Arama sonuçlarınız

1. S

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

teşşekkürler bilgileriniz için bizim izin yazılarmız hazır sadece vizeyi bekliyoruz tüm bilgiler içinde çok teşekkür ederım herkese

2. S

harika bir video cekmıssınız ellerınıze saglık ıyıce sabırsızlanmaya basladık
  3. S

biz yunan vizesi için evraklarımızı hazırlarken ıstedıler bızden yurt dısı cıkız ızın belgelerını ve bende 25 hazıran 25 temmuz arasında ızın belgesı aldım esım de 1 temmuz 1 agustos arası aldı ilçe milli egitim müdürlüklerinden sımdı burdakı onemlı olan tarıh belgeyı aldıgım tarıh mı yoksa...

4. S

selam bizde bursadan yola çıkıp selanik ohrid üsküp belgrad budapeşte viyana hattından munihe kadar gideceğiz ve orda akrabalarımızda bir süre kalıp sahil kesiminden döneceğiz öğretmeniz yurt dışı çıkış izinlerimizi aldık ve dün izmir vsf den basvurularımızı yaptık. vizelerde sıkıntı olmaz ise...
  5. S

merhabalar 1 temmuz itibariyle bende bir yolculuğa çıkacağım ehliyetimi yeniledim ve turingi aradım yeni ehliyetiniz varsa uluslararası ehliyete gerek yok dediler isterseniz teyit etmek adına sizlerde sorabilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri