Arama sonuçlarınız

1. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba henüz tartmadım aracı bir yol üstünde denk gelirsem tartarım demiştim öyle kaldı ama tartında buraya mutlaka yazarım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. erdeman

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

M1 özel amaçlı sa motokaravan yazıyor. o koca arabalara otomobil yazıyorlarmı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. erdeman

Çekme Karavan Ile Avrupa Turu

günaydın öncelikle bahsetmek isterim biz 5 kişilik bir aileyiz ve yolculuk otomobil ile zor oluyor bizim için. çocukların yolculuk esnasında rahat edebilmeleri için motokaravan tercih sebebimizin ilk sırasında geliyor. ikinci önemli sebeb ise tuvalet ihtiyacı, çekme karavan bağlı bir aracı...

4. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba proje firmasıyla konuşup daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. whatsap’tan direk konuyu anlatın cevap verirler yoksa arayıp konuşursunuz. 0543 650 37 58 bence hazır araç 1+1 iken ekleteceginiz +1 koltuğu arkaya oturma grubunun arasına bir yere yaptırın daha iyi olur. benimde aklımdan...
  5. erdeman

Simbonun Karavanı

insallah güzel bir karavan sahibi olursunuz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba kapı için projeye özellikle rica edip 5 adet çarpma kapılı diye ibare koydurdum ama onun bir artısı eksisi oldumu bilmiyorum çünkü kapıyı hiç sormadı bana. elektrik sistemini güneş enerji bağlantıları dahil emekli bir elektrik mühendisi ile anlaşıp 1.500 tl ye yaptırdım. her kabloyu ayrı...

7. erdeman

Simbonun Karavanı

fotolar devamı
  8. erdeman

Simbonun Karavanı

Hafta sonunumuzu Ilgaz dağını görmeye ayırdık. cuma öğlen saatlerinde ankaradan hareket edip saat 4-5 gibi orada olduk. Ankara yönünden geldigimiz için gördüğümüz kapıdan karavan ücreti olan 33 tl yi ödeyip girdik. kapıdaki görevli derbent otelin parkında kalabileceğimizi söyledi, bizde...
  9. erdeman

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

merhaba, aslında ruhsatta yolcu sayısı artış işi çözüldü ama bu sorunu araştırıp bu konuya denk gelen olursa buradan da çözüme ulaşabilsin diye açıklamayı burayada eklemek istedim. ben ford 350 e aracımı 5 kişilik olarak ve kayar kapıyı iptal edip çarpma kapı ile işletip karavan ruhsatımı aldım...

10. erdeman

Simbonun Karavanı

hocam isterseniz gelip aracı inceleyip içinde ölçüp biçip kafanızda yerleştirip bir plan yapabilirsiniz. öylesi sizin için daha iyi olur. benim iş yerim esenboga mahallesinde havalimanına yakınım, evimin önü müsait olmadığı için karavan burda duruyor sürekli Tapatalk kullanarak iPhone...

11. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. erdeman

Simbonun Karavanı

teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. erdeman

teşekkür ederim insallah birgun sizde yaparsınız böyle bir gezi. biz çok eğlendik o küçücük karavanda 5 kişilik bir aile olarak en rahat tatilimizi yaptık belkide, hergun yeni bir yer yeni bir yaşam görme beklentisi hepimiz için ayrı bir heyecanlı bekleyişti. kimse yol yorgunluğu hissetmedi sırf...
  14. erdeman

hocam bizimki biraz şans oldu galiba çünkü izlenimlerime göre orada ruhsatsız kullanıma izin verilmiyor galiba. en küçük römorkta bile özellikle hep baktım araçtan farklı plaka vardı. birdaha plakasız çıkarmısınız derseniz çıkmam. dönüş yolunda avrupa çıkış kapısı olan macaristan gümrüğünde...
  15. erdeman

merhaba firmanın telefon nosu bu ama adini hatırlayamadım ankara’da koltuk ekleyerek bir karavan projesi yapmışsınız derseniz muhtemelen hatırlarlar ‭0 (543) 650 37 58‬ Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. erdeman

Simbonun Karavanı

Yeni yıl tatilini alkonun etkinliği için poyrazlarda geçirmek üzere yola çıktık ama sonradan yolda fikir değiştirip kartalkaya’ya yöneldik, iyikide gitmişiz çok güzel oldu hep beraber karda oynamaya ve izlemeye doyduk. kar lastikleri çok iyiymiş dayton marka c tipi almıştım hiç kaymadı belki...
  17. erdeman

Simbonun Karavanı

bizde 3 tane çocuk var hanım ev dışında çocukları mecbur kalmadıkça opet tuvaletine bile götürmüyordu. tuvalet günlük dolar o yüzden, kimyasal kullanmıyorumki her tuvalete bosaltabileyim diye. kimyasalım var ama araçta durur çekme karavandan kalma biraz fazla almıştım taşıyorum ne olur ne olmaz...
  18. erdeman

merhaba kendisinin ön ayak olmasıyla biz doktor beyle ayni firmadan yaptırdık. onlar önce 5+1 panelvana çeviriyor sonra karavana dönüştürürken kişi sayısını azaltıyor ben 4+1 e düşürttüm ama sanırım sadece ford marka aracın tadilat belgesine sahipler. 2 proje çiziliyor iki ayrı ücret...

19. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba, pis su deposu konusunda mantıklı bir açıklama yapmışsınız ama yazın bir kapta 4 gün kadar kaldım ve son gün tank dolmuş olmalı çünkü damla damla su atıyordu. eğer dediğiniz gibi tam dolmuyorsa bile sorun değil 3-4 günden fazla kalmıyoruz kamplarda ve çıkarken hep boşaltırız. temiz su...
  20. erdeman

Simbonun Karavanı

merhaba öncelikle teşekkür ederim umarım sizde sorunsuzca istediğiniz bir karavanı en kısa zamanda yaparsınız. kullandığım malzemeler tamamen karavan için üretilmiş kaliteli malzemelerdi ve eksiksiz olması için herşeyi koymak istedim, fiyatın yüksek olmasının en büyük sebebi buydu. ikinci olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR