Arama sonuçlarınız

1. yasiko

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan Bu modeli de yıllardır aynı tip karavanları üreterek bizlere farklı bir ürün sunmayan tüm karavan üreticilerinin silkinip, harekete geçmeleri ümidiyle ekliyorum. İlk kim üretirse bana bir tane hediye etmesi şartıyla. ;) :D :D

2. yasiko

Pikapüstü Karavanlar?

Ynt: Pikapüstü Karavanlar? Bu modeli örnek alarak aracınızın kasası ölçülerinde bir benzerini yaptırabilirsiniz. Aşağıdaki linkte ki firmayla temasa geçerseniz, üretiminin benzeri olan bu modeli rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum. Aramakta yarar var. En kötü ihtimalle alt kasayı heryerde...
  3. yasiko

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Kadirciğim, İlgili linki ekleyebilir misin ?

4. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Anladığım kadarıyla yatağın ayak ucundaki halkaya takılan tavandaki kayar sistem kanca sayesinde çalışmakta olup aşağıda ve yukarıda iken emniyet kemerindeki aynı malzeme ile kilitlenmektedir. Başucu kayar kancanın konumuna göre pozisyon almakta olup...
  5. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Sistem-2

6. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Örnek aracın kayar kapı sistemi dolayısıyle yatağın köşesi menteşeli olmaktadır.Sizin aracınızda bu yoksa düz olarak yapılabilir.

7. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Hubbett - Asansör yatak Yer kazanmak amacıyla planlanan bu yatağın çalışma sistemi fotoğraflardan anlaşılmakla beraber teknik konularda bilgili ve deneyimli arkadaşlarımızın detaylı açıklamalarını bekliyoruz. Sistem-1 şoför mahalli üstünde çocuk...
  8. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Levent bey, Hakkımdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.
  9. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Tahmininiz doğru Cavid bey 2+1 ler Fiat Ducato, 3+1 ler Renault master Model farklılaştırmak amacıyla bir konu altında topladım. Düşüncenizde çok haklısınız. Kendi özgün modelinizi yaratabilirsiniz ki benim de amacım bu konuda yardımcı olmak...

10. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Katkım olursa sevinirim ;D ;D ;D Karar tabii ki size ait ama sorunu açıklığa kavuşturmak açısından; Gece pozisyonunda su içmek ve tuvalete gitmek gibi ihtiyaçlar için gerek iki kişilik ,gerekse ranzada yatanlar mutfak ve banyo önündeki boşluğa...

11. yasiko

Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent)

Ynt: Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent) Paylaşım için teşekkürler. Uğraşmaya değmez. Fiyatta iyi. Belki kumaş konusunda farklı bir seçenek bulabiliriz.
  12. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları devam

13. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Bu modeli de Levent beyin yeniden fikir değiştirmesi ümidiyle ekliyorım :D :D :D TÜV açısından koltuklar hep sorun oluyordu. Burada koltuklar normal araç koltuğu ve evvelden güvenlik,CE vs. ne lazımsa mutlaka alınmıştır..Sonuçta araca 4 cıvata ile...
  14. yasiko

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Mehmet Ali bey, Yanlış yerde yazmanızın zararı yalnız o konuya cevap yazan üyere bilgi gitmesidir. Mesela sorunuz hakkında sadece 4 kişiye bilgi gitti.(yasiko, bayar28, bartek, necdet41) Tüm konulara bakmayan üyeler bunu...
  15. yasiko

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Salih kardeşim, Sağol. Ben de senin bayramını kutlarım

16. yasiko

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bayramınız Kutlu Olsun... :D
  17. yasiko

Ynt: Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent) Paylaşıyoruz :) http://www.bushranger.com.au/open_sky_rooftop_tent.php
  18. yasiko

Ynt: Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent) Zaten tüm çabalarımız Ahmet için... :D

19. yasiko

Ynt: Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent) Kolay gelsin.
  20. yasiko

Ynt: Kendi Araçüstü Çadırını Kendin Yap (Rooftent) Benim önerim çadırı aracın üzerine tamamen yerleştirilmesi.Yani merdivenle destek bana sağlam olmayacakmış gibi geliyor. Katlı şekilde aracın üstünde yarım olarak durur,açılınca tüm tavanı kaplar. Yandan merdivenle çıkılır. Ön tarafa da bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri