Arama sonuçlarınız

1. I

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi tavsiyeleriniz için teşekkurler. sizleri dinlicem kesmicem sapını. elime muhtesem oturuyo kullandıktan snra düşünücem bu kesme mevzuunu

2. I

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi sapını dedem bilerek uzun braktı istediğin ölçüde kes diye elime gecer geçmez fotolarını yukledim. yarn sapını kesip tekrar yuklicem fotoları. resimler çok buyuk görünüyo olabilir telefonla çektim. sap uzunluğu ağırlık ağız ölçüsü gibi ölçüleride...
  3. I

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi işte dedeme yaptırdığım mini baltam

4. I

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi salı günü nasipse elime gececek balta kullanıcam denicem artılarını eksikliklerini sizlerle paylaşıcam ve uygn görürseniz yardmcı olmaya çalışırım elbet. ama anlamadığm bi konu: x5 kullanıcısıyım diyosunuz ama başka bi balta daha satıun almak...
  5. I

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi merhabalar aranıza yeni katıldım. bursada ikamet etmekteyim 20 yaiındayım ve öğrenciyim. benim dedem dediğiniz gibi kamyon makaslarından balta-kazma-bel kazması( bağ bellemek için) çok hatırlı arkadaşlarına keser vs vs aletler yapmakta. kendisi şu an...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri