Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Çekme Karavan İle Kartepe Kuzuyayla Kamp Ve Kayak

Ynt: Çekme Karavan İle Kartepe Kuzuyayla Kamp Ve Kayak Adapazarı Maşukiye arası yaklaşık yarım saatlik bir yolun ardından Fethi'lerle buluşup yola koyuluyoruz.Kartepe yolunun başında mola verip Fethi'lere kayak takımı kiralıyoruz. http://youtu.be/g4KBj8OMr0s

2. mustafayetim

Ynt: Çekme Karavan İle Kartepe Kuzuyayla Kamp Ve Kayak Evet arkadaşlar sevgili Fatih abininde dediği gibi bu karda kışta çekme karavan ile yüksek rakımda kış kampı yapmaya karar verdik.Tabiki zor,ancak gerekli donanım olduktan sonra riski en aza indirip güzel keyifli bir kaçamak...
  3. mustafayetim

Sevgili arkadaşım Fethi ve eşi iki aile çekme karavan ile dün iki günlük kış kampımızı bitirerek geri döndük.Yaklaşık üç yıldır Fethi ile ne zaman telefonlaşsak muhakkak konu kış ayında çekme karavan ile kamp yapıp kayak yapmaya gelir. Geçen kış sırf bu yüzden ikimizde çekme karavanlarımıza kar...

4. mustafayetim

E P G 06&11 : Fransa

Ynt: E P G 06&11 : Fransa Ferhat hocam gezi yazılarınızı özlemiştik bu kış gecesinde iyi geldi doğrusu.Aynı güzergahdan çekme karavan ile yaptığımız 2013 Fransa Lavanta rotasında geçmiştik.Sizin fotolarınızda sonbaharının harika görüntülerini gördük.Bizde Monte Cenevre...
  5. mustafayetim

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Sevgili Fatih abi yine hoş anlatım tarzın ile bizleri sürükleyen yazı dizini senden beklediğimiz gibi ayrıntılı maliyet bilgileri ile toparlayarak sonlandırdın.Eline kalemine sağlık. Belleğimizde hoş bir tad bırakan bu gezi yazından sonra başlayacağın...

6. mustafayetim

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Enver abi aynı mekanda siz yazı biz kışı yaşadık.Bakalım bunları beğenecekmiziniz..

7. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Güzel bir resimde benden...
  8. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bende bu sabah erkenden kamp alanına gittim.Sevgili Mehmet ve Enver abi ile Faruk kampa devam ediyorlardı.Erken gittiğimden kimseyi rahatsız etmemek için millet uyanana kadar resim çektim.Hazır güneşi bulmuş iken uzun pozlama yapıp bir kaç görüntü...
  9. mustafayetim

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Ynt: Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin...

10. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bu sene yoğun kar yağışı sonrasında eriyen kar suları Poyrazlar gölünün uzun yıllar sonra taşmasına sebep oldu.Kamp alanı ile köyün arasındaki yol kısmen sular altında kaldı.Bu sabah çektiğim görüntüyü paylaşıyorum.Şimdilik yol tam olarak kapalı değil...

11. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Mehmet abi her zamanki gibi yine bir Poyrazlar buluşmasının ilk işaret fişeğini veriyorsun.Bizim Ufaklık Bilal' in perşembe sabah küçük bir sünnet operasyonu var.Bu sebep ile karavan ile ailecek gelemesekte kısa bir kaçamak yaparak kampa uğramayı...
  12. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Keyifli bir günün ardından beş günlük kar kampımızı sonlandırıyoruz.Takip eden tüm karavansever dostlara Adapazarı Poyrazlar gölünden selamlar sevgiler... http://www.youtube.com/watch?v=nE4cjvwamSE Paylaştığım son görsel Poyrazlar gölü girişindeki...

13. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Toplam nüfus altı çocuk altı yetişkin olunca ufaklıkları karavanda büyükleri dışarıda ağırlamaya karar veriyoruz.Saat on gibi misafirlerimiz geliyor.
  14. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Sabah kahvaltısına sevgili arkadaşlarım Osman ve Sezer'leri davet ettik.Hazırlıklarımız erken başladı..
  15. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Cumartesi akşam ailecek karavanda konaklayıp güneşli bir pazar sabahına uyandık.

16. mustafayetim

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Sevgili Fatih abi geziyazın etkileyici yazım tarzın, akıcı üslubun ile gittikçe güzelleşiyor.Yurt dışı gezilerinde biz çekme karavancılar için formülü çok güzel açıklamışsın. Karavanın güzel bir kampa yerleştir ilk gün dinlen ve etrafı tanı. Ertesi gün...
  17. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bu sabah kamp alanında geçen sabahın aksine hava kapalı.Bu gece ailecek karavanda geceleyeceğiz nasip bakalım pazar sabahına nasıl bir güne uyanacağız.
  18. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' İyi dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Hüseyin abi burası seninle üç yıl önce beraber konakladığımız bahçenin tam karşısı.Poyrazlar mesire alanının giriş nizamiye kapısının hemen yanı. Giriş kapısında 24 saat görevli var işletenlerde...

19. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' İçinizi ısıtacak bir kaç kare daha...
  20. mustafayetim

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bu sabah güneş ile beraber kamp alanımızdan görüntüler.Bekleriz efendim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri