Arama sonuçlarınız

1. schweps

Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Rostov Na Donu

Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan İyi yolculuklar Yaşar Hocam, Kazasız belasız dönün.

2. schweps

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı Uygulamadan sonra çadırı toplayıp çantasına koydum [emoji12] 1 gece kurulu vaziyette kaldı çadır ve tiner kokusu kalmamıştı. Sızdırmazlığını yakın bir süreçte test etmem mümkün değil ne yazık ki.
  3. schweps

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı Çok teşekkür ederim Mesut bey. ctek ürünlerini satan bir iki yerli site buldum. onlarda da xs800 ve mxs3600 var. (m)xs5000 için önerebileceğiniz bir temin yeri var mı?

4. schweps

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı Bir şey daha, Ctek mxs 3600, şarj akımı 3,6A ve Ataba'nın 2,2 katı fiyatı var. Özellikleri açısından bu fiyat farkını vermeye değer mi dersiniz?
  5. schweps

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı Ferhat bey teşekkürler, Marş aküsü ve yaşam aküsü için iki tane dijital voltmetre bağladım. Sürüş esnasında şarjı ve park esnasında gerilimi takip etmek için kullanacağım. Voltaj kaça düşerse tüketimi kesmek gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz...

6. schweps

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı Mesut bey, Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum. Aküden memnunum ancak %kaça kadar boşalttığımdan emin değilim. Voltaj değeri olarak 11V'a indiğini gördüm yaşam aküsünün. Akünün durumunu (sağlıklı mı değil mi) öğrenmenin bir yolu var mı? Inverter...

7. schweps

Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Ynt: Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Mesut Bey rica ederim, Aşağıdaki mesajıma da bir yanıtınız olur mu acaba? Konuyu bölmemek adına buraya taşımadım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51629.msg1392082#msg1392082
  8. schweps

Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Ynt: Akü Konusunda Tavsiyelerinize İhtiyacım Var Tarık Abi Merhaba, Gezenbilir'e hoşgeldin. Dosyayı xls formatında kaydedip sıkıştırdım ve aşağıya ekledim. Bir de böyle dene. Kolay gelsin.
  9. schweps

Ynt: Yaşam Aküsü İle İnverter Kullanımı Merhabalar, Kampingte veya park halinde akü şarjı hakkında bir kaç şey sormak istiyorum. Aracımda Sonnenshein Dryfit A400 65Ah yaşam aküsü bulunmakta. Marş aküsüyle yaşam aküsünü izole eden NewMar 1-2-70 model izolatör var. Bir de, inverter ve diğer...

10. schweps

Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde...

Ynt: Terkos Ve Müsellim Göletinde Turna Peşinde... Paylaşım için ve amatör olta balıkçılığının heyecanını tekrar yaşattığınız için teşekkürler.

11. schweps

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Kontrol edeceğin yer.
  12. schweps

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Gerekirse aracın altına yatıp açık ağız anahtarla devreye sokup çıkarırım diyorsun yani :)

13. schweps

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Arazi vites topuzunu gördüm de Umut hocam, kilidi aktif hale getirme planın var mı?
  14. schweps

Defender camper projem

Ynt: Defender Camper Projem Sketchup çizimlerinizde ilave koltuklar gözükmüyor sanırım. Benzer bir camper detaylarını ekteki videoda görebilirsiniz. Belki izlemişsinizdir. İzlemediyseniz esinlenecek bir şeyler çıkabilir. https://youtu.be/FJT8lPtWkAQ
  15. schweps

Defender camper projem

Ynt: Defender Camper Projem Merhaba, Öncelikle kolaylıklar dilerim. Kaç kişilik bir seyahat veya kamp için düşünerek hazırlıyorsunuz acaba aracı? Konaklama için pop-up tavanda 2 kişi, arkada da 2 kişi dersek toplam 4 kişi sorunsuz barınır herhalde ama arka koltuk olmadığı için seyahat esnasında...

16. schweps

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı
  17. schweps

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı Uygun bir yeşillik ve güneşli havayı bulunca fırsatı değerlendirip çadırı açtım. Pollerini çatıp dış tenteyi ters şekilde (iç/dış) gerdim ve dikişlerin üzerinde parçalanmış izolasyonları söküp tinerli bez ile temizledim. Şeffaf silikonu bir kaba boşaltıp üzerine sentetik...
  18. schweps

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing) Elinize sağlık, paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

19. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Aslına bakarsan tıngırtı yapıyor. Önlemek için katların arasına, paket ambalajlarından çıkan beyazımsı naylon malzemeyi yerleştirmeyi düşünüyorum.
  20. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Ynt: Defender 110 Hardtop 300tdı (2005) Yavuz hocam, Aşağıda işaretlediğim yerleri, pandizot üzerinden tutturup delebilirsem 3 adet havşa başlı sac vidası atarım diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri