Arama sonuçlarınız

1. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı teşekkürler ama umduğumdan zor oluyor buda sanırım fazla incelememden ve detaylar. Tekerlekler disk olunca al freni hidrolik uzun debriyaj halatı sıkıntısı olunca hidrolik debriyaj sistemi gibi

2. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı artık şekillenmeye başladı amortisör konusunuda aştım dük koltuklarım geldi spor direksiyon da tamam tahmini sürem bir hafta yoğunluktan resim atamadım akşama inşallah
  3. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Resimleri varmı ayrıca bahsettiğim gibi amortisör konusuna takıldım.

4. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı tavsiyen içinteşekkürler ama motorun arka kısımda olması ağırlık merkezinin arkada olacağı düşüncesi ile hareket ettim. Dolayısı ile ağırlığın arkada olması kontrolü zorlaştırması şüphesi vardı . o açıdan bu şekilde yerleştirmeği uygun buldum. bu arada ön takımı...
  5. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Teşekkürler

6. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı evet çapraz destekler kullanıcam özelllikle yükü dağıtması için koltuk arkasında, yan kısımlarda ve tavan kısmında çapraz destekler düşünüyorum. Şu an ön takım üzerinde çalışıyorum. Ama ziyaretçilerin fazla olması işimi aksatıyo. Her gelen bi yerlerini sallıyor.

7. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı evet herkese allah kolaylık versin buna ihtiyacımız var. Epey yol kateddik. şu an alt takımları yerleştiriyorum.
  8. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı yardımcım sökümde acele ediyo biran önce sökelimdiye
  9. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı yavaş yavaş şekillendi buggy resimleri ekliyorum şase istediğim gibi oldu motoru ve sanzumanı yerleştirdik. söküm işini öncelikli olarak ele aldım

10. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı teşekkürler yapmak istediğim bugyy resimdeki gibi

11. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı bizim buralarda hala arazi aracı gibi kullanılıyor resimleri en kısa zmanda yükleyeceğim. Sorun boruları istediğimaçıda bükmek
  12. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

herkese merhaba arkadaşlar ben yozgat boğazlıyandan burkay bu küçük ilçede buggy yapmaya sonunda başladım. motor ve gerekli parçaları 78 renodan temin ediyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri