Arama sonuçlarınız

1. F

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (13 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (13 Mart 2011) Merhabalar, Fotolari yeni goruyorum. Hepsi cok guzel; uruyusumuz ise mukemmeldi. Misafirperverliginiz ve bu guzel yuruyus icin herkese cok tesekkurler. Umarim tekrar katilma imkanini yakalayabiliriz...

2. F

Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Tesekkurler! Bir aksilik cikmaz ise 13 Martta gorusmek uzere.:)
  3. F

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Merhabalar Murat Bey, 13 Mart, Pazar gunu yuruyusunuze katilma ihtimalimiz var. Hem yuruyus hakkinda biraz bilgi hem de size nasil ulasagimiz konusunda beni haberdar edermisiniz lutfen? Firdevs

4. F

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Herhangi bir hedefinimiz yok. Sadece guzel bir yuruyus yapmak isitiyoruz. Zorluk derecesinin ise hicbir onemi yok. Gonderdiginiz linkteki yer de cok guzel gorunuyor. Orasi da olabilir bizim icin. Peki bu...
  5. F

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) 10 Martan itibaren Izmir'de olacagiz ve sadece bir hafta sonu Izmir'de kalacagiz. Buyuk ihtimal hafta ici olur die dusunmustum ama yine de bir bakayim. Sizi buradan mutlaka haberdar ederim. Tesekkurler...

6. F

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Peki ozaman. Yalniz sizler icin yuruyus gununun haftasonu ya da haftaici olmasi konusunda belli bir tercihiniz var mi? Ona gore kesin bir tarihi bu haft$ta buraya yazmaya calisayim. Tesekkurler,

7. F

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Maalesef GPS yok. Peki, bize eslik edebilecek, o zamani ayirmak isteyen birileriyle nasil iletisime gecebiliriz?:) Tesekkurler,
  8. F

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Merhabalar, Acaba bu guzergahta, Likya yolunda oludugu gibi takip edebilecegimiz isaretlendirmeler var mi? Yosa eger nasil yonumuzu bulabiliriz? Mart ayinin ortalarina dogru biz de bu yolu yurumek istiyoruz...
  9. F

Belcika-Ardennen bolgesi

Ynt: Belcika-Ardennen bolgesi Merhabalar, Ulasim oldukca basit. Bruksel'den sonra ortalama 2 saatlik bir araba yolculugu ile cok rahat bir sekilde ulasabilirsiniz. Merkezdeki konaklama olanaklarini cok iyi bilmiyorum ama yerlesim yerlerinden biraz daha uzakta orman icerisinde ahsap, sayili...

10. F

Belcika-Ardennen bolgesi

Ynt: Belcika-Ardennen bolgesi Aslinda daha yuklemek istedigim cok guzel fotograflar var ama maalesef ki en fazla 5 tane yukleyebiliyorum. Belki 2. bir baslik acmakta yarar var.:) Yorum icin tesekkurler!:)

11. F

Fas

2010'un temmuz ayinda Fas'i ziyaret ettik. Biraz stressli bir tatil oldu ama dogasi gormeye degerdi.
  12. F

Belcika-Ardennen bolgesi

Merhabalar, Siteyi cok sik ziyaret etmesem de; Gezenbilir uyesi olarak ben de su anda yasamakta oldugum Belcika'nin Ardennen bolgesine ait birkac fotografi sizlerle paylasmak istiyorum.

13. F

Mart Ayinda Trekking icin Uygun Olan Bolge Önerileriniz

Herkese merhabalar, Ben Firdevs. Mart ayinda Turkiye'de trekking icin uygun bolgeler nerelerdir? Aklima Kapadokya ziyareti geldi ama havanin, yagmurlu, karli vs. olmasinda korkuyorum. Sadece trekking degil; onerebileceginiz, Mart ayinda yapilabilecek daha baska guzel aktiviteler varsa onlar da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR