Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Hayırlı olsun karavanınız. Görüntü ve donanım olarak gayet güzel bir alternatif oldu Umarsan 360. Ben de 2 çocuk ile 750 altı karavan düşünüyorum. Fotoğraflarda ve izlediğim video da sabit yatak biraz dar gibi gelmişti. Sabit yatak 2 yetişkin için yeterli genişlikte mi? Banyoda tavan...

2. mustafaatk

Umarsan Rena Karavan Burada da kısa bir video var. Önceki yazdığım gibi mutfak banyo arası pek dar değil gibi. Video da sabit yatakta biraz daha geniş gözüküyor.
  3. mustafaatk

Face sayfasında O1 e başvurduklarını ve henüz O1 almadıklarını yazmışlar. O1 süreci ne kadar sürüyor bilmiyorum ama Fuar'a yetiştirebilirler mi acaba? Dediğiniz gibiEn 220 ama Mutfak, Banyo arası koridor dar gözüküyor. Belki fotoğraf çekim açısından öyle gözüküyordur. Dış görüntüsü sevimli...

4. mustafaatk

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Ne kadar fiyat verdiler. Bir de Bursa'da Viya Karavan koltuk ekletebiliyor. Onlardan da fiyat alın isterseniz.
  5. mustafaatk

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

İnternet için Turkcell'in superbox diye bir modemi var. Bildiğim kadarıyla 12v ile de çalışıyor. 10MB hızında sınırsız internet 129tl şu an. gittiğiniz her yere götürebiliyorsunuz.

6. mustafaatk

Aynı değil, geçen sene katılımcı olupta bu sene katılmayacak, Geçen sene olmayıpta, bu sene katılacak firmalar var.

7. mustafaatk

Listenin başında 2019 yazıyor, yeni liste daha açıklanmadı. Ben de merak edip dün kontrol etmiştim.
  8. mustafaatk

2 kişilik olarak Niewiadow N126ET modeli, 750 kg altı banyo ve tuvaleti olan ve sıfırı satılan Avrupa karavandır.
  9. mustafaatk

O1 belgesi ve sahiplik belgesi mevcut ise trafikte bir sıkıntı yaşamazsınız ama bildiğim kadarıyla ülkemizde malum sitede satışa sunulan karavanların çok büyük kısmında O1 belgesi mevcut değil.

10. mustafaatk

Sayın @Demirak Normalde uzatmama taraftarıyım, fikrimi söyledim beğenirsin beğenmezsin. Yazdıklarımı hiç anlamadan, eski arkadaş gruplarını kollamaktan falan bahsedersen malesef cevap hakkı verirsin. Forumun çok okuyan az yazan üye profilindeyim. Emin olmadığım, tecrübe etmediğim konularda bilgi...

11. mustafaatk

Ne kadar gereksiz bir yazı yazmışsınız. Karavan dünyasına girip @omnitemporal 'ın bahsettiği şeylerden (tuvalet atıkları, kısıtlı imkanlarla bulaşık çamaşır) dolayı vazgeçen veya karavan aldıktan sonra bunlarla yüzleşip pişman olan insanlar var. Karavan almadan önce karavan kiralayın demekte...
  12. mustafaatk

Karavanımı Aldım

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. yakın zamanda yeni donanımlı 390 ilanı vermişlerdi, sizinki sanırım eski tip (ön cam standart oldu yeni ilanlarında), eski tiplerden farklı bir şeyler yaptılar mı/hediye ettiler mi?

13. mustafaatk

Erba 5.25 Artıları Ve Eksileri Nelerdir?

Ben vakti zamanında araştırmıştım. Bir de resimdeki gibi mover var, gönderim maliyeti ve gümrük tutarını da dikkate almak gerekir.5000LB ye kadar hareket ettirdiği farklı birkaç ilanda yazıyor. 350 watt motor ile ne kadar doğru bilmiyorum ama dakikada 6-7 metre hareket hızı olduğuna göre dişli...
  14. mustafaatk

İzmir Den Konya Ya ....

Araç bilgilerinizi de yazmanız daha doğru bilgi almanızı sağlayacaktır. Motor hacmi, dizel mi/benzinli mi, önden çeker/arkadan itiş/4 çeker vs
  15. mustafaatk

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Bir ayrıntı, Avrasya tünelinde 280 cm yükseklik sınırlaması var. Standart PSA grubu araçlar 252 cm yüksekliğe sahip. Camper araçlarda pek sıkıntı olmayabilir ama alkovenli araçlarda bu yükselik sınırına dikkat edilmeli.

16. mustafaatk

Karavan üzerinda sabit bir panel değilde, portatif bir panel olursa (2 tane ortalama boy panel, çanta şeklinde bile yapılabilir), Karavan gölgede, panel güneşe bırakılabilir aslında.
  17. mustafaatk

Sayın Ince999, ilgimi çeken ve keyifle okuduğum bir konuyu gereksiz yere başka yönlere çekmeye gerek var mı? Tamam siz bilin 1956 model arabanın yakıt kapağını, tamam siz bilin fındık motorun ne olduğunu, engin bilginizi ilgili konularda paylaşın herkez öğrensin. Arkadaşın bilgisini sınamak...
  18. mustafaatk

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

Yakutiye ye bende benzetemedim ama 4. resim bir Türk geleneği olan fırna asılı havluyu görünce ve mutfaktaki su şişesi ilanın doğru olabileceğine inandırdı biraz.

19. mustafaatk

Wolksvagen Transporter Tavan Açma (tavan Yükseltme) Hakkında...

T4 ler için Ankara'da Hikmet Ozkan açılır tavan yapıyor. (iletişim bilgilerini bilmiyorum) T3/T4 ler için yine Luki Camper var yanılmıyorsam. Açılır tavan orjinal olsun diyorsanız, Reimo'nun bu konuda ürün gamı geniştir. T3/T4/T5 ve T6 lar için açılır ve yükseltilmiş tavan seçenekleri mevcut...
  20. mustafaatk

Motokaravan Agırlığı.

Benim bahsettiğiniz kasada karavanım vardı. 2005 Ducato 12.6 m3 lük. Yanlış hatırlamıyorsam 2900 kg ağırlığı vardı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri