Arama sonuçlarınız

1. C

Samara mı Renault 12 mi?

Ynt: Samara mı Renault 12 mi? Kışlık lastik veya bulunabilecek en agresif desenli lastik.

2. C

Lada Xray 2012

Ynt: Lada Xray 2012 Biraz C 30,biraz Duster,biraz Honda,biraz Kia... :D
  3. C

Samara mı Renault 12 mi?

Ynt: Samara mı Renault 12 mi? Teşekkür ederim.Niva ile ilgili bir yerde portatif bir vinç görmüştüm.Sanırım ipi içine doğru sarıyordu,bulursam onu edineceğim.İşlemlerimizin biraz süresi var şu an altyapı hazırlıklarındayım,hayata geçirdiğimde mutlaka paylaşırım.Şu an diferansiyel kilidi işine...

4. C

Samara mı Renault 12 mi?

Ynt: Samara mı Renault 12 mi? Renault 12'ye karar verilmiştir. :)
  5. C

Samara mı Renault 12 mi?

Ynt: Samara mı Renault 12 mi? Bu araç üzerindeki lastiklerle ilgili bilgi verebilir misiniz?

6. C

Samara mı Renault 12 mi?

Ynt: Samara mı Renault 12 mi? Sayın @ttogan görüşleriniz için çok teşekkür ederim.Elbette, kısmet olur da gerçekleştirebilirsek tüm işlemleri paylaşırım.Ben de yaptığım araştırmalar sonucu R12'ye yaklaşmış durumdayım.

7. C

Samara mı Renault 12 mi?

Merhaba,ismim Cihan.Bir hobi aracı olarak dağ,tepe dolaşmak için iki çeker bir araç almayı düşünüyorum.Bu konuda aşağıda belirttiğim hususlarda sizlerden görüşlerinizi,tecrübelerinizi paylaşamanızı rica ediyorum: 1-Araç bozuk yollarda kullanılacak.Sizce bu konuda hangi araç daha sağlamdır...
  8. C

2006 Model Daihatsu Terios ?..

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?.. heyecanla bekliyorum ;)
  9. C

2006 Model Daihatsu Terios ?..

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?.. aracınızı iyi günlerde kullanın.arazide çektiğiniz videolarınız varsa seyretmek isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri