Arama sonuçlarınız

1. küçük ağa

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) .

2. küçük ağa

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... Hayırlı olsun doktor iyi günlerde kullan sonunda arabalandın sevindim selamlar
  3. küçük ağa

Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi

Ynt: Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi Mahmut usta değişiklik arzu ederseniz 08 nisan 2012 günü gezimiz var zatıalinizi ve 01 off road grubunuda aramızda görmek isteriz selamlar

4. küçük ağa

Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi

Ynt: Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi Mahmut usta döktürmüşsünüz maşallah, L200 Magnumda bir hallermi var ustam her gezide bir tarafına halat bağlı,ellerinize sağlık güzel bir gezi az olsada şahane resimler selamlar
  5. küçük ağa

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Hamdi bey hoş gelir sefalar getirir şeref verirsiniz selamlar

6. küçük ağa

D-max yakıt tüketiminiz ?

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? hiç bir katkı kullanmanızı önermem yakıt aldığınız yerler hususunda seçici olun ucuz mazottan uzak durun öncelikle OPET istasyonlarını tercih edin malum koç ürettiği araçlarda garantide OPET diyor çok sıkı bayi deneetimi var o kadar sıkı ki akıl alacak gibi...

7. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? Japon dizel araçlarının çoğunda mazot filitresinin altında su ikaz müşürü vardır şayet mazot suluysa lamba veya sesli ikaz sistemi sizi uyarır.
  8. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? Mazottaki su pompa elemanına zarar verir eleman kesebilir tranfer pompasını sıkıştırır doğal olarak enjektörü kilitler püskürtme yapamaz hale getirir.bilgi eksikliği olmasın yeni nesil araçların çoğu CRD denen tip bunların elemanları enjektörlerde oluyor,eski GM...
  9. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? Off road konusunu genel yazdım.aracınızın yakıtı çok iyi,zamanla mazot pompasının içerisindeki parçalarda kötü yakıttan veya çalışmadan dolayı aşınma,çizilme vb. hasarlar oluşur düzenli yakıt pompalamaz hale gelir enjektöre de zarar verir araçta yakıt yakma işi...

10. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? 1962 model bedford kamyonda şoförlük öğrendim sırasıyla,1963 bmc,1970 bmc,1973 d 1210 ford,1977 bmc en son 1976 V8 26 256 MAN 6x10 treyler aracımı 1995 yılında sattım yurt içi ve yurt dışı nakliye işi yaptım otomobillerimi yazmadım pompa ayarı olmaz demeseniz daha...

11. küçük ağa

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye karteli delik değil yağın aktığı yer ön krank keçesine denk geliyor gibi görüyorum
  12. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? 4x4 araçlar daima 4x2'den fazla yakar,manuel vitesli araçlarda otomatik vitesli araçlardan az yakar off roada alışırsan yakıtı pompa ayarı yaptırınca ölçersin hem arık yakıt ölçmenin gereğide yok hafta sekiz cuma dokuz zam yapılıyor neyini ölçeceğimki ne kadar...

13. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? Aracınızın yakıtı çok güzel
  14. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? araç kaç kilometrede?
  15. küçük ağa

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? şehir içi 11-13,uzun yol 9-11 litre PAJERO full yük

16. küçük ağa

2.5 TD

Ynt: 2.5 TD Pajero pinin ile ilgili bilgim yok o araçların bir yerlerinde sıkıntı olduğunu hem forumda hemde İstanbulda gördüm motor olarak ben hep dizel kullandım 2.5, ağır ortamlara girmiyorsan suzikiyede bakabilirsin selamlar
  17. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu çok teşekkür ederim sayende seyrettim,28 saniyemizi yine yemişler ;D ;D ;D
  18. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Yananı ALLAH görür merak etme :o :o :o akla karayı seçme renkmi yok al eline renk skalasını seç beğen ;D emeklerinize,ellerinize aklınıza sağlık rabbim yardımcı olsun inşallah

19. küçük ağa

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Başarırsınız inşallah ırmağı geçtiniz sonraki su arkı onu daha rahat geçersiniz rabbim size akıl,vücut sağlığı ve bol para versin dilerim
  20. küçük ağa

İmalattan Gezenbilir'e Özel Port Bagaj ve Sepetler

demir,saç malzeme fiyatı belirli öyle uçuk fiyatla bu işi yapanlar satanlar varki mübarek sanki burma bilezik satıyor size tavsiyem kaliteyi artırın fiyatı makul tutun 4x4 off road aracı kullananları enayi görüp soymaya çalışanlar PATİNAJ yapıp yerlerinden kalkamasınlar selamlar bol kazançlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri