Arama sonuçlarınız

1. D

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Hesabıma göre toplamda 1448 lira gaz, 276 lira benzin almışım (benzin hala depoda duruyor) kısmı için yaklaşık kaç km yol yapmışsınız ...

2. D

umarım yolculuğunuz sorunsuz devam ediyordur..

3. D

siz döndükten sonra nasip ise 27 haziran da yollara da olmayı deneyeceğiz ,güzergah paylaşımlarınızı takip ediyor olacağız..iyi yolculuklarr..
  4. D

Merhaba Linz de5-6 gün konakadığımda erkenden günü birlik salzburg başka bir gün hallstat passau belki münih yapabilirim. Sormak istediğim dönüşte erkenden linz den ayrılınca bled gölüne uğrayıp zagrep gitmek için yine salzburg tarafımı yoksa graz tarafımı daha hızlı ve kolay olur.

5. D

dönüş yolu için deniz kıyısından yunanistana hatta balkanlarla beraber biraz uzun ve sıkıştırılmış olabilir.Okuduğum kadarı ile bu güzergahta yollar dar ve virajlı hız düşük .Ben bir sonraki yıl yunanistan ohrid balkanlar kotor budva dubrovnik kısmında deniz tatili gibi gitmeyi planlıyorum 15...

6. D

T4 Yada T5 Motokaravan

aracın tamamlanmış halini görebilirmiyiz.
  7. D

Linz de konakla sonrası zagrep e gitmek istiyorum .Arada bled gölü ve lubiyana ya da uğramak istiyorum.linz salzburg bled lubiyana zagrep 560 km 5:30 saat görünüyor.linz graz lubiyana bled zagrep de yaklaşık aynı km tutuyor hangisini tercih etmeli, teşekkürlerr..
  8. D

linz de bir akrabam var ve 5-6 gün konaklama imkanı.Uygun olursa hallstatt passau salzburg belki münih görülebilr diye planlıyorum.

9. D

bizde ailecek 26 haziranda çıkacağız kısmetse.Bende güvenli değilmi direk budapeşteye gidebilirmiyim diye çok düşündükten sonra belgrad da bir gece konaklamaya karar verdik.Konuyu takip edip bilgi paylaşanlara teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri