Arama sonuçlarınız

1. erdeman

Simbonun Karavanı

hafta sonu pis su deposunu bağlattım yedek lastiği söküp yerine tankı koydurdum. aşağı sarkmaması için yüksekliği 17 cm yandan ölçüsü 160 cm önden arkaya doğru 60 cm olarak yaptırdım. banyo giderini 1.5 mt kadar uzatarak birleştirdim ama mutfak gideri tam tankın üstüne geldiği için ona ayrıca...

2. erdeman

Simbonun Karavanı

aslında tam dediğiniz gibi her aracın onay belgesi yokmuş onlarda, o yüzden henüz aracı almamışsanız firmayı arayıp almayı düşündüğünüz aracın tadilat belgesi varmı diye sormanızda fayda var. koltuk ile ilgili bir belge yada fatura talep etmediler belkide üzerinde etiketi duruyor diyedir ama...
  3. erdeman

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

iyi günlerde kullanın, çok güzel ve sade duruyor. elinize sağlık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. erdeman

Simbonun Karavanı

banyo bölümünü yapmak icin 18 mm kavak kontra malzemeyi laminat ile kaplama yaptık. birleşim yerlerini duşakabinlerde kullanılan köşebentleri altlarını silikon ile doldurup yapıştırarak kapatacağız Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. erdeman

Simbonun Karavanı

karavan ekipman pazarından aldım sahibinden.com da kep diye mağazası var yeride atisan sanayi sitesi yenimahalle’de ölçüler 80 x 110 ama ben 70 x 110 olarak küçültüp kullandım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. erdeman

Simbonun Karavanı

fotolar devamı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. erdeman

Simbonun Karavanı

merhabalar, mobilya yapımına başladık. malzeme olarak 18 mm ve 10 mm kavak kontra üzerine islak zeminler için beyaz, normal yüzeyler için gri tonda seçtiğimiz laminant kaplama yaptırdık ve kullanıyoruz. mobilya montajlarında parçaların önce yerleri belli olup son alıştırmalar yapıldıktan sonra...
  8. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim siz açtınız yolu bakalım sorunsuz bizde halledebilirsek artık her karavan yapan bu şekilde istediği koltuk sayısına ulaşabilecek Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba koltuk işini doktor63 ün izlediği yolu izleyeceğim

10. erdeman

Ankara Da Karavan Sahibi Olmak Isteyenler,kendi Yapanlar Yada Olanlar.

Ankara’da Seyfettin hoca var atisan sanayi sitesinde yeri. sahibinden.com da Karavan Ekipman Pazarı diye mağazası var onunla konuşarak bilgi sahibi olabilirsiniz ihtiyaclarınızı alabilir ve onun aracılığı ile diğer karavancılarla tanisabilirsiniz. Demir Karavan var Ercan bey, onunlada konuşup...

11. erdeman

Simbonun Karavanı

fotolar devamı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. erdeman

Simbonun Karavanı

fotolar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba biraz is yoğunluğundan biraz karavan koşturmasından raporlama yapamadım. geçen hafta 2 li koktuk, cam kenar döşemelerini ve kapı döşemesini hallettim. koltuğu şaşmazda vip minibüs yapan bir yerden orijinal sıfır 2 li ford koltuğu aldım ve camlarla bagajlarımın kesim montaj işlerini yapan...
  14. erdeman

Ankara Da Karavan Sahibi Olmak Isteyenler,kendi Yapanlar Yada Olanlar.

merhaba hocam karavan yapıyorsunuz galiba bende şuanda yapım aşamasındayım benim aracım 2014 temmuz trafiğe çıkışlı olduğu ve duyduklarım doğrultusunda zamanını doldurmadığını düşündüğüm için işleri ağırdan alıyorum merak ettiğiniz bir konu mu var nasıl yardımcı olabilirim bildiğim kadarıyla tabi.
  15. erdeman

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

yani koltuğu içimize sinecek şekilde bu işi bilen istediğimiz bir yerden yaptırıp montaj kısımlarının resimlerini çekmem yeterli, aracı göstermeye götürmüyoruz doğru mu hocam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. erdeman

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

hocam merhaba ben firma ile görüştüm tüm bilgileri paylaştım donecekler bana. dediğiniz gibi sadece ellerinde seri tadilat belgesi olan markalar ve modeller için koltuk ekleme işlemi yapabiliyorlarmış, benimkide ford transit olduğu icin bakıp geri döndüler sizin aracın modelinin tadilat belgesi...
  17. erdeman

Simbonun Karavanı

dün tavandan iç döşemeleri yapmaya başladık. havalandırmanın iç kısmını takarken biraz zorlandık ve şansımıza yağmur olduğu için sızdırmaya başladığını farkettik. aracı hemen yapım aşamasında kullanmak için kiraladığım dükkana koydum ve bugün sabah ilk iş olarak dış izolasyon ile uğraştım hava...
  18. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. erdeman

Simbonun Karavanı

kapının resimleri
  20. erdeman

Simbonun Karavanı

arıza durumunda eğer sistem 12 volt olsaydı çaresi varmıydı peki yoksa yine invertöremi ihtiyaç vardı, yada anlatmak istediğiniz 220 nin arıza yapmaya daha müsait olduğumu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR