Arama sonuçlarınız

1. küçük ağa

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Mahmut usta nerelerde sesi çıkmıyor işi çok herhalde ben ona telefon açayımda nerdeymiş bir sorayım çoktandır ihtiyarı aramadık sormadık ayıp ettim ben gibi yaşlıları arada bir yoklamak lazım yaş 54 .düşündüğümü yaptım Mahmut ustayı...

2. küçük ağa

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Hamdi motocross ekibiyle yaptığımız her gezi bizi bozuyor düşünce farklılığımız çok fazla çok inat oluyorlar birde biz 4 tekerlik,onlar iki tekerlik düşünüyoruz ben motordan korkuyorum açıkçası bu birinde adam motorla 80 cm suda motorla...
  3. küçük ağa

Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız.

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Dağlar denizden iyidir size ihanet etmez postacı gelmez aracınızda 4x4 se işiniz tıkır dağdaki ayıdan zarar görmezsiniz o sizi görünce sessizce uzaklaşır tabi siz ona zarar vermediyseniz araç konusunda tavsiyem...

4. küçük ağa

Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? Geçmiş olsun Murat bey,29 sene sonra duyduğunuzda inşallah mutlu olursunuz yada Kürşad'ın dediği gibi bir şeyle karşılaşmazsınız hayırlı olsun
  5. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Bu gün saat 14'30 da seyrettim güzeldi zaman kısa yarım saat biraz daha uzatılabilir ancak petrol şirketleri,motor yağı satanlar,lastikçiler,off road'a uygun araç satanların arada reklam istemesine bağlı olarak bunun gerçekleşmesi uygun...

6. küçük ağa

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. bu öneride çare değildir sonunda öldürücü silah olarak yüce adalet tarafından yorumlanması ihtimal dahilindedir. bu öneri sıra,yolcu kavgası yapan taksici ve dolmuşçulara uygundur onların normal teçhizatlaında dönerci...

7. küçük ağa

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Zaten ne gelirse dürüste gelir bozuk para gibi olanlar kaşarlandığı için onlardan uzak olur sadece 2012'nin üç ayında yaşadıklarımı yazsam yapma abi dersin,ben 54 yaşındayım ADALET SARAY'larından uzak durakcaksın orda...
  8. küçük ağa

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

Kamyon olsunda eski yapılmış yeni olmuş önemli değil o gelene kadar kedinin ciğere baktığı gibi bakar bununla idare ederiz.siz bu ara onuda yetiştirin kolay gelsin selamlar
  9. küçük ağa

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 yarın Kahramanmaraşta olabilirim uğrar bir çay içer o dediğinden bende isrerim

10. küçük ağa

Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı

Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı Saraçlar ahbablarımız,akraba olanda var,Durdu Mehmet Cengiz tedaştan emekli namı değer ihtiyar rahmetli iyi arkadaşımdı mekanı cennet olsun iyi adamdı

11. küçük ağa

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Ne yuuhu Niyazi bey tüh,tüh diye yüzlerine tükürsek diyeceğim ama vazgeçtim yağmur nerden geldi diyebilirler velevki tükürdük isabet ettiremezsem teğet geçebilir, isabet ettirsem bile dokunmaz bizleri yoluyorlar...
  12. küçük ağa

Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı sayın perlinganıt Akarca'da dayın kim?Sen Karayılandan kimlerdensin?mahzuru yoksa tabi

13. küçük ağa

Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı Merhabalar Cavid bey,bu gün yaşlıca biriyle konuştum o da benim bilmediğim kısımlardan bildiği varmış yazacak yarın alacağım, youtube ve video için üzgünüm bu türkünün söylendiği zaman radyo bile yokmuş 100 yıllık ,selamlar
  14. küçük ağa

Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu İdi. Daha İyisi de YAPILDI

kamyon cinsi bir şeyler görelimde gözümüz gönlümüz açılsın
  15. küçük ağa

Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı Bende Denizcilerin üstünde Kavaklıoluk Köyündenim,forumda yenisin kural bir büyük harfle yazmak yok bağırmak anlamına geliyormuş sizin beldede çok arkadaşlarım var,bir dörtlük yazayım sana çok eskilerden,Karayılanlılar sarar yarayı,Azganlıklılar geçirmeyin...

16. küçük ağa

Ynt: Amanoslarda Sac Kömbesi Yapımı nereye geleceğim,köy,belde,şehir
  17. küçük ağa

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Niyazi bey uğraşmakta haklı velakin yeni dava açmalarda yürürlüğe giren masraflarıda peşin mahkemeye yatırmak zorunda eskisi gibi değil paran varsa dava açabilirsin diye biliyorum.
  18. küçük ağa

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. Uğur Haliloğlu beyefendinin yazısını okursanız bazı işlerin doğru yürümediğini yaşayarak öğrenmiş bir arkadaşımızın tecrübesine vakıf olabilirsiniz,bence adalet saraylarından uzak durmakta fayda var

19. küçük ağa

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası nasıl olsa ormana girince veya bozuk yolda başına bir iş gelmesi ihtimal dahilinde o zamana kadar idare edin araba yürüsün göç gide gide düzelir
  20. küçük ağa

Ynt: Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız. doğru zaman size denk gelmezse ne olucak,eşim avukat,oğlum avukat ,gelinim avukat bu kadar avukatın içinde yaşıyorum tecrübemle sabit o kadar olay yaşadımki

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri