Arama sonuçlarınız

1. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Güneş panellerini uzun soluklu ilk defa deneme fırsatı bulduğum bu kampta (1 hafta), mevsim ve konum itibariyle güneşten az yararlanmış olsak ta her daim dolap bize soğuk içecek ve yiyecek sağladı. Gerektiğinde hidrofor ve aydınlatmalar da kullanıldı. Not: Emre Dönmez arkadaşın iki sene önce...

2. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Konuya bir şey yazmayalı çok olmuş. Warn M-8274-50 vincin kontaktörleri ve motorunda iki arıza yaşadıktan sonra muhafaza için örtü araştırdım. Warn orijinal kılıfların astronomik rakamlarda olduğunu görünce, elimdeki askeri vinyl muhafazadan kendim diktim.
  3. schweps

Defender İçin Ön Cam Nasıl Bulurum?

Bilgi için teşekkürler. Arayıp ellerinde cam olduğunu teyit edip buradaki (kdz.Ereğli) anlaşmalı camcıya gönderebiliyorlar mı öğrenirim. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

4. schweps

Kasko kapsamında değiştirebilmek için sigorta firması ile anlaşmalı yerlerde değiştirmek gerekiyor, söylenen bu. Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  5. schweps

Merhabalar, Aracımın ön camında çatlak olduğu için kasko kapsamında değiştirmek istiyorum. 35-40 gün önce anadolu sigorta ile anlaşmalı bir camcıya (olimpia bayii) gittim, zar zor Adana'da bir tane buldular. Bu hafta ulaşmış ellerine, dün taktırmaya gittiğimde gelen camın alt köşesinden...

6. schweps

5.viteste Titreşim

Merhaba, Güncelleme yapayım. Geçen hafta şanzıman indi ve problem 5.vitese yakın olan, kamalı mil arka rulmandaymış (FTC3371). İç bilezikte aşınmalar vardı. Değişti ve titreşim, ses kesildi.

7. schweps

Raylı Ahşap Sandık, Ekspedisyon Araçlarına

Merhabalar, Aracımın eski sahibinin uzun seyahatler için yaptırdığı, iki yönde kayacak şekilde yataklı, toz almayacak şekilde contalı ahşap dolap sistemini kullanmadığım için satıyorum. Fiyat: 800TL Kargo veya ambar ile gönderilebilir. (masraf alıcıya ait) İçiçe geçen çelik raylar sayesinde...
  8. schweps

Defender 110 "willow Green"

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Beyaz tavan da çok yakışmış.
  9. schweps

Igo 2016 Ülke Haritaları

teşekkürler

10. schweps

Igo 2016 Ülke Haritaları

Merhaba, Türkiye, Yunanistan, Kosova ve İspanya'yı paylaşabilir misiniz?

11. schweps

arac telsizi

Merhaba, Merak ettim, G4'lerin ilave bir özelliği mi var?
  12. schweps

Krdnz Ereglı Mercedes Off Road Ustası Aranıyor

Merhaba, Ayhan Oto'ya gittiniz mi?

13. schweps

Far Kablo Demetinde Boşta Soket Hk.

Merhabalar, Aracın önüne ilave sürüş lambaları takmak istiyorum. Camları aşınmış farları değiştirirken her iki tarafta da, park ve sinyal lambalarındaki soketler ile birebir aynı, boşta soketler var. Mavi üzerine kırmızı çizgili kablolar geliyor bu soketlere. Park, sinyal, far, uzun far, sis...
  14. schweps

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Merhaba, Şasenin içine de bir göz atmayı ihmal etmeyin. Ben bir kaç haftadır fırsat buldukça şase içini temizlemeye çalışıyorum. Büyük topak haline gelmiş parçaları telle veya ulaşabildiğim deliklerden parmaklarımla ufalamaya çalışıyorum, bir yandan su verirken. Arka taraf sizde komple açıkken...
  15. schweps

Yük, Kargo Bağlama Rayları

Rica ederim, işinize yaramasına sevindim.

16. schweps

5.viteste Titreşim

Merhaba, defender2.net forum sitesinden bir alıntı. Google Çeviri
  17. schweps

5.viteste Titreşim

Günaydın, Şöyle izah edeyim. 5.vitese aldığım hız 80 iken de yapıyor, 90'da aldığımda da yapıyor. Acaba kesecek mi diye hızlandığımda ise artarak devam ediyor. Yabancı forumlarda, şanzımandaki aşınmaların ATF Dexron IID den kaynaklanabileceğini, onun yerine MTF 94 kullanılmasını öneriyorlar...
  18. schweps

5.viteste Titreşim

Murat bey merhaba, Paylaşım için teşekkürler. Şayet balans kaynaklı olsa, 4.viteste aynı hıza ulaştığımda da titreşim yapmaz mıydı? Sent from my SM-N910C using Tapatalk

19. schweps

5.viteste Titreşim

Denenebilir ancak şafttan kaynaklansa 5.viteste tekerlerin döndüğü hıza 4.viteste çıktığımda da yapmaz mıydı? Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  20. schweps

5.viteste Titreşim

Muhtemelen dediğiniz gibidir. Ama bunu için şanzımanın inecek olması bile beni huzursuz ediyor. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri