Arama sonuçlarınız

1. RÜZGAR

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 O atın hali bir yandan üzüntü verici öbür yandan ders gibi... Öğrenmeye niyeti olan varsa tabii.. Evcan' ın hali melankolik... Bir esrarlı sonbahar gününde, otur bir köşeye,dökülen yapraklardan yayılan anılara kulak ver.. Neler yaşanmış o yaz, neler.. Mustafa ve Nedim...

2. RÜZGAR

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Toffy'in ciğere bakışı... ;D ;D ;D
  3. RÜZGAR

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Bu güzel ve anlamlı geceye hakkını veren Tuluyhan Uğurlu ve arkadaşları ile etkinliği organize eden "dağ çiçeği&fsirin" e sonsuz teşekkürlerimizle..

4. RÜZGAR

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Ah...keşke yazmasaydın..şimdi bütün magazin basını doluşur kapıya... ;D ;D ;D Şimdiden teşekkür ederek bu sezonu açıyoruz..Umarım bütün kış boyunca sürer bu sıcak etkinliklerimiz..
  5. RÜZGAR

10 Kasım ATA'yı Anıyoruz

Ynt: 10 Kasım ATA'yı Anıyoruz Saygıyla anıyorum. Sevgiyle anıyorum. Anlayarak anıyorum...

6. RÜZGAR

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Bir "o ağaç" anısı da benden...Çıralı/2007

7. RÜZGAR

Motokaravanda Lpg Tüpü Ile Ocak ,buzdolabı Vb.gaz Kullanımının Yasal Yolu Varmı?

Ynt: Motokaravanda lpg tüpü ile ocak ,buzdolabı vb.gaz kullanımının yasal yolu varmı On yıl kadar önce Ege Karavan'da karavanım yapılırken dedikleriniz aynen uygulanmıştı. Bu biraz da yapanın bigi ve hassasiyetine kalıyor şimdilik. Ama "bana bişey olmaz" ,zihniyeti de devam ediyor bir yandan...
  8. RÜZGAR

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!..

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!.. En büyük bayram, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun,
  9. RÜZGAR

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Eğer Sonbahar betimlemelerinizdeki gibi vefasız,hüzünlü ve camlardan süzülen damlalar ile gelecekse,yapraklar Rüzgar'ın önünde hışırtılarla savrulacaksa bırakın gelsin üstat... Böylesine duygularla gelen "sonbahar" hoşgeldi, safa geldi..

10. RÜZGAR

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) O bakraçlardan günümüze kadar gelebilen bir tanesi içine yerleştirdiğim kurutulmuş çiçeklerle salonumun bir köşesinden baktı durdu yıllarca..Nasıl bilmem .. Senin çocukluğun Demirel'li günlere denk geliyor yanılmıyorsam.Belki Sana yağı...

11. RÜZGAR

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker… Sithonia / Porto Elena da batan güneş...
  12. RÜZGAR

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kişiyi bilemem ama ocak Optimus marka ve ispirto ile kafa ısıtılıp gazyağı ile yanıyor.Ocağın hemen yakınında bir de teneke saplı iğne bulunduruluyor ki meme tıkanınca açmak için. Bizleri ispirtolu ocaklı günlerden günümüz modern Türkiyesine...

13. RÜZGAR

2012 Avrupa Seyehatimiz

Ynt: 2012 Avrupa Seyehatimiz Gezinizin çok güzel ve doyurucu geçtiğine galiba ilk biz tanık olduk İpsala gümrüğünde. O gün bu gün Yunanistan'ın bir başından girdik taa İgaumenitsa ya kadar, oradan bir daldık Parga-Preveza üzerinden Pelepones e kadar... Şimdi Volos/Hellas kampingde denize sıfır...
  14. RÜZGAR

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Birlikte olabilmeyi çok isterdim...Yurt dışında olacağımdan maalesef katılamayacağım.. ;) Hepinize iyi kamplar..
  15. RÜZGAR

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Bu kabil uzun süreli pişmeyi gerektiren makarna,balık vb. şeyler için bir benzin ocağı bulunduruyorum. Çok kullanışlı oluyor. Selamlar,

16. RÜZGAR

Karavanınızda ya da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir?

Ynt: Karavanınızda ya da Camperinizde Olmazsa Olmazlarınız Nelerdir? O,bu derken karavan Cevat Kelle ye dönecek kesin.. ;D
  17. RÜZGAR

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Mesajınızı geç okudum.Özür dilerim. Umarım geçen zaman içinde Karadeniz gezinizi tamamlamışsınızdır. Karadeniz in tamamını köy, kasaba, yayla falan bir kerede gezmek pek olanaklı değil ama ara sıra gündeme alıp bölüm bölüm de gezilebilir bu güzelim...
  18. RÜZGAR

UKKF BAŞKANI ERDAL ÖTÜGEN AKBÜK - AZMAKBAŞI (CAMPİNG- CAFETERYA) YI ZİYARET ETTİ

Ynt: UKKF BAŞKANI ERDAL ÖTÜGEN AKBÜK - AZMAKBAŞI (CAMPİNG- CAFETERYA) YI ZİYARET ETTİ Güzelim Akbük koyundaki kamping aslında Akyaka için ciddi bir alternatif oluşturabilir. Henüz sosyal olarak zayıf olsa da zaman içinde bu kabil tesislerin çoğalması ile birlikte koy canlanacaktır inanıyorum...

19. RÜZGAR

UKKF BAŞKANI ERDAL ÖTÜGEN AKBÜK - AZMAKBAŞI (CAMPİNG- CAFETERYA) YI ZİYARET ETTİ

Ynt: UKKF BAŞKANI ERDAL ÖTÜGEN AKBÜK - AZMAKBAŞI (CAMPİNG- CAFETERYA) YI ZİYARET ETTİ Erdal bey, Motosikletin yenilenen "selesi" çok güzel görünüyor... ;)
  20. RÜZGAR

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Soldan kapılı..İngiltere için yapılmış olmalı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri