Arama sonuçlarınız

1. schweps

Defender Için Wolf Jant

Güncel

2. schweps

Puma Vs. Bd30

300tdi ile mukayese etmek için Discovery ve Range Rover araçlarda kullanılan 200tdi motoru referans almak pek doğru olmaz diye düşünüyorum. Nasıl ki 300tdi diye otomatik şanzımanlı araçlarda kullanılan 11HP daha güçlü 16Nm daha torklu motoru referans alamayacağımız gibi. Sent from my SM-N910C...
  3. schweps

Puma Vs. Bd30

Merhabalar, Wikipedia'dan alıntı. Defender 200tdi 107HP @ 3900rpm / 188lbft (255Nm) @ 1800rpm Defender 300tdi 111HP @ 4250rpm / 195lbft (264Nm) @ 1800rpm TDI motorları anlatan aşağıdaki sayfada da 300tdi ve 200tdi arasındaki farklar, avantaj ve dezavantajlar belirtilmiş. The TDi pages -...

4. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Paneller faal iken; Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  5. schweps

Karşılaşabiliriz :) Hatta batı kdz programı netleştiyse, belki kampta da görüşebiliriz. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

6. schweps

Emre hocam, Hiç kantara sokmadım aracı. Şu anda kamp teşkilatı ile tam yüklü. Yolda bir kantara çıkarsam iyi olacak :) Sent from my SM-N910C using Tapatalk

7. schweps

Umut hocam, Taşıma yeri bu. Panellerin 6m kadar kabloları var ve bu sayede kamp esnasında güneş gören uygun bir yere, uygun açıda yerleştirileceği öngörüldü. Böylelikle aracı da güneşe bırakmaya gerek olmayacak. Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  8. schweps

Güncelleme; Araç için 100W gücünde iki solar panel ve şarj kontrol ünitesi alındı. Panelleri taşımak için uygun yer olarak araç üstü çadırın altını düşündüm. Göz önünde olmaması, atıl alanın değerlendirilmesi ve tavan sepetinde başka bir şey taşımaya mani olmaması kriterlerine en uygun yerdi...
  9. schweps

Güncelleme; Epey süre forumda İngiltere'den defender için çeşitli aksesuarlar getireceğini belirten bir arkadaşın, kabin tavanına monte edilen, teyp telsiz vs. için kullanılan plastik malzemeden konsol bekledikten sonra kendim bir şey yapmaya karar verdim.

10. schweps

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

LR Kullanim El Kitabi

11. schweps

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

Umarım işinize yarar.
  12. schweps

300 Tdi Turbo Basıncı

Güncelleme; Temassız devir ölçer ile krank kasnağı ile devir saati, rölantide farklı devirlerde eşleştirildi. Intercooler sökülüp temizlendi ve turbo-intercooler arasındaki hortumlar silikon olanlarla değiştirildi. Aracın gaz pedalına tepkisi iyileşti ve 3000d/d altı devirlerde 16-17psi...

13. schweps

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

Merhabalar, Öncelikle gönlünüze göre bir araç bulmanızı dilerim. "Kapalı kasa" ile 5 kapı aracı mı kast ediyorsunuz?
  14. schweps

Defender Arka Helezonları

NRC 6389-LD (RKB 100891) kırmızı/kırmızı renk kodlu arka helezonlar. Helezonlar araçta 500km kadar kullanılmış olup temiz durumdadır . Boy:16,02" (407mm) 330lb/inch İki helezon birlikte 240TL
  15. schweps

Mitsubishi Pajero Amortisör Ayar Motorları (2 Adet)

Yalnız yanlış anlamışsınız. Amortisör yok. Sadece motoru var. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

16. schweps

Mitsubishi Pajero Amortisör Ayar Motorları (2 Adet)

Hepsine mi? Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  17. schweps

Citroen C3 İçin Cruz Marka Tavan Barları

Ne yazık ki elimde değil, satıldı. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

18. schweps

Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler...

Benim yakaladığım değerler şöyleydi. 5d kanalında 1,15-1,20 civarı, 38d kanalında 1,35-1,40 civarı swr değeri Şase konusunu, swr metre olduğu sürece deneyip karar vereceksiniz. Ama montaj için balkonun köşesi daha uygun olmaz mıydı? 180derece çevresi kapalı olacağına 90derece çevresi kapalı...
  19. schweps

Amatör Band Telsizlerde , Olmazsa Olmaz Özellikler...

CB için kendi çözümümü aktarayım, Boomerang 27A 27MHz balkon antenini, zeminden bir boru ve taban plakası ile yükseltip çatıya bağladım. 12V besleme için eski bir PC'den çıkma power supply da bir seçenek olabilir. Ben öyle yapmıştım. Montajı yaptığınız şekilde kullanım için SWR metre ile ölçüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri