Arama sonuçlarınız

1. Destan06

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Eski resimler siteden gitti. bizde böyle ekleriz.
  2. Destan06

15.11.2015 Abant Gezisi

Çok güzel Niyazi abi gönlünce gezmeler
  3. Destan06

14.11.2015 Tarih Yedigöller Gezi

Çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler

4. Destan06

Sitedeki bu değişiklik hiç iyi olmadı. Eski resimlerin görünmemesi büyük sorun. Lütfen yöneticiler bu sorunu çözün

5. Destan06

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Öncelikle kolay gelsin. Yakın zamanda karavan yapan biri olarak her konuda desteğe hazırım. Vahit 0 505 350 71 77
  6. Destan06

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

Kolay gelsin güzel gidiyor maşallah

7. Destan06

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Kolay gelsin ve hayırlı olsun yeni gördüm. Her konuda yardımcı olurum. 0 505 350 71 77
  8. Destan06

Önceki resimlerin görünmemesi siteden kaynaklanıyor.
  9. Destan06

Hayır Murat bey tabi ki düşündüğünüz gibi değil ben emekliyim kendime bu işi uğraş yaptım, hem zevk alıyorum hem zaman geçiriyorum. Ayrıca karavanda telafisi mümkün olmayan hiç bir iş olamaz hele kendi yaptığınız ve her yerini bildiğiniz bir araçta hiç mümkün olmaz çünkü söker tekrar yaparsınız.

10. Destan06

Karavanımızı Doğu Karadeniz Yaylalarında Test (ağustos 2015)

Sümela tamam istikamet Uzungöl İnşallah. Doğu Karadeniz bir cennet insan araç kullanırken bile gözünü etraftan alamıyor. Allah'ım tün arzu edenlere nasip etsin inşallah.
  11. Destan06

Sümela Manastırına yaklaşık 3 km aşağıda oto park alanı var karavanı oraya bırakıp çok dar ve virajlı olan 3 km yolu gidiş dönüş 6 TL ye minibüsle çıktık. 300 metrelik patikayı da mecburi yürüdük. Akşam üzeri dönüş yolunda bulunan bir restoranın yan kısmında dere kenarında konaklamaya karar...

12. Destan06

Geziye devam. Arkadaşlar ben tamamlayıp döndüm. İnternet sağlıklı çalışmadığından geze notlarını sonradan paylaşıyorum. Trabzon a gelip Akçaabat köfte yememek olmaz. Sümela manastırına seyir.
  13. Destan06

Giresun ilinden Keşap ilçesine doğru seyahate devam. Keşap ilçesini geçtikten sonra ikinci tünelin çıkışında sol tarafta küçük özel halk plajı ve kamping var gündüz plaj kalabalık oluyor akşam olunca tenhalaşıyor gece konaklamak için uygun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri