Arama sonuçlarınız

1. mustafayetim

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Tavla turnuvamız...

2. mustafayetim

Fuar alanımızın son görüntüleri
  3. mustafayetim

Fuar alanımız..

4. mustafayetim

Fuar alanımız..
  5. mustafayetim

Devam..

6. mustafayetim

Görsellere devam...

7. mustafayetim

Poyrazlar buluşmamız 168 ünite karavansever ile Knaus,Weisberg,Bürstner,Fendt,Hymer,Spaza karavan ile Neta,Erim uydu firmaları ve Termosa Nurgaz firması karavan aksesuarları ile katıldı. Oldukça geniş katılım ile beraber havanında müsade etmesiyle Sakarya Kamp ve Karavan Derneği olarak başarılı...
  8. mustafayetim

Yücel hocam her gün bu sorular geliyor malesef Orman işletmesi bu konuda esnemiyor.İstersen gel aramızda kaybolursun çadırla ancak olumsuz bir durumda bize sitem etme.
  9. mustafayetim

Kısmet başka bir buluşmaya Haşmet.

10. mustafayetim

Mesut abi etkinliğimize katılacak olan Şadan abi geçen sene etkinlik sabahı tuttuğum balıklara ve boylarına şahitlik edebilir;);)

11. mustafayetim

Şadan abi çok memnun oluruz en son geçen sene Poyrazlar Kasım buluşmasında görüşmüştük bekliyoruz.
  12. mustafayetim

En son Sapanca buluşmasında görüşebilmiştik Ferhat bizlerde sizleri özledik Nermin hanıma ve sana selamlarımızı yolluyoruz.

13. mustafayetim

Mesut abi bak bakalım bu fotoda ne kadar hile var:rolleyes:
  14. mustafayetim

Sevgili Haşmet sende Poyrazlar buluşmasına gelirsen eski kadroyu hemen hemen tamamlamış oluyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 yada 2013 buluşmamıza katılmıştın.Çadır malesef işletme kabul etmiyor.Aslında yarım ağız aranıza çadır atabilirler diyor ancak biz önceden kabul edip sonradan mahçup...
  15. mustafayetim

Sevgili Mesut abi aslında Bodrum'da buluşabilirmişiz.İki hafta önce iki arkadaş Zetaş Kamp alanında bir hafta konakladık.Aşağıda gece fotosunu paylaştığım etkinliği ilk baharda yaptık.Seneye nasipse önden haberleşelim keyif ile buluşmak isteriz.Sevgili Hüseyin abi 2012 yılında iki gün...

16. mustafayetim

Yücel hocam daha önce çadırla Poyrazlar tabiat parkında konaklama yapan bir gurup masaları tahrip edip yakmışlar bu sebeple çadır kampı yasaklanmış malesef.
  17. mustafayetim

Mehmet abi Poyrazlar sensiz ve güveçsiz olmaz seni Mürşide ablayı Levent ve Arif abileri Bülent ,Atilla, Faruk, Ferhat ve tüm arkadaşları bekliyoruz.Bu sene balıkta bol abi...
  18. mustafayetim

Sakarya Kamp Karavan Derneği olarak 19/20/21 ekim tarihleri arasında yaza elveda kışa merhaba etkinliği düzenliyoruz.Karavancılığa gönül veren tüm dostları Poyrazlar kamp alanına bekliyoruz. Aynı zamanda Hymer Bürstner Fendt Knaus Weisberg Adrida Alko Truma Neta Türkiye distribütörleri ürün...

19. mustafayetim

Isveç 2018 Gezimiz

Hüseyin abi keyifli geziler diliyorum heyecan ve merak ile takipteyiz.
  20. mustafayetim

Italya 2018

En son konuşmamızda Roma yakınlarındaydın Hüseyin abi .Her ikinizede keyifli geziler diliyoruz.İnşallah ağız tadında bir gezi olur.Selamlar sevgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri