Arama sonuçlarınız

1. A

Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer?

Ynt: Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer? daryal sınır kapısından otomobille gectim bu kapı 2011 yılının mart ayına kadar kapalıydı tekrar acılması rusya ermenistan karayolu baglantısı icindir rusya gürcülere sıkı bir vize uyguluyor yanılmıyorsam gürcüler vladikavkaz agecmek icin...

2. A

Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer?

Ynt: Ermeniler nasıl insanlar?ermenistan nasıl bir yer? rusya sınırına kadar gitmişken gecseydiniz bari vize istemiyorlar
  3. A

karadeniz gezimiz için yardım

Ynt: karadeniz gezimiz için yardım samsundan sonrası icin yaylalar olabilir ama hepsi birbirine benzedigi icin bir yada iki yayla secebilirsiniz benin tavsiyem fatsayı gectikden sonra bolaban yolunun gidip medreseönünde uzunsaclının yerinde kahvaltı yapın cay icin türünün tek örnegidir ordu da...

4. A

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş abhazya ve güney osetya gürcistanın kontrolünde degil arada bir tampon bölge var gürcistan bölgesinden gecmenize izin verirler ama abhazya yada güney osetyada ne olacagı belli olmaz cünkü bir devlet yapılanması yok olduki hicbirşey...
  5. A

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş güney osetya dan kuzey osetyaya geciş yoktur rok tüneli denen tünelden kabardin balkarya ya geciş var ama gümrük gecişi degil sadece rus vatandaşları kazbek üzerindeki daryal sınır kapısı 2011 mart ayından sonra tekrar acılmıştır...

6. A

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş güney osetya güvenli bir yer degildir gecilibilir ama hem rusya ya hemde geri gürcistana dönülmesi ciddi sıkıntılar yaşatır güney osetya ya hic girmeden tilfise gelmeden yaklaşık 20km önce gudauri kazbek yoluna saparsanız sizi...

7. A

karadeniz gezimiz için yardım

Ynt: karadeniz gezimiz için yardım gezi ile ilgili detay yazarsanız daha rahat yardımcı olurum kaç kişisiniz cocuk varmı konaklama nasıl olacak aracınız nedir karadeniz genelde doga manzalı olsada tarihi yerlerde coktur
  8. A

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

vize işlerini nasıl hallettiniz tek shengen yeterli oldumu birde 2.5 ay 22 ülke icin kısa olmadımı kısa olmasının vizeyle ilgisi varmı
  9. A

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

zafer tek kelimeyle muhteşem bir seyrü zafer birde ali eric (istanbul2istanbul) bütün hayallerimi caldınız bu gezileri benim yapıp yayınlamam gerekirdi elimi cabuk tutup sizin gidmediginiz yerlere gitmeliyim şaka bir yana ikinizide canı gönülden kutluyorum yurdum insanı süpersiniz

10. A

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland zafer bey merhaba aracınız bugün danimarkada habere cıktı galiba yeni bir seyahatdesiniz bu seyahatinizin notlarını yayınlıyormusunuz iyi yolculuklar kolay gelsin

11. A

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland zafer bey merhaba epeydir yeni resimler ve paylaşımlarımı bekliyordum devamının gelmesi dilegiyle teşekkürler
  12. A

Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar)

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) lütfen biraz dikkatli olun böyle güzel resimler ve anlatımın fazlası insan saglıgına zararlıdır resmen aklım başımdan uctu ruhum sizinle gezdiginiz yerlerde bu harika paylaşımınız icin teşekkürker ve bu cennet vatan icin rabbimize sonsuz şükürler

13. A

ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK

Ynt: ÜSKÜP'Ü GÖRMEK OHRİD'Yİ YAŞAMAK ohrid resimleri icin teşekkürler ben 1993 de gitmiştim ama yanımda fotograf makinesi olmadıgı icin resim cekememiştim sonrasında cok istememe ragmen bir daha gidememiştim unutamadıgım resimde görülen tarihi carşı sokagında bir gümüşcünün olagan üstü düzgün...
  14. A

Karadeniz Etrafında Dönme Planı

Ynt: Karadeniz Etrafında Dönme Planı merhabalar bu gezi planı icin tavsiye edecegim şudur gürcistan üzeri gidilecekse tilfis yoluna dönüp gürcü askeri yolundan kazbek üzeri ( geciş rakımı 2500 mt) daryal gecitininden vladikavkaza sonrası ise kafkas daglarının kuzeyin gecerek tekrar karadenize...
  15. A

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland zafer bey merhaba azerbeycan ve ermanistan fotoraflarını yükledinizmi ben göremedim

16. A

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland cok haklısınız zafer bey özellikle yeni nesil dizel motorlarla kıtalar yada ülkeler arası yola cıkmak akıl karı degil gerci yeni nesil turbo beslemeli benzinli motorlarda bircok elektronik beyin...
  17. A

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland selam zafer zafer bey ben neden suziki vitara 3 kapı tercih ettiginizi soracam benim bildigim 1.6 motor ve düz viteslidirler çok azda olsa 2.0 lt otomatik viteslileri var ama cok az arazi vitesli ve kısa...
  18. A

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme yaylaların sisli havasını icinize cekmeden esnaf cay ocaklarında cay icip muhabbet etmeden etli pilav yemeden ayaklarınızı dereye sokmadan sürmenede pide yemeden avniaker de mac seyretmeden en önemlisi allah a şükretmeden dönmeyin

19. A

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland aynı resmi 3 kere yanlışlıkla göndermişim ilk resim bocka icindede fıcıya sadık kalmışlar nalchikin tabiat parkının icinde ikinci resim sosruka adan resteorant oldukca güzeldir şaşlık ( kuzu şiş )...
  20. A

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,588
Kaydolan Son Üyemiz
ihsan ufacık

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri