Arama sonuçlarınız

1. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Arabalarınızı yaptırdığınız yerlerin bilgilerini yazın boş kaldıkça gidip başında duracağım o ustalar benden bıkıp bir daha gelmeyin diye arabaların bakımını montajını düzgün yaparlar ben ücret filan istemiyorum...

2. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Fazla uzatma ölçülü yap çıkıntılar sağa sola takılıyor
  3. küçük ağa

Gezenbilir Hatay Grubu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu (Yaşar Ergün. Od yanar kazan bilir / Yol halin ozan bilir / Geceyi hastadan sor / Gurbeti GEZENBİLİR Lada Niva sayesinde offroad ve 4x4 araçları öğrendim / Suzuki X-90 zevk makinasıydı pert ettim temizini bulsam alırım. Suzuki Grand Vitara 2005 1.6 3K konfor ve...

4. küçük ağa

Gezenbilir Hatay Grubu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Yaşar Hocam araçları sayarken pert ettim,pert ettim yazmışsın yanlış anlamalara sebep olmaması açısından araçları dağda ve off roadda değil otoyolda pert ettiğinizide yazarrsanız daha şık olacaktır selamlar
  5. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Enver bey merhaba GEZENBİLİR off road Hatay grubunda telefonlarımız var arayabilirsiniz,Arsuz-Samandağ yoluna tek araçla girmek doğru olmamış biz tavsiye etmeyiz ve gitmeyiz çoğu yerde telefon çekmez insan...

6. küçük ağa

Gezenbilir SkyArt Buluşması (01 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir SkyArt Buluşması (01 Aralık 2012) Benim yolum uzak Sedat Açıl benim yerimede bak hayırlı olsun dileklerimi sunarım

7. küçük ağa

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Jandarma LR'yi bıraktı mitsubishiye geçti siz tersini yapmışsınız hayırlı olsun
  8. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri gruba yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
  9. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Ne demek Burak Bey Sertaç sayesinde ne güzel fıkra gibi konuşmalara şahit olduk bizim arkadaşların güneş görmemiş sohbetlerini telsizden dinledik

10. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Merhaba m.ali aynı senin gibi Yusuf Arslan foruma yazmış bende genç adam sevinsin diye gel benim arabada yer var dedim geldi sağolsun iyi de oldu sen PAJERO ile yolculuk yaptın biliyorsun selamlar

11. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Bu ekiple her yere gidilir,her zaman gidilir uyum süperdi,anlayış,çalışma,paylaşma her şey güzeldi hepinize teşekkür ederim resimlerde cimrilik yapan arkadaşlar var nerden biliyorum derseniz acayip fotoğraf...
  12. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Teşekkürler Yusuf çok çalıştın oğlum hakkını helal et

13. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Teşekkür ederim Burak bey devamını getirin
  14. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Sen,ben çekmedik fotoğraf bekliyoruz herkes çeyizine saklayacak gibi duruyor
  15. küçük ağa

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Teşekkür ederim Sedat sağolun ellerinize sağlık

16. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) meteorolijiye baktım hava sağnak yağışlı görünüyor Menderes hava durumuna göre alternatif proje hazırlarsan iyi olur
  17. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Yusuf bey belirtilen saatte migrosun önünde olun benim araba boş
  18. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Ispatan yaylası bizim yayla,bir gezimizde taş devrine yolculuk olarak tvde yayınlandı,Belen Gediğinden başladık Ispatandan çıktık oralar iyidir terör sıkıntısı olmaz tek araçla gidilmesini önermem o bölgedeki...

19. küçük ağa

Yedek lastiğe gerek yok adam niye ağırlık taşısın,kriko kötü araçlar için lazım sen tertemiz gel nasıl olsa bir çeken bulunur ;D ;D ;D
  20. küçük ağa

Buluşma yeri biraz ters olmuş şunu İskenderun Migros veya adliye yapsan hoca daha iyi olur arsuz da kim kimi bekleyecek

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri