Arama sonuçlarınız

1. burkayer

32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA)

Ynt: 32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA) evet duruyor 5436055496

2. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Çok teşekkür ederim geliştirme çalışmalarım devam ediyor
  3. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı teşekkür ederim

4. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı öncelikle sizden özüriliyorum sanırım gözden kaçırmışım sorunuzu. yoksa başka bir amacımyoktu. Sorunuza gelince elbette polislerden çekiniriz. sadece o gün muhabir arkadaşların çekimleri dolayısı ile trafiğe bir defalık çıktım. onun haricinde arazide offroad amaçlı...
  5. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı teşekkürler en kısa zamanda video ekleyeceğim

6. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı teşekkürler

7. burkayer

el yapımı buggy 1300 cc

Arkadaşlar kendi yaptığım buggy mi 4x4 yapacağımdan dolayı satıyorum. Bulaştık bi kere bu meraka. ilgilenen arkadaşlar 5436055496 nolu telden ulaşabilirler. aşağıdaki linkte resimleri mevcut. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78537.75 saygılarımla
  8. burkayer

Ynt: 32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78537.60 buradaki aracımın lastikleri araca büyük geldi o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. cok fazla kullanılmadı . fiyat olarakta 1000 lira düşünüyorum.
  9. burkayer

Ynt: 32" - 33" LASTİK ARIYORUM (ÇIKMA) ilgilenirseniz 33x12,5x15 maxis 751 all terrain var elimde 4 adet oldukça iyi durumda

10. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı İlginiz içine teşekkür ederim. Mukavemet konusunda haklısınız ama destek noktalarının iyi tespit edilmesi mukavemeti artıracağı kanısındayım. Projeniz içinde sizi tebrik ederim. Zor bi rproje kolay gelsin.

11. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı işte en son hali arkadaşlar
  12. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Teşekkürler . ,Elbette şu an çamurluk çalışmalarım devam ediyor. Malum boş zamanlara denk gelmesi için çalışıyorum o yüzden yavaş gidiyor.

13. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı hafta sonu lastikleri takmak için flanşları tamamladım ve dün nihayet lastikleri buggy taktım. bakalım beğenecekmisiniz.
  14. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Elbette olur. ama yedek parça ve tamir konusunda renoda uygun en azından bizim buralarada marketlerde bile var parçası :D
  15. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim uygun bir projeyle olabilir ama yanında bazı problemleride getirir. Benim reno motorunu tercih etmemedeki sebep diferansiyel, şanzuman dan dolayı. yani önden çekişili araçlarda diferansiyel akis yapısı sebebi ile daha...

16. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı teşekkür ederim
  17. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı İkinci şanzuman için yer yok şu anki düşüncem ya şanzumanla motor arasına yani pirizdireğe planet dişli sistemi yada daha önceden bahsedildiği gibi aksların olduğu yere zincir dişli sistemi yerleştirmek.
  18. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Teşekkür ederim

19. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Biraz abartılımı bilmiyorum ama bende planet dişli gurubu düşünmüştüm. Bunun için planet redüktör düşündüm ama fiatı beni düşündürdü. mesafe olarak zincirdişili nasıl sonuç verir bilmiyorum.Çünkü iki dişli arasındaki mesafe sorun olabilir.
  20. burkayer

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Aslında fazla bişeyler beklemiyorum bu araçtan ama ilk denemem bu . Fakat bazı tecrübeler kazanmak bakımından önemli benim için. İnşallah 4x4 e terfi ederim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri