Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili Hüseyin abi söz nehir kenarı kamplarından açılmış iken bu seneki gezimizde seninde yardımların ile seyehat ettiğimiz Mainz Koblenz arasından bir kaç paylaşım ile açtığın bu başlığa katkıda bulunmak istedim,selamlar....
Ynt: Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk
İbrahim abi hayırlısı ile güzel, ağız tadında bir geziyi bitirip ayağının tozu ile paylaşıma başlıyorsun.Benim en merak ettiğim Roma Barcelona hattını feribot ile geçme tecrüben olacak.Bugün telefon...
Ynt: Fransa_provence 2015 Lavanta Gezimiz
Hüseyin abi keyifli geziler diliyorum.Biz Drome vadisine gelinceye kadar lavanta mevsimi geçecek gibi duruyor.Tekrar selamlar...
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.
Keyifli bir iftar sahur yapıp ertesi gün öğlen kamp alanından ayrıldık.Daha güzel kamplar sizlerin olsun...
https://www.youtube.com/watch?v=OKn8dDjxwTM
Ramazan olmasına rağmen hafta sonu mçk ile iki günlük kısa bir kamp ve balık avı yapmaya niyetlendik.Şimdilik planımız Kamp alanına cumartesi öğleden sonra varmak gündüz av iftar,sahur yapıp ertesi gün öğleden sonra geri...
Sağolasınız arkadaşlar şimdilik mçk yerine bot remork gezintilerimize devam ediyoruz.Bu göl kenarları aynı zamanda karavan ile günübirlik konaklamayada uygun yerler.
Mçk ise daha çok yüksek rakımdaki yaylalarda yaptığımız...
Geçen pazar günü balık tutmaya gittiğimiz Sakarya Gölkent Koyunallı gölü etrafında karavan ile günübirlik konaklamaya müsait bir mekanı merak eden karavancılar için paylaşmak istiyorum.Göl kenarında kurulu tesis aynı...
Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)
Behçet bey:önce hayırlı olsun diyorum.Böyle güzel kaliteli bir çekme karavan ile bol keyifli geziler yapacağınıza eminim selamlar.
Hüseyin abi paylaştığım videodaki turnayı on beş gün önce Poyrazlar'da girişte bu sene kış kampı yaptığımız konaklama alanının tam önünde aldım.Tam füme olacak büyüklükte....
https://www.youtube.com/watch?v=-qRlxvuzig0
Hüseyin Abi'nin Çek cumhuriyetinde tuttuğu turnaların resmini bana gösterdi ancak füme yapmayı göstermedi tarifi bekliyorum...
Mesut abi fotoğraf çekimlerine biraz avcı hilesi var.Balığı öne çıkarıp kendini geri çıkardığında balı olduğundan büyük görünüyor.
Bu pazar seçim için oy atıp öğlen büyük oğlan Enes ile birlikte Poyrazlar'a balık avlamaya...
Herhangi bir yaramazlık yok Muhammed hocam.Mçk ile paylaşım yapamıyorum zira sazan avı yasak zamanı devam ediyor.Haziran 15 sonrası sezon açılıyor.Ancak o tarihlerde tam ramazan ayına denk geliyor oruçlu iken balıkçılık çok...
Ynt: Fransa-provence Lavanta Rotaları
Mesut abi merhaba geçen hafta Antalya'da Fatih abi ile görüşmenizden haberdar oldum umarım geziniz keyifli geçiyordur.Bu seneki gezimiz için tavsiyelerinizi bekliyorum.Almanya için özellikle...