Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Yol Kenarı Denetim Istasyonları Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhabalar, sorumluluk hissedecek bir durum yok ama yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler :) Biz hep tartı istasyonu olarak görmekteyiz ama adı üzerinde buraların adı Yol Kenarı DENETIM İstasyonu :) Eğer konuyu okuduysanız biraz, adamların Araçların ağırlığından tutunda muayene...

2. mustafaatk

Adamın soru soralım diye açtığı konuya soru sorduğum için kusura bakmayın lütfen.
  3. mustafaatk

karavanlar ile ilgili merak ettiğim birkaç soruyu sordum bakalım ne cevap gelecek. Teşekkürler link ve bilgi için.

4. mustafaatk

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Uygulama güzel oluyor, takip :)
  5. mustafaatk

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

Kendim yapmadım fakat bildiklerim ölçüsünde yardımcı olabilirim. Kolaylıklar dilerim.

6. mustafaatk

Kayar Kapı Dikkat

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir oğlunuz. Benim de küçük kızım var. En çok kayar kapıdan korktuğum için açma ve kapamalarda mutlaka kızımı kontrol etmeden kapıya dokunmamaya özen gösteriyorum. Henüz kapıyı kendisi açamıyor Allah'tan.

7. mustafaatk

Karavan Halı Kaplama Tekniği

Ben camper aracımda ön paspasların olduğu yere ve yaşam alanının olduğu kısıma geçen sene halı yaptırdım. Oto sanayide araç iç dizaynı ve döşemesi yapan bir yere yaptırdım. Kalıp alması, kesmesi overlok işlerini hep onlar yaptı. Halıflex tarzı bir halı seçtim, alt kısmı Hüseyin Bey'in de...
  8. mustafaatk

Karavan Ve Zabıtalar Hakkında

Jandarma ya da polis gelse anlayacağım ama zabıtanın bu konaklamayla ilgili ne alakası var onu anlayamıyorum.
  9. mustafaatk

Mütevazi Bir Karavan Alıp Mezun Olana Kadar Hayatın Tadını Çıkartmak Istiyorum Yardım Eder Misiniz?

Aracın içerisinde duş ta düşünüyorsan aracını yüksek tavanlı bir modelden seçmeni tavsiye ederim.

10. mustafaatk

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Aracınızda çalışmaya başlanabildi mi?

11. mustafaatk

Bir Karavan Yapım Hikayesi

Adınız sevindim, sizden gelecek haberleri de merakla bekliyordum. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Tekerinize taş değmesin.
  12. mustafaatk

Ducato Boya Problemi

Bir muhabbet sırasında boxer, ducato ve jumper da buralardaki boya dökülmesinin tipik bir sorun olduğunu söylemişlerdi. Bence boyattıktan sonra o bölgeye komple beyaz (veya zevke göre başka renkte olur, siyah vs) araçlara giydirme yapan reklamcılardan folyo kaplatın. Boyayı dış etkenlerden de...

13. mustafaatk

Geçmiş olsun. En azından karavan bitmiş anlaşılan. Kalan prosedürlerde çok fazla sürmeden çözülür. Karavanınızı aldıktan sonra bunlar yaptığınız gezilerle bir an önce unutulur.
  14. mustafaatk

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Hayırlı olsun. Ekibin içinde de olunca içinize sinecek brşey olur. İsteklerinize göre müdahale şansınız olur
  15. mustafaatk

Bulmaca çözmeye çalışan forum takipçileri olduk. Burası bilgi ve tecrübe paylaşım yeriyse firma ismi vermenin bir sakıncası olmamalı. Başkaları da benzer hataya düşmesinler veya firmanın da varsa eğer mantıklı cevabı burada verilebilsin. Açılan konunun okuyanlardan kime faydası olabilir ki...

16. mustafaatk

Yaşanan tecrübeler ve bunun paylaşımı çok önemlidir. Bende karavanımı alırken, ilk söylenen tarihe göre 30 günden fazla bir süre geç teslim aldım. Firmalar teslimatlarını geciktirebiliyorlar, inşallah yaşam kısmının kalitesi taleplerinizi ve beklentinizi karşılar. Bem geç almama rağmen memnun...
  17. mustafaatk

Trafik Sigortası Önerileriniz?

Benim karavan dönüşümü öncesi sigortam kamyonetti. Mart 2016 da yenilemem gerekti sigortamı. İlk önce karavan olarak yaptırsam ne kadar çıkar diye 1-2 yerden teklif istedim. Halk sigorta 1900 tl, mappfre 2000 tl olarak en uygun teklifler verildi. Fakat ben aracımı yine kamyonet olarak eski...
  18. mustafaatk

Citroen C25 Motoru Taşıyan Karavan Kullananlar

Merhabalar, Bu kasalarda bildiğim kadarıyla turbosuz olarak 1,9 dizel 68 bg ve 2,5 dizel 74 bg olmak üzere iki tip motor var. Fiat Ducato - Wikipedia, the free encyclopedia Ben alkovenli Hymer kamp 51 modeli bir karavan ile deneme sürüşüne çıkmıştım. Turbosuz 1,9 motor vardı. Hiç gitmiyor gibi...

19. mustafaatk

Yardımlarınıza Ihtiyacım Var.

çekme karavan tecrübem hiç yok ama forumda okuduklarımdan yaptığım çıkarım; tork değerleri eşit hacimdeki benzinli motorlara göre yüksek olduğu için dizel motorlu araçların çekme karavan için daha uygun olduğu.
  20. mustafaatk

Yeni Fikirler Ve Karavanlarımızda Yaptığımız Değişikler

Daha birkaç gün önce Face'te bunu karavanına takan birisinini paylaşımını görmüştüm. Takan kişi dah önce Yurtdışında karavanının soyulması gibi tatsız bir durumu yaşayan bir Türk'tü. Yurtdışından çiftini 110 euro gibi bir fiyata almış. Türkiyede teklisi sanırım 85 euro ya satılıyor. GEZENBİLİR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri