Arama sonuçlarınız

1. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba öncelikle teşekkür ederim bu yaz 17 temmuzda ruhsatımı alır almaz yola çıktım 27 gün dolaştım. kamplarda, kamp dışında ve akrabalarda kalarak geçirdim zamanımı. karavanı hep güneş altında bırakarak panelleri ve sistemi denemek için hiç elektrik almadım dolabı hiç kapatmadık akrabalarda...

2. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim yücel bey
  3. erdeman

Simbonun Karavanı

tekrardan merhaba herkese, motor taşıma aparatı araştırdım biraz ve kafama yatan en iyi modelini istanbul’da araks otomotiv diye bir yerde buldum, telefon ile iletişime geçip bilgi aldım kolayca sökülüp takılması ve araçta duran sabit kısmın kaynaksız bir şekilde şasede bulunan orijinal...

4. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim daha iyisi sizinde olsun insallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. erdeman

Ducato 17m3 motokaravan Planım

ben karavanı yaptım ford marka araca yandan kapıyı açtım onun içince ne tse ne de tuvturk bir proje falan sormadı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. erdeman

Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü

benim aracım ford transit galiba istanbul’a falan gidip yaptırmam gerekecek teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. erdeman

Mercedes Sprinter 213 Cdi Ambulansın Korsan Karavana Dönüşümü

merhaba, motosiklet taşıma aparatını çok güzel yapmışsınız, bende araştırıyorum ama ankarada kayda değer bir firma bulamadım araştırmalarınız sonucu Ankara civarında bu işle ilgilenen birilerine yada bir firmaya denk geldiniz mi acaba. tesekkür ederim
  8. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. erdeman

Simbonun Karavanı

fotoğraflar

10. erdeman

Simbonun Karavanı

fotoğraflar

11. erdeman

Simbonun Karavanı

fotoğraflar
  12. erdeman

Simbonun Karavanı

fotoğraflar

13. erdeman

Simbonun Karavanı

fotoğraflar
  14. erdeman

Simbonun Karavanı

bu arada belirtmeyi unuttum ruhsatımızı 5 kişilik olarak çıkarttık. TSE de muayene sırasında LPG tesisatı ve deposu, güneş panelleri için sorun çıkartırlar diyen arkadaşlar olmuştu, hiçbir sorun ile karşılaşmadım aksine LPG için doğru seçim yapmışsınız daha güvenli diye tebrik bile ettiler...
  15. erdeman

Simbonun Karavanı

Uzun zaman sonra merhaba, karavanımızı bitirdik ve tatilimizi yaptık. banyoda izolasyon kaynaklı oluşan su kaçağı haricinde bir problem yaşamadık. tatilimizi yapıp geldikten sonra araca otomatik basamağı internetten 450 tl ye aldım 400 tl ye ankara’da usta mühendislik adında bir firmaya...

16. erdeman

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

merhaba hocam doktor ve ben ayni sorunla karşılaştık ve doktorun verdiği talimatlar doğrultusunda bende aracımı 4+1 olarak tse den geçirdim. öncelikle doğru mühendislik şirketi ile görüşmüşsünüz fakat araç seçiminiz doğru değil, hem doktorun hem benim aracım ford transit panelvan. bu firmada...
  17. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  18. erdeman

Simbonun Karavanı

araci aldığım gün böyle bir sayfa açıp harcadığım paraları tutmak istedim, bazı ufak tefek harcamaları atlamış olabilirim ama kesinlikle eksik yoktur. tuvalet, bisikletlik ve motor taşıyıcı hariç bitirdim sayılır tuvalet bayramdan sonra geleceği için bayramdan sonraya kaldı. bisikletlik ve motor...

19. erdeman

Simbonun Karavanı

yatakların arkadan görünüşü Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  20. erdeman

Simbonun Karavanı

fotolar devamı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08