Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ateşi olabildiğince açık alanda yakmaya çalıştık ki çevredeki ağaçlar etkilenmesin. Çadırlarımız ağaçlara daha yakındı hem orayı oturma alanı olarak düşündük, herhangi bir sorun yaşamadık :)
Dediğiniz doğru evet :) fakat bu şekilde kullanımda herhangi bir sorun yaşamadığım için bu şekilde kullanıyorum. Bu şekilde uyku daha konforlu oldu (: Mat soğuk olmadığından ya da hissetmediğimden bir sorun çıkarmadı :)
Merhabalar,
Colorado'da gezdiğim yerleri yazı dizisi olarak sunmaya başladım. İlk yazım Garden of the Gods ve ikinci yazım Rocky Mountain National Park
Keyifli okumalar.
Rica ederim. Açıkçası north face bir ürün kullanmadım önceden pek net olmamakla beraber şunu söyleyebilirim, çoğu outdoor firması kendi ülkesindeki insanlara göre yaptığından bedenleri söylediğiniz doğru. Ama sizin baz alacağınız beden tarzı eu olmalıdır. Amerika ve ingiltere için bedenler ayrı...
Merhaba,
Kar Spor | Kayak, Snowborad, Outdoor, Kamp ve Spor Malzemeleri Online Satış
Adrenalin Outdoor, Dalış, Bisiklet, Kayak, Yüzme
Buralardan temin edebilirsiniz.