Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlarda ve tavanda sorun olmaz ama tabanda taş günü ıslanırsa kurumaz koku ve bakteri üretir. Hatta kuvetin ve levabonu altında su kacaklarının tabandan dışarı çıkabilecegi küçül delikler bırakın, (bunlar pis su giderlerinin etrafı olabilir) delik cevresini (tabandahi ahşap ile sacın arasını)...
Öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin. Başarılar dilerim, daha önce karavan yapan biri olarak takıldıgınız konularda yardımcı olabilirim. Profilimde tel numaram var
Ducato orijinal koltuk tek tek yada ikili olarak montajlabilir, Ön yada kanape koltuğu olarak kullanılabilir, orijinal ducato kumaşlı, kol dayama, geri yatar, emniyet kemeri, Karavan içi için ideal. İhtiyaç fazlası İrtibat 0 505 350 71 77
Panel kablaları biraz daha kalın olsaydı daha iyi olurdu. 8 yada 10 mm gibi, ögle saatlerinde yüksek şarj ederken bazen ısınma yapıyor buda enerji kaybına neden oluyor
Uzun zmandır girmiyordum yeni gördum. Banyo kaplaması serflor veya mineflo diye bilinen pvc yer kaplamasını yapıstırıp ek yerlerini mastikliyoruz. İkncisi ise kontra plak üzerine boya yapıp üzerine desen yaptık.
2003 sonrası üretilen PSA grubu (Ducato, Jamper vb) araçlarda ( öncesinde olup olmadığını bilmiyorum.) darbe sensörü denilen bir parça var. Bu parçanın amacı araç kaza yaptığında aracın stop etmesini sağlamaktır.
Sert çukurlara girildiğinde bazende kendiliğinden devreye girer araç...