Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Karavana Güneş Paneli Nasıl Eklenir ?

Elektrikli ısıtıcı ve Elektrikli şofben kullanımı, kamp alanında elektrik almayı düşünseniz bile zor (çoğu kampta elektrik alınan hat üzerinde bir sigorta bulunmakta ve belli bir amperi geçtiğinde sigorta atmakta). Bunların yerine Eberschaper ya da Webasto türü bir ısıtıcı veya lpg li Trumatik...

2. mustafaatk

Psa Fiyat Farklılıkları

Motor farklılığından fiyat farkı söz konusudur, fakat ben sadece motor farkı olarak bakmıyorum duruma. Kasalar ortak üretilsede, markadan markaya satış stratejisine göre donanım farkı olabiliyor. Satıcılar her ne kadar internet sitelerinde en düşük baz fiyatları göstersede, ülkeye daha...
  3. mustafaatk

Hangi Psa

Rakamlarla kesin bir çıkarımım yok ama genel olarak gerek kullanıcılar ile yapmış olduğum konuşmalardan gerekse forumlarda konu aralarında bölük pörçük yazılardan edindiğim izlenim Jumper ve Boxer'ın Ducato'ya göre daha az yaktığı idi. Kendimce bunun sebebi (15/17 m3 araçlar üzerinden...

4. mustafaatk

Tiny House Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ben de bir iki örnek vereyim malum siteden. Fiyatlar değişiklik gösteriyor. Dışına siding yapsalar daha güzel dururdu LÜX KARAVAN (SİT ALANLARINA ÖZEL) Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 479633647 Tip onay belgei yazıyor. Plaka ve Ruhsat oluyormuş. Konteynır'dan bozma gibi...
  5. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

Hakkınızda hayırlı olsun. İnşallah herşey gönlünüzce olur. İkinci çocuk ve maddiyat nedeniyle bende karavanımı 1 yıl önce sattım. Şimdi yavaş yavaş arayışlara giriyorum.

6. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

Ve bir karavan yapım hikayesi daha satışla son bulacak gibi. Karavanınızı satıyorsunuz galiba. Hayırlı olsun. Başka karavan projeniz var mı?

7. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

Ve bir karavan yapım hikayesi daha satışla son bulacak gibi. Karavanınızı satıyorsunuz galiba. Hayırlı olsun. Başka karavan projeniz var mı?
  8. mustafaatk

17 M3 Ducato Araç Için En Iyi Üretici Motokaravancı Üretici Tavsiyeleriniz?

Sahibinden 17m3 lük 5 kişilik bir ilan görmüştüm. Girişte 3 katlı ranza, arka tarafta yatak olabilen yemek masası. 5 kişi için ideal gözüküyor. Yerleşim planı belki işinize yarar.
  9. mustafaatk

Potansiyel Motokaravan'cı Adayı

@suleymancirit 40.000 ve İmaj birbirinden çooook uzak kelimeler. Yönlendirme yanlış olmasın :smiley: @Esat İnce Sahibinden sitesi incelendiğinde en ucuz iç yapım paket fiyatını İzmir'de yeni açılan bir firma veriyor (40.000 tl) (dolphin'den ayrılan birisinin kurduğu yeni firma). Sonrasında...

10. mustafaatk

4x4 Ducato Dangel,i Karavana Çevirip Orta Asya Turu Yapmak Istiyorum.

Her ne kadar ilanda 15 m3 yazsada, benim kasadan gördüğüm kadarıyla araç 13 m3 gibi. Mercedes sprinter 4x4'lerde de (2001 model ve civarı) bildiğim kadarıyla 22oocc 130 bg lik motor var. Aslında 2300cc 120 bg motor yeterli olur diye düşünüyorum ama haklı olduğunuz bir nokta var bu araç 4x4...

11. mustafaatk

Motokaravan Penceresİ

Karavan cam kolu,teleskopik kol. - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 393750230 CAM KOLU TELESKOBİK - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 302483373 Cam kolunu tamamının resmini göremedim ama belki üstteki linkler yardımcı olur.
  12. mustafaatk

Karavan Ofİs Hakkinda Destek

Yorumlar için teşekkürler. Levent Bey, evet sizinle hem yazıştık hem de telefonda görüşmüştük. Çok faydası oldu. Aracımı İstanbul'da yaptırmıştım. Herhangi bir şikayetim de yoktu ama şartlar gereği sattım. Şimdi yavaş yavaş araştırma içerisindeyim. Şartlarımı olgunlaştırmaya devam ediyorum...

13. mustafaatk

Bildiğim kadarıyla Dolphin 5 yaş kuralını aşabilmek için mobil ofis ruhsatı çıkarmıştı galiba. Zaten linkteki araçta 2013 model, 4 yaşında. Yaklaşık 10 gün önce İzmir'deydim. Karavan yaptırma planım da olduğu için, merak edip Dolphin'e gittim. Daha önce burada okuduğum yazılarda yazılanlar...
  14. mustafaatk

Sorularınızın cevabını bilmiyorum ama Ankara da satılan bir Mobil Ofis - Karavan var. Sahibi belki sorularınıza yanıt verebilir. Yanılmıyorsam bu mobil ofisi İzmir'de Dolphin yapmıştı. Ankara Mobil Ofis
  15. mustafaatk

Psa Gurubu Parça Temin Problemi

Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama genelde büyükşehirlerdeki oto sanayi sitelerinde çıkmacılarda da bulunabiliyor böyle parçalar.

16. mustafaatk

Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!

Şimdi açtığım bir konuya baktımda ben de ilk yazdığım mesajı değiştiremiyorum. Yönetime bildir butonu işe yarar mı bilmiyorum.
  17. mustafaatk

Eke koyduğum resimdeki "Düzenle" yazısı sizde çıkmıyor mu, üzerine tıklayınca yazdığınız mesajı edit leyebiliyorsunuz.
  18. mustafaatk

ilk mesajınızdaki telefon numaranızı silin, arayan olmaz bir daha.

19. mustafaatk

Honda Jazz 2008 Model Otomotik Vites Ile 950 Kg Karavan Çekebilirmiyim?

Geçmişte 2009 model i-shift 100bg Jazz kullanıcısı olarak benim düşüncem Jazz'ın çekme karavan için yetersiz kalacağıdır. Jazz'ın torku düşük kalacaktır. Bunlar tabi benim kendi düşüncelerim. Jazz ile karavan çekmiş arkadaşlar varsa aramızda onlar tecrübelerini aktarırlarsa daha iyi olur.
  20. mustafaatk

Iveco Daily 3300 13m3 Için Yardim

Plandan tam okuyamadım ama koridordan yatağa geçiş için kalan genişlik 35 cm ise , bu genişlik yetersiz kalacaktır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri