Arama sonuçlarınız

1. küçük ağa

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Erdinç Bey birlikte çıktığımız gezilerde bizim erzak,su,fazla eşyalarımızı üzmeden taşıyan bizde emeği olan araç satlık olmuş.Arkadaşlar Erdinç Bey araç tık etse servise götürür öyle sanayide her hangi ustaya değil Ovalı Ford servisine arabama servis harici parça taktırmam...

2. küçük ağa

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum Evet 15047 defa okunmuş ne meraklı milletmişiz ve hala okunmaya devam ediliyor ben yazana kadar 15049 oldu
  3. küçük ağa

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum Utanmıştır cevap yazmaya kalksa alay konusu olmaktan çekinmiştir halbuki GEZENBİLİR ailesi sorununu yerinde bile çözmek için her türlü zahmete katlanırdı

4. küçük ağa

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum Ben iki tane RAV kullandım birincisi 1998 model ikincisi 2003 modeldi birincisi şöyle böyle fakat ikincisi mükemmel bir araçtı söyleyecek söz bulamıyorum çok çeşitli araç kullandım 2003 rav 4 uyan çıkmadı şimdi PAJERO var.bu arkadaşımız olağanüstü bir şey...
  5. küçük ağa

2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı Ömer Bey bu kardeşimiz arabasına kötü iş yaptırmaz iyi bir genç saygılı kibar beyefendi valla ne diyeyim yazmış nasıl,neden,ne için yorumda yapamıyorum diğer arkadaş kötü bir şeyde yazmamış kör şeytana lanet etmeli ne diyebilirim

6. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) He oğlum senin yanlışlarını düzelteceğiz derken ihtiyarların belini büküceksin ;D ;D ;D ;D ;D

7. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) bu gün lastikçiye uğradım lastik jant çaplarını hesaplattım mevcutla devam edeceğim bundan daha uygun yok gibi
  8. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) alınganlık yok,kimsenin işine karışmak yok,benim M.A.N. V8 6x10 treyler vardı lastikleri 1200X20 takılı lastik adedi 18 2 adet stepne eder 20 aracın yüklü ağırlığı 42.000 kg lastikler belli konuma gelince 18 lastiği 1100x20...
  9. küçük ağa

2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny Kırmızı Arkadaşlar bu Kemalhanoray böyle sert yazılar yazmazdı neye kızmış böyle arabada kırmızı kibar gençtir bir şeyler olmuş hatasını telafi eder diye düşünüyorum veya benide kalaylarmı? ;D ;D ;D ;D

10. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Barış lastik resmini ne yapacaksın sende mi lastik alacaksın? bana sormayın benim önerilerim aykırı oluyor hem bundan sonra bildiklerimi kendime saklıyacağım kimsenin işine karışmak yok asla ve asla

11. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Teşekkür ederim yerimizi bilelim
  12. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Lastiğin jantın duruşu poz vermesi güzel o amaçla taktıysan problem yok sayın metin yıldırım,ben bu aracı limitsiz arazide zorlanmadan sıkışmadan kullanmalıyım diye düşüncen varsa diye benim önerim geçerli mal senin para...

13. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri Yahya hoca numarada 61 niye yok
  14. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) ALLAH hayrınızı kabul etsin güç kuvvet versin iyiki varsınız selamlar
  15. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Metin bir şeyi sorar en gereksiz olanı yapar gitmiş asvalt traktörü lastiği almış bana sorduğunda 7.50/16 OK 144 LASSA ve uygun jantı önermiştim doçu dağda yormayacak lastik o ama para çok adam bankacı ya gitmiş pahalı...

16. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Ellerinize sağlık siz olmasanız o yolları kim açacaktı,babanızın işi olsa yapmazsınız ;D ;D ;D
  17. küçük ağa

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Evet Zafer Bey Sayın Ozan Demir çok güzel 100 puanlık soru sormuş cevabınızı bende merak ediyorum.
  18. küçük ağa

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Aranızda bulunamadıım hayır işi vardı bu pazar onu hallettim,kürek işini anlayamadım,Metin o dodgeye 750/16 OK 144 LASSA takmadan gelmesin,odunların çamura dizilmesi çok yanlış videoyu tekrar izleyin odunlar arabaya takoz...

19. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Çok kolay olur,düşünecek ne var biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz odun semaverinin çift demlikli kırk kişilik olanı devreye sokarım tamamdır sıra size geldiğnide siz düşünün bekliyorum buyrun gelin
  20. küçük ağa

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Buyrun gelin çay benden

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri