Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Geçtiğimiz haftasonu yapılan Maltepe buluşması bizim için çok farklıydı. Karavanla ilk gece konaklamamız burada oldu. Oldukça keyifli bir buluşmaydı. Yeni katılıyor olmamıza rağmen herkes sıcak ve yardımseverdi. Cumartesi akşam geç saatlere kadar sohbet devam etti...

2. mustafaatk

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
  3. mustafaatk

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Kordinatlardan buldum yerini, Teşekkürler Levent Abi. Bir aksilik olmazsa Cumartesi görüşmek üzere.

4. mustafaatk

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Eğer bir aksilik olmazsa eşim ve kızımla birlikte bende gelmek istiyorum. Anadolu yakasını pek bilmiyorum, Maltepe sahile daha önce gelmediğim için, tam yeri neresidir, bir tarif alsam sizden :) Ayrıca Cumartesi günü saat kaç gibi o taraflarda olursunuz?
  5. mustafaatk

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Eğer bir aksilik olmazsa eşim ve kızımla birlikte bende gelmek istiyorum. Anadolu yakasını pek bilmiyorum, Maltepe sahile daha önce gelmediğim için, tam yeri neresidir, bir tarif alsam sizden :) Ayrıca Cumartesi günü saat kaç gibi o taraflarda olursunuz?

6. mustafaatk

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum İyi dilekte bulunan herkese çok teşekkürler...

7. mustafaatk

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum merhabalar, Evet araçta izolasyon malzemesi kullanıldı. Bildiğim kadarıyla taş yünü kullanıldı. Resimde bahsettiğiniz yerler kaplanmadan önce izolasypnu tamamlandı ondan sonra kapatıldı. İzolasyon konusunu bugün test etme...
  8. mustafaatk

Hayalindeki Evi Yaptı.

Ynt: Hayalindeki Evi Yaptı. İlk olarak Facebook'taki Gezenbilir Karavan Grubunda görmüştüm bu karavanı. https://m.facebook.com/groups/371037572931389?view=permalink&id=838604979507977
  9. mustafaatk

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. Çok güzel gözüküyor.

10. mustafaatk

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Bunlarda son fotoğraflar, bu hafta sonu seçim, önümüzdeki haftasonu kızımın kreşte yıl sonu gösterisi nedeniyle bir plan yapamıyorum. Bakalım ilk gezimiz ne zaman, nereye olacak? Allah isteyen herkeze nasip etsin.

11. mustafaatk

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Bitmiş son hali, Evin önünde kuzu gibi yatıyor...
  12. mustafaatk

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Hayırlı olsun, son virajı da dönüp, düzlüğe çıkmışsınız. Güzel gezileriniz olsun.

13. mustafaatk

Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5 Güzel ve kullanışlı gözüküyor. Güle Güle kullanın.
  14. mustafaatk

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Aşağıdaki 4 fotoğraftan sonra bittikten sonraki hali gelecek ama aracın son halini henüz fotoğraflamadım.
  15. mustafaatk

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum fotoğraf devam

16. mustafaatk

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Fotoğraf devam
  17. mustafaatk

Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum Evet, mutlu son diyelim. Aracımı dün gece itibari ile teslim aldım. Klasik bir yerleşim olan, arkada iki kişilik yatak, Şöför koltuğu çevrilerek masa ve arka koltukla beraber tek kişilik yatak oluyor, toplam 3 kişilik yatak...
  18. mustafaatk

Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı

Ynt: Kamp Ve Karavan Dünyası Bilgi Kitabı Ben oldukça şanslıydım, dün Moda Karavan'da bulunurken kitaplar geldi ve ben bir tane alma şansına eriştim. Oldukça güzel ve faydalı olacak benim için. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

19. mustafaatk

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım O yıllarda üretilen 2.8 turbo motorlar 120 bg diye biliyorum. Ruhsatta da bir tutarsızlık var gibi. 2.5 turbo olsa 100 bg, 2.5 düz dizel olsa sanırsam 83 bg olması gerekiyordu ruhsatta. Arka kapıla üzerinde yada sağ sol ön...
  20. mustafaatk

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015) Benim dikkatimi çeken bu var, Menemendeymiş. Size de yakın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-ozel-projeli-motokaravan-vade-olur-180263868/detay

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri