Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre İbrahim hocam gezi yazın çok güzel gidiyor.Merak ile takip ediyoruz, ailecek selamlar.

2. mustafayetim

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Feridun bey yıllardır arkadaşları tip onay belgesi ve ruhsat konusunda bıkmadan usanmadan hatta çekme karavan üreticilerinin tepkisini üzerime çekme riskinide alarak uyarıyordum.Yerli bir üreticinin tip onay belgesini...
  3. mustafayetim

Karavan Ve Bisiklet

Ynt: Karavan Ve Bisiklet Elektrikli bisiklet yaygınlaştıkça karavan markaları kendi markaları altında bisikletleri piyasaya sürüyor.Tıpkı bu sene Freiburg'ta ziyaret ettiğimiz Hobby karavan marketinde gördüğümüz gibi. Bu karavanların arkasına böyle bir elektrikli bisiklet yakışır bence.

4. mustafayetim

Karavan Ve Bisiklet

Ynt: Karavan Ve Bisiklet İsviçre İnterlaken'de müsaade alıp çektiğim bir görüntüyü paylaşmak istiyorum.Elektirikli bisikletleri ile göl turuna çıkmış 60 mışlı yaşlara merdiven dayamış iki Avrupalı karavancı...
  5. mustafayetim

Karavan Ve Bisiklet

Bu seneki yurt dışı gezimizde orta yaş üzerindeki karavancılarda elektrikli bisiklet kullanımının gittikçe yaygınlaştığı dikkatimi çekti. Özellikle bosch motorlu elektrikli bisiklet çok popüler.İnter spor mağazaları dağ gezileri için yine elektrikli bisiklet kiralama her bölgede yapıyor.Bu...

6. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Kerem hocam teşekkür ederim siz de ailece bu sene çok güzel bir yurt dışı gezi yaptınız.İnşallah önümüzdeki sene çok daha güzel rotalara yelken açarsınız.

7. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Aslan bey maalesef balık tutamadık.Ancak bu seneki yurt dışı gezimizde Yunanistan Halkidiki'de güzel balık tuttum.
  8. mustafayetim

Hayal Etmekle Başlar Her Şey...

Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey... Tuncer abi:uzun süreden beri yurt dışı gezisinde olduğumuzdan internete rahatlıkla giremedik.Ancak yeni yeni gezenbilir forumuna girebildim.Bu sene yapıtığın çekme karavan ile yurt dışı gezisinden sonra artık bu kurt için girdi bir daha çıkmayacak emin...
  9. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Hiç bir avrupalı çekme karavan üreticisi saşeyi kendi yapmaz çünkü bu ayrı bir uzmanlık alanı bilgi ve birikimdir.Basar parayı ya Alko firmasına yada BPW firmasına imal edeceği karavan modeline uygun şase ürettirir.Tıpkı...

10. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. İlgilenenler için üç ayrı görüntü paylaşmak istiyorum. Birinci resimde benim Polonya malı bot remorkunun kafa kısmını görüyorsunuz İkinci resimde yine Avusturya malı MÇK nın kaplin bağlantısını görüyorsunuz Üçüncü ve son...

11. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Kaplin ve şasi uyumsuzluğunu anlamak için bu resme anlık bakmak yeterli.Aynı firmanın BPW kaplin saşi uygulamaları da var nispeten daha güvenli olurdu, bendende selamlar...
  12. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Feridun bey merhabalar: çekme karavan ile 34 günlük yurt dışı seyehatinden dün akşam döndüm bugün muaynehanede internete rahatlıkla girip maillerimi kontrol ettiğimde sizin yazınızı gördüm.Her şeyden önce uyarlarımı...

13. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Bu doğa harikası yüksek rakımdaki Bolu Seben yaylasını kavurucu sıcaklarda bunalan karavancı arkadaşlara tavsiye ederim.Şimdilik bu kadar herkese selamlar.
  14. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Akşam yedi gibi kampı toplayıp ayrıldık.
  15. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Kahvaltı sonrası gezenbilir'den Mehmet abi ve Mürşide ablanın kulakları çınlasın güzel bir kuzu güveç yaptık.

16. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Balık için yemleme yapıp oltalarımızı suya bıraktık.Gece konaklamasına geçtik.Yayalada gece soğuk idi.Arabada yatarken üç kere yarım saat aralıklarla Eber'i çalıştırdım.Sabah açık bir havaya uyandık ve kahvaltı yaptık.
  17. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Kamp alanına yerleştik.Öncelikle karavancılıktan gelen tecrübe ile Mçk ve aracımızı rampalar ile teraziye getirdik.Aksi halde en ufak eğimde araç içinde yatakta uyumak eziyete dönüşüyor.
  18. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Selamlarını ileten arkadaşlara teşekkür ederim.Metin bey Mçk yaklaşık 2x1 metre ebatlarında. Bu kısa cevaplamadan sonra iki günlük Bolu Seben yaylası kamp kaçamağını anlatmak istiyorum.Geçen cumartesi saat iki gibi...

19. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Tugay abi, Kayseri Yamula barajı çok popüler bir yer nasipse oralarada geleceğiz.
  20. mustafayetim

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mçk( Mikro çekme karavan) ile 2014 yaz yayla balık sezonunu açıyoruz.Sabah benzin alıp arabayı yıkattık öğleden sonra Bolu Seben yaylasına kampa çıkıyoruz.Esas keyif yüksek rakımda kamp yapmak balık olursa olur olmaz ise...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri