Arama sonuçlarınız

1. teos

Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları Bu karavanların kesinlikle bir ruhu var. Benim de hoşlanarak baktığım bir tarz. Ne yazık ki artık üretilmiyorlar.(İndigo) Bir karavancı dostum, alkovan kısmında rahatlıkla oturulabildiğinden bahsetmişti. Günümüz karavanlarının çoğunda bu, nerede ise...

2. teos

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Uğur dostum, Hoşgeldin, sefa getirdin diyorum.
  3. teos

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cem'e katılıyorum, yaptığı etik değil. Yeni bir başlangıç için kendi yaptığı işlere vurgu yapması lazım. Belirtmesi yetmiyor.

4. teos

Omnistor Model Tente

Ynt: Omnistor Model Tente Dostlar, Özellikle PSA grubu araç sahiplerinin dikkat etmesi gerektiği nokta, bu tür camper'ların üstüne tam uyan model olduğu. Diğer modeller ( yokluk nedeni ile 2001 model Ducato'da yaşadığım tecrübe) çok uygun değil. Kızağa tam oturmalı. Örnek olarak ...
  5. teos

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Stor kapı/dolap kapağı olayına ben de çok özeniyorum ama, Aydın, ses yapar abi demişti. Haklıymış :-) Vazgeçmeden yeni arayışlarına saygıyla, emeğini kutluyorum.

6. teos

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz İçeriği, dolu ve nicelikli, okuması keyifli bir bölüm olması açısından herkese görev düşüyor. Hassasiyetler açısından, art niyet aramaksızın, tüm grupların kendisini ifade etmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum...

7. teos

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan bey, Hayırlı, uğurlu olsun. Yollara rahata rahat düşme zamanı ...
  8. teos

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Bu olgunluğu gösteren tüm taraflara saygılarımla. Teşekkürler dostlar. Tüm karavan camiasına hayırlı olsun.
  9. teos

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Kenarda, köşede duruyor Aliço dostum. Üyelere, sadece okuma modunda açık vaziyette.

10. teos

Karavanturk Hakkında

Ynt: Karavanturk Hakkında Aliço dostum, zaten kişisel bir blogum var biliyorsun. www.oguzsevim.com Bu kararın kolay alınmadığının bilincindedir, tüm dostlarım diye ümit ediyorum. Karavan camiasına hayırlı olsun ...

11. teos

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Hakan, Mesajın uğurlu geldi. "Buselik", selvi boylum al yazmalımın yeni sahibi. Ona, en az benim kadar iyi bakacağından eminim :-), Selamlar
  12. teos

Karavanturk Hakkında

Dostlar, Bugün bir sevinçli bir de hüzünlü olay yaşadım. Sevinçli kısmını zaten "buselik" paylaştı :-) Oluşan konsensus nedeni ile ile karavanturk sitesi yayınına son vermiştir. Bugüne kadar katılımda bulunan tüm dostlarıma gönülden teşekkürlerimle....

13. teos

Haydi Hayırlısı....

Ynt: Haydi Hayırlısı.... Selvi boylum, al yazmalım şu anda imajkaravan Bursa'da. Görmek ya da bilgi almak isteyenler Aydın Kestane 0532 5115104 ile irtibata geçebilirler. Bilginize
  14. teos

Haydi Hayırlısı....

Ynt: Haydi Hayırlısı.... Dileklere teşekkürler tekrar. Şunu da eklemekte fayda var, her ne kadar 2 kişi için ideal ise de, ön koltuk grubu da 160cm civarında tek kişilik yatak olarak kullanılabilir. Hep kendimi düşündüğüm için bunu belirtmeyi unutmuşum.
  15. teos

Haydi Hayırlısı....

Ynt: Haydi Hayırlısı.... Aklımdan şöyle bir ilan geçiyor .... SATLIK KARAVANA, İçinde Paris Hilton'un yatmak için can attığı, Kurt Vadisi çekimi için özel olarak istenen , araya aracılar sokmalarına rağmen vermediğim, çok beyeneceğiniz köftecilerin,peynircilerin ve büfecilerin sıraya...

16. teos

Haydi Hayırlısı....

Ynt: Haydi Hayırlısı.... Temennileri ileten dostlara gönülden teşekkürler. Yoldaş'ın dediği gibi selvi boylum al yazmalım ile birlikteliğimiz, yeni bir hayal/umut nedeni buraya kadarmış. Yaşamımı bundan sonra karavanda sürdürmeyi düşlüyorum. Kararımdaki en büyük etken bu ... Herkesin...
  17. teos

Haydi Hayırlısı....

Dostlar, Uzun süredir hayalini kurduğum Semi/integrated karavana kavuşmama az kaldı (galiba) :-) Bu nedenle şu an sahibi olduğum 2004 Citroen Jumper'ımı satmak durumundayım. Sahibinden.com'a vermeyi şimdilik düşünmüyorum. Çevrenizdekileri bilgilendirmeniz dileği ile... 2004 Citroen Jumper...
  18. teos

Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011)

Ynt: Sapanca Bulışması (16-17 Nisan 2011) Haldun dostum söylenecekleri söylemiş, bize de kutlamak kalıyor. Havanın serinliğine rağmen, katılanların sıcaklığı hissediliyor fotoğraflarda. Bir dahaki sefere diyelim. Sağlıcakla...

19. teos

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Teşekkürler dostlar, size bol sohbetli mutlu bir gezi diliyorum.
  20. teos

16 -17 Nisan Sapanca Buluşması

Ynt: 16 -17 Nisan Sapanca Buluşması Geziye katılacak dostlara mutluluklar diliyorum. Son dakikaya kadar zorladım ama kırgınlık halim henüz geçmedi, moda deyimle dökülüyorum. Hava şartları da uygun gözükmüyor. Sağlıcakla....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR