Arama sonuçlarınız

1. O

Eylül Ayı Likya Yolu

Herkese teşekkürler. Eylülün 18 inde nasipse yola çıkmayı düşünüyorum. Acaba bu kabak koyundaki plaj camping alanına mı ait ? İlk günü orda sonlandırmayı düşünüyorum acaba ücretsiz bi şekilde çadır kurabilir miyim plaja? Bide yanıma ne çeşit yiyecek almalıyım konserve ,makarneks hazır çorba...

2. O

Eylül Ayı Likya Yolu

Ynt: Eylül Ayı Likya Yolu Hocam siz hangi rotayı tavsiye edersiniz. Hangisi daha keyifli ve sorunsuz olur ?
  3. O

Eylül Ayı Likya Yolu

Ynt: Eylül Ayı Likya Yolu Yanıtlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Dikkat edilmesi gereken en önemli etkenlerden birisi malzeme kalitesi ve ağırlığı diyorsunuz.Aslında hangi ve nasıl malzemeler kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum. Ama temel olarak şu eşyaları kullanmayı...

4. O

Eylül Ayı Likya Yolu

Merhabalar Daha önce hiç kamp deneyimim olmadı. Günü birlik yürüyüşler dışında tamamen tecrübesizim. Öncesinde tecrübe için bi kaç günlük kamplar yapıp sonra likya yolunu fethiyeden kaşa kadar tek başıma yürümek istiyorum.Önümüzdeki ay üniversite sınavına gireceğim için bahar aylarını...
  5. O

Husky Zethos Canta

Merhaba arkadaşlar Kamp iiçin ve ilerde yapabilirim diye interrail için 50 60 l lik çanta araştırıyorum. Ki Husky Zethos u kaliteli görünümü ve fonksiyonlariyla çok beğendim tam bir fiyat/performans ürünü olduğunu düşünüyordum ki atlaskampin stoklatinda kalmadığını ve artık Husky çanta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri