Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi
Yok yeme kardeşim gönlün rahat olsun 90 yakmıyo 80 yakıyo biz defalarca ölçtük grubumuzda 3 adet 5,2 grand cheroke var.
Aracınız hayırlı olsun güzel bir araç arazide rüzgar gibi eser doğru tercih yapmışsınız bence.
Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!
Yok ikinci araç olacak zaten bizim grupta ikiside var 8 daha oturaklı geliyo bana. Ben aslında toyota bakıyorum ama onuda bulmak mesele 2,2 benzinliyi aramaktan yoruldum artık bakalım 8 iyiden iyiye aklıma yatmaya başladı kısmet.
Ynt: Cj 8 İle 1150 Km Yol Çekildi !!!!!
Genel manada aracınızdan memnunmusunuz bende cj8 i ciddi manada düşünüyorum arazisi mükemmel burdan bir arkadaş aldı arazide diğer araçlara nal toplatıyo.
Yakıt ve işletim maliyetleri açısından tavsiye edermisiniz.
Ynt: Toyota Hılux Ln 106 2.8 Çift Kabın Aracım Satılıktır.
Hayırlısı abi araban çok güzelmiş valla param olsa hiç düşünmezdim 2,8 bulmak zor.
Ben hala 2,2 benzinli arıyorum ama inat ettim bulacam :) bulup avatarımdaki arabanın aynısını yapacam kısmetse.
Ynt: Türkar 4x4 Karavan %100 Yerli Üretim Bence Deneyin...
Ben kesin yorumlar yapmıyorum sadece kıyasladığınız araçların segmentlerinin farklı olduğunu söylüyorum segment farklılığını söylemek için araçları birebir incelemeye gerek yok.
Ben turkarı sadece internetten takip ediyorum bendeki...
Bakın bu söyledikleriniz çok doğru ben aracın arazi kabiliyetine sizse sırtındaki karavana bakıyosunuz ama benin kızdığım araçla ilgili yapılan yorumlardaki haksızlık pahalı da pahalı, peki neye göre pahalı sprinter a göre pahalı e...
Ne alakası var güngör bey Allah aşkına, ben araçların segment olarak birbirinden ayrı olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Konuyu baştan okursanız neden yazdığımın kabak gibi ortada olduğunu da görürsünüz.
Hiç biriniz bu aracı almak...
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen
Doğrusunu söylemek gerekirse izlemedim çünki iş yerindeyim sınırlı bir internetimiz var video izleme imkanımız yok ama eve gidince mutlaka izleyecem şimdi daha çok merak ettim.
Tahmin üzerine yorum yaptım inşallah kusuruma bakmadınız.
Ayrıca bu arkadaşımıda bilgilendiriyim.
4x4 Mercedes Sprinterın önüne kar küreyici takamazsınız arkasına tuzmala makinası takamazsınız turkarı kullanabileceğiniz bir çok arazide kullanamazsınız vs. vs.
Biri arazi kabiliyeti yüksek...
Pahalı demeklede okadar param yok arasında çok fark var bir malın pahalı olması için muadilerinden fiyatının yüksek olması gerekli.
Ne yazıkki bu aracı mercedes sprinter in 4x4 modeliyle kıyaslayanlar bile var.
Bu araç 4x4 kamyon...
Fiyat yüksek diyen arkadaşlara soruyorum kıyaslamayı neye göre yapıyosunuz hangi muadili araçtan daha pahalı söylermisiniz.
Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen
Arkadaşlar ben avatarımdaki aracın aynısını yapmak istiyorum kısmetse yani arabayı kesecem çılgın bir demircim var sen arabayı bul gerisini bana bırak diyor :)
Kaborta aksamı benim için çok önemli değil ama yürür aksam ve motor önemli eğer...