Arama sonuçlarınız

1. schweps

300 Tdi - Water Cooling Temp., Cylinder Head Temp. & Expansion Tank Water Levelling Alarm

Merhaba, Ancak dün bakabildim. Şase pabucu gibi bağlanan sensörlerden var. Motorun arka kısmında, üst kapak üzerindeki bir dişli deliğe 10mm civata ile bağlı. Sizin sensör montajı için kullandığınız delik te kör delik, yani içeriye açılmıyor değil mi?

2. schweps

Çok Çok Acil Genel Yardım

Bu başlığı ilk açıldığında bir de şimdi fark ettim. Apar topar 10-15 seneliğine yurt dışına, kendi yaptığı motokaravanla çıkma hedefi biraz zor gerçekleşir gibi gelmişti. Görülüyor ki araç yola çıkmaya hazır (gibi). Hayalleriniz ve hedefiniz gerçek olur umarım. Veganlık konusunda başka bir...
  3. schweps

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Merhabalar, Sadece irtifayı referans almak doğru olmayabilir. Bazen aynı irtifada hava açık olur basınç düşüktür çalışmaz, bazen de hava bulutlu olur basınç yüksektir çalışır.

4. schweps

300 Tdi - Water Cooling Temp., Cylinder Head Temp. & Expansion Tank Water Levelling Alarm

Merhaba Murat Bey, Kdz.Ereğli'de yaşıyorum. Fırsatınız olursa buyrun gelin, tanışmış oluruz. Ben de sizin pop-up roof aracınızı merak ettim :) Fotoğraftaki ızgara stepneye tutturulanlardan sanırım. Hazır mı yoksa siz mi kestirdiniz? İnfra red termometreler, yüzeyin durumuna ve malzemesine göre...
  5. schweps

Defender D Cab

Ülkemizde aeacın VIN kodunun trafik açısından bir hükmü olduğunu sanmıyorum. İngiltere için bile durum aynı olabilir. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

6. schweps

Alıntı yapınca çıkmıyor yazılanlar. Araç 2005 model 110 hardtop, 300tdi motor var. Sensörün yerine henüz bakamadım. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

7. schweps

Emin değilim, bakmam lazım. Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  8. schweps

Benim araçta da, sensörü motor bloğunda olan dijital hazır bir sistem var. Normal seyirde 81-83C civarındayken, yokuş tırmanırken, özellikle yazın uzun yokuşlarda 93-95C okuduğum oluyor. Sent from my SM-N910C using Tapatalk

9. schweps

Göstergelerde okunan sıcaklıklara bir iki örnek verebilir misiniz? Sent from my SM-N910C using Tapatalk

10. schweps

Murat Bey Merhaba, Elinize sağlık çok güzel olmuş. Açtığınız başlık ta çok faydalı olacak, teşekkürler.
  11. schweps

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Teşekkürler, Gözümüz aydın.

12. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Eski fotoğraflar gözükmüyor ne yazık ki. Bir ara tekrar yüklemeye çalışırım. Sedat Açıl duyuyor musun? Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  13. schweps

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Merhaba, İki panel var, her biri 100W polykristal Provista 30A şarj regülatörü var Yaşam aküsü, 110Ah Ritar (AGM) Bir kaç mesaj yukarıda akünün ve regülatörün bağlantısı, bulunduğu yer görülebilir. İçerdeki yerleşimi görebileceğiniz fotolar da önceki sayfalarda olması lazım.

14. schweps

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Sedat Hocam Merhaba, Eminim çok yoğunsun ve elinden geldiği kadar forum ile de ilgileniyorsun ancak eski başlıklarda fotoğrafların halen gözükmüyor olması çok can sıkıcı. Motokaravan olayına merak saldım ve kendi karavanını yapan bir üyenin başlığını incelemeye kalktığımda atıfta bulunulan bir...
  15. schweps

Defender Için Wolf Jant

Merhabalar, Son mesajımda satılmıştır demiş olsam da elimde halen 3 adet Wolf Jant mevcuttur (lastikler ve 4 jant satıldı). Talep eden olursa dördüncüyü de ben sıfır alıp, 3 eski 1 yeni her biri 250TL'den toplam 1.000TL'ye gönderebilirim. Kargo alıcıya ait.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri