt: Motosikletle Hindistan ve Nepal yolculuğu Shimla 5 Kasım 2010 Sabah erken saatte Shimla’ya doğru yola çıkıyorum. 300 kmye yakın bir yol. Artık Himachal Pradesh eyaletine giriyorum. Himalayaların başladığı yerler. Yol boyunca orman ve dağ manzaraları çok keyifli fakat yol bu motor için...

4. moradam

Delhi 31 ekim 2011 31 ekim Sabah 4:00 de Delhi’deyim. Baharat kokusu... İlk hissettiğim şey bu. Döviz bürosundan rupi alıp taksiyle otellerin yoğun bulunduğu Pahar Ganj bölgesine gittim. Delhi’de pre-paid denen bir taksi ödeme sistemi var. Havaalanından pre-paid bürosuna gidip gideceğim yeri...
  5. moradam

Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek...

Ynt: RE: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Teşekkürler Sadık. Fotoğraf çekmek, gezi yazısı yazmak eğlenceli işler. Umarım ilerde daha kapsamlı gezi yazıları/belgeseller de yapma şansım olur. Heycanlı; teşekkürler :)

6. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Umarım istediğiniz rotayı gerçekleşitirirsiniz. Uzun yola yanlız ya da kalabalık çıkma konusu, kişinin gezi anlayışı ile ilgili biraz. Kalabalık olarak çok keyifli geziler yaptım. Ama gezi anlayışları farklı insanlarla uzun yola çıkmak...

7. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Çok teşekkürler arkadaşlar :)
  8. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... 34sel; Beğenmenize sevindim... Teşekkürler :).
  9. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Umarım... Marşa bastıktan sonrası çok kolay :). İşinize yaramasına sevindim.. İyi yolculuklar...

10. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Vedatarpacı, Eftalya, Buralpdi; Teşekkür ederim :).

11. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Geez, Likya1; teşekkürler :).
  12. moradam

"Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi Çok güzel bir gezi ve rapor zaten. Bir de bunun skuterle olması ayrı güzellik. Çok teşekkürler Tekilay. _____________________ (Skuter kullanamayan Oğuz)

13. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... Teşekkürler Tekilay :). Sorma... Radar yakaladı diye benzinliğe girip saklandım. Adam geri dönüp arkamdan geldi ceza kesebilmek için :)...
  14. moradam

Ynt: Güneydoğu: Medeniyetlerin Tarihine Tanıklık Etmek... VitaEsMorte, Sukuşu; Çok teşekkürler :).
  15. moradam

4. BÖLÜM Sabah Mardin'den yola çıkıp Midyat'a doğru koyuluyorum. Gezide beni en çok etkileyen yerlerden biri galiba burasıydı. Araplar, Kürtler, Süryaniler... Eski bir makinanın birbirini tamamlayan parçaları gibi. Biri olmazsa Mardin eksik kalırmış gibi. Midyat 70 km.lik bir yolculuğun...

16. moradam

3. BÖLÜM Mardin Urfa çevresindeki Diyarbakır, Gaziantep gibi, şehirleşirken tarihini yitirmiş şehirlere inat, efsanelerinden güç almış ve geçmişini hep içinde barındırmış. Urfa'dan mutlu ayrılıp, Mardin'e yola koyuluyorum. Toplamda 190-200 km.lik bir yolum var. Çok sayılmaz. Arada Derik...
  17. moradam

2. BÖLÜM Bazda Mağarası Harran'dan çıkıp Bazda'ya yola çıkıyorum. 16 km.lik uzaklık. Bazda Köyü'ne ulaşıp motoru bırakıyorum. Köyde gayet sıcak karşılıyorlar. Harran'da "turist"tim... Bazda Köyü'nde "misafir"im. Mağaraya birlikte gidiyoruz... "Mağara" dedim, ama aslında burası bir...
  18. moradam

1. BÖLÜM İlk durağım Osmaniye İlk gün yolum uzun. İstanbul'dan Osmaniye'ye 1064 km. Osmaniye'de 18 yıllık dostum Mihtat'ı ziyaret edeceğim. İstanbul'dan Ankara'ya sürekli sağanak yağmur altında geldim. Yola çıkmadan hava durumunu dinleyip kafadan attıklarına inandırmaya çalışmıştım kendimi...

19. moradam

GİRİŞ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR