Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Satıcı açıklama yaptığı bölümde "12 VE 240 VOLTVE AYRICA LPG İLE ÇALIŞAN BUZDOLABI" ve " GAZLI OCAĞI" var olarak yazmış. Kapalı bir yerlerde var demek ki
Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi
Birçok arkadaş ağırlık kontrolüne girmiyor ama araç kamyonetse ağırlık kontrolüne girmeniz lazım. Hız sınırlarına çok dikkat ediyoruz cezası 165 tl başlıyor ağırlık kontrolüne girmiyoruz cezası 1300 tl den başlıyor. Girmediğiniz her ağırlık kontrolü...
Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi
K belgesi ile ilgili sorunuzun cevabı koyu ile yazılmış bölümde (şahsi aracınıza gerekmez)
Araç türü olarak ruhsatta kamyonet olarak belirtilmiş tüm araçlar( kangoo,doblo,vb camlı camsız koltuklu koltuksuz panelvan)
Ruhsat bilgilerinde yer alan kullanım...
Ynt: Karavanda Olmassa Olmaz
Temmuz ayında bizde aynı geziyi yaptık aracımıza aklımıza gelen her şeyi aldık çoğunu kullanmadan getirdik boştan yere aracı yüklemeyin her yerde ihtiyaç duyacağınız her şeyi alabilme imkanınız var.
ılıca şelalesi, valla kanyonundan başlamıştık (ılıca şelalesi aman...
Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)
Atilla abi hayırlı olsun kolay gelsin
abi araç amblem hariç motor dahil fiat ile aynı değil mi biraz bilgi verir misin tşkler
Ynt: Karavanla Karadeniz Turumuz İçin Yardım
iyi yolculuklar
iki oğlum ve ben basit bir campervan ile 15 gün sürede aynı güzergahı gezdik. Hiç bir yerde campinge girmedik karadenizde nerede duruyorsanız campinginiz oluyor sıkıntı çıkartmıyorlar hatta yardım ediyorlar her gece kalacagımız yerde...
Ynt: Kamp Aracımız 1989 Model Ford Transit "wall_e"
Sn Vkamil Ankara gezenbilir gurubuna kayıtlıyız. Aracı Karadeniz bölgesini gezebilmek için aldık ciddi bir bakım yaptırdık fakat gezi sonucunda bizim bir işimize yaramayacağından satmayı planlıyoruz. Yola çıkacağımız güne kadar bir etkinlik...
Karadeniz gezisinde kullanılmak üzere googleden bölgenin haritasını 16 ayırarak indirdik (oğlumda tablette kullanmak için gerekli programı yazdı) tablete yükledik haritada yaklaşma ve uzaklaşma yapamıyorsunuz ama bölgelerden birisine...
sn. olguncandan
Süleyman beyin tavsiye ettiği sitedeki arkadaşlar ile görüştüm çadır ellerinde varmış istendiniz gün kargoya veririz dediler.
Son bir kez decathlon bakacağım yoksa arkadaşlara sipariş vereceğim. Yardımınız için...
Sn olguncandan teşekkürler İnternetten büyük marketleri takip ediyorum ve bildiğim av bayilerine de baktım fakat benim bilmediğim av bayilerinde veya sanayi bölgelerinde satıldığını gören Ankaralı arkadaş olmuştur diye buraya yazmıştım...
Sn asiltürk teşekkürler decathlon da bende görmüştüm onun altı ve üstü açıktı bulabilirsem resimde olanı alayım diye düşündüm fakat bu arada Ankara decathlondaki bitmiş
Muhtemelen 7 temmuzda Ankara'dan yola çıkıp Kızılcahamam Güvem de bir gün kalıp Ilıca şelalesine geçeceğiz bir veya iki gün de orada kalıp Karadeniz sahiline ulaşalım diye düşünüyoruz. Karadeniz sahiline ulaştıktan sonra prosedürleri...