Arama sonuçlarınız

1. A

Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk batum şehir merkezine vardığımda saat 1 olmuştu daha önce gezdigim icin transit gecmeyi yoruluncaya kadar yol gitmeye karar verdim saatin gece yarısını gecmiş olmasına rağmen batum da hayat hala ayaktaydı batum çıkışı yol tenhalaşmaya başladı...

2. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk gürcü tarafında döviz yada türklirasını lari ye (gürcü parası) cevireceginiz birçok büfe var ama yaklaşık yüzde10-15 pahalıdır yaya yolcuların gümrükten geldiği i yerde banka şubesi var gece acıkmı bilmiyorum yada 3-5 km gidince yol kenarlarında...
  3. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk ...

4. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk temiz ve güzel havada uyumak mümkün olmadı köyde nargilemi içip akşam olmadan şehre indim aracı yıkatıp iyidere de et mangalda akşam yemegini yiyip rize merkeze geçtim vakit geçirmek için biraz dolaştım cay kahve derken saat 10 gibi tekrar yola...
  5. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk üçüncü günün sabahında ilginç bir ruh halindeydim nedenini bilmiyorum ama sahip olmakla ait olmak düşüncesine daldım sonunda geldiğim nokta asılolan ait olmaktır bir toprağa (ataya) bir aileye bir sevgiye bir nefrete .....insanoğlu olarak biz...

6. A

7. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk ....
  8. A

9. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk iyi (kaliteli) bir uykudan sonra sabah erken kalktım ilk iş olarak camiye gidip babamın mezarını ziyaret ettim inananlar için sılayı rahim insan ruhuna rahatlık verir içime dolan huzurun verdigi rahatlıkla tekrar eve dönüp kahvaltımı yaptım günün...

10. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk Uzun saçlının gözünün tutmadığına cay vermemesini bende duydum ama soramadım coğunlukla hazır ve ters cevapları vardır bolaman ordu arası 26 km bol virajlı yol yavaş giderseniz çok keyifli bir yol yol üzerinde mehşur vonalı turşucu da var...

11. A

12. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk devam

13. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk ilk resimler
  14. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk seyahate 15 haziran sabahı saat 9 de evden çıkarak başladım ilk gün ki hedefim 1130 km trabzon of daki baba evi yolda ilk durak Gerede de lpg dolum, soğuk cay ve kitapa başlamak oldu sonra havza da lpg dolumu akçaabad köfte akşama dogru fatsa yı...
  15. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk müsait olduğum zaman gezi detayları ve resimleri yükleyecem sarp sınırı ve daryal sınırında ilaç yada başka bir şey sormadılar ne giderken ne gelirken hatta öyleki dönerken daha fazla bal içki sigara ...vb almadığıma pişman oldum Rusya...

16. A

Ynt: Benden Yazmak İstedim İstanbul - Pyatigorsk Büyük şehir kasveti çökmüştü üzerime şehirden ve insanlar uzakta tek başıma bir seyahate ihtiyacım vardı. daha önce 3 kez gittigim kuzey kafkasya dogru arabayla salına salına gidip gelmek iyi olur dedim yalnız olacağım için fazlaca bir şey...
  17. A

15 haziran 24 haziran arası yapmış olduğum İstanbul Pyatigorsk seyahatimi sizlerle paylaşmak istedim yardımcı bilgiler olabilecegi umuduyla.
  18. A

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. cevabınız icin teşekkürler gezmek icin mi gidiyorsunuz rusya ya

19. A

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. teşekkürler yolda karşılaştıgınız otobüs firmasın ismi neydi bende nalchik istanbul otobüs işini düşünüyorum nette araştırdım bulamadım hatırlıyorsanız yazarmısınız
  20. A

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. merhaba rusya gürcistan sınırdan gece mi gectiniz benim bildigim gece kapalıydı 24 saat uygulamasına gectiler mi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,588
Kaydolan Son Üyemiz
ihsan ufacık

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri