Arama sonuçlarınız

1. melihbozkurt

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Selcuk bey sizinde okudugunuz gibi Moderatorumuz Levent bey araci incelemis ve riskli bulmus. Baska bir cozum bulunur mu onu ustalar bilir. Ama ben sizin yerinizde olsam eger 5000 euro butce ayirabiliyoram; oncelikle reimo'dan...

2. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Levent bey, eger kusaklar kesilmeseydi yani orjinalde oldugu gibi sadece kucuk kare bir delik acilsaydi daha guvenli olurdu. Aceba bu sekilde yapma ihtimalleri yokmuymus? Yani kendi tercihlerimi, yoksa kaportaci bu kadarini mi...
  3. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bende dun aksam mesaj gonderilemedi diye hata verdi. Heralde internette sorun var diye biraktim. Bu gun baktim ki gitmis hemde 3 kere gitmis. :) Kusura bakmayin arkadaslar. Bir daha bu tepetaklaka guvenmeyecegim. :)

4. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Gezenbilir facebook grubunda paylasmislardi. Israrla sordum ama esimin bir arkadasi yapti, lazim oldugunda bilgi veririz falan dendi kaldi oyle. Grupdan bulup mesaj atabilirsiniz. Benim su an boyle bir isim olmadigi ve insanlari...
  5. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Gezenbilir facebook grubunda paylasmislardi. Israrla sordum ama esimin bir arkadasi yapti, lazim oldugunda bilgi veririz falan dendi kaldi oyle. Grupdan bulup mesaj atabilirsiniz. Benim su an boyle bir isim olmadigi ve insanlari...

6. melihbozkurt

7. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Nevzat hocam degeri 2 bin euro civarinda olan tavan, bir firma 5 bin euro ya takiyor diye hele ki aracin ustunde ve kullanilmissa kesinlikle 5 bin euro etmez. Gecenlerde Facebook grubunda bir arkadas paylasmisti T4 lerine...
  8. melihbozkurt

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Huseyin bey bunlari Ingiliz karavan firmalari pop-up karavankarin tavanlari kullaniyor. Ornegin VW T5 pop-up karavan almissaniz bunu alis amaciniz zaten aracin alcak olmasi ise tavana yuksek birseyler monte etmiyor bunlari...
  9. melihbozkurt

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Araci esinize yara bir yakiniza satin. Sonucta alim-satim vergisi sizin verdiginiz sigortadan cok daha ucuza geliyor. :)

10. melihbozkurt

En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ?

Tam bir 10m3 ducato. Daha once benzer planlari yapmistim. Dus ve tuvalet istemezseniz cok daha kucugune bile yapilir. :) Buyrun Nissan NV200. http://www.gumtree.com/p/campervans-motorhomes/nissan-nv200-puredrive-tdi-campervan/1075352500 Kalabalik sehirlerde yasayan ancak bir kac gunluk...

11. melihbozkurt

Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil)

Ynt: Kendi Micro Kamperini Yapanlar; Opel Compo Campervan (vkamil) Aracinizi daha sezon basinda bitirip bir cok gezi yaptiniz. Niye satiyorsunuz? Yoksa bir boy buyugune gecis icin mi? Sent from my iPad using Tapatalk
  12. melihbozkurt

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bekir bey bu fitatlarin karavanlar icin verilen fiyatlar olduguna eminmisiniz. Piyasada ucusan fiyatlatdan sonra cok cuzi kaliyor bunlar. Eger fiyatlar boyle ise daha merkezi bir sekilde duyurup, sigortasi dolan arkadaslari bu firmaya yonlendirmek...

13. melihbozkurt

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Hocam emeklilik planlari yapilmis, Insallah hersey gonlunuzce olur. Yillardir sabrettiniz artik az yol kalmis. Kismetse 5-6 ay sonra artik sizi gezmekden pek forumda goremeyecegiz anlasilan. Sent from my iPad using...
  14. melihbozkurt

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan bey off road bolumundeki arkadaslar oldukca aktif. Aslinda ne yazikki gezi yazilarinin one cikmamasi sanirim biz karavan bolumu okur ve yazarlarinin ayibi. Sent from my iPad using Tapatalk
  15. melihbozkurt

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan bey off road bolumundeki arkadaslar oldukca aktif. Aslinda ne yazikki gezi yazilarinin one cikmamasi sanirim biz karavan bolumu okur ve yazarlarinin ayibi. Sent from my iPad using Tapatalk

16. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arac bahsedildigi uzre Erdal oto dosemede yapilmis. Bu aracin ederi normalde 30-35 diyelim. Mutfak ve dolaplar orjinal westfalia yada reimo degil anlasilan. Piyasa isi dolap cok tutacagini dusunmuyorum. Bu araclarin termo...
  17. melihbozkurt

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arac bahsedildigi uzre Erdal oto dosemede yapilmis. Bu aracin ederi normalde 30-35 diyelim. Mutfak ve dolaplar orjinal westfalia yada reimo degil anlasilan. Piyasa isi dolap cok tutacagini dusunmuyorum. Bu araclarin termo...
  18. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ben bu civarda hic kamp gormedim. Acikcasi olsada pek kimseye tavsiye etmem. Sessiz sakin dogasi ile guzel bir yerdir ancak yolu felaket. Bodrum yolundan sonra 25-30 km boyunca kotu yollarda, yada dag yolundan geciyorsunuz. Kazikli yol ayrimindan kiyikislacik...

19. melihbozkurt

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İhsan bey kusura bakmayın ilk bakışta aklımda hasan gibi kalmış demekki. Benim ailem de sizin tam karşınızda yani Güllük'den baktığınızda körfezin tam karşısında kalan, kıyıkışlacık'a bağlı yazlık sitelerin birinde ikamet ediyor. Balkondan tam Güllük'e bakiyoruz...
  20. melihbozkurt

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato Siz aracin icinde rahat oldukdan sonra gerisi sorun degil. Sizin icinize sinmesi onemli. Tabiiki ileride satmak isterseniz alicisi azalabilir ama satma dusunceniz yoksa guzel. Bu duzenle en cok kis kamplarinda rahat edersiniz. Disari cikamasaniz bile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR