Arama sonuçlarınız

1. bahadirtortop

Bolu Aladağ Kış Kampı

Ateşi olabildiğince açık alanda yakmaya çalıştık ki çevredeki ağaçlar etkilenmesin. Çadırlarımız ağaçlara daha yakındı hem orayı oturma alanı olarak düşündük, herhangi bir sorun yaşamadık :)

2. bahadirtortop

Bolu Aladağ Kış Kampı

Merhaba :) doğrusu dediğiniz gibi evet fakat bu şekilde üşümeden gayet konforlu uyuyabildim :) O yüzden bu şekilde devam edeceiğim :)
  3. bahadirtortop

Bolu Aladağ Kış Kampı

Dediğiniz doğru evet :) fakat bu şekilde kullanımda herhangi bir sorun yaşamadığım için bu şekilde kullanıyorum. Bu şekilde uyku daha konforlu oldu (: Mat soğuk olmadığından ya da hissetmediğimden bir sorun çıkarmadı :)

4. bahadirtortop

Bolu Aladağ Kış Kampı

2019 Yılının son kış kampını Bolu Aladağ bölgesinde yapıp kış sezonunu da açmış bulunduk. Keyifli seyirler.
  5. bahadirtortop

Amerika Colorado Gezi Notları

Merhabalar, Colorado'da gezdiğim yerleri yazı dizisi olarak sunmaya başladım. İlk yazım Garden of the Gods ve ikinci yazım Rocky Mountain National Park Keyifli okumalar.

6. bahadirtortop

The North Face Türkiye

Rica ederim. Açıkçası north face bir ürün kullanmadım önceden pek net olmamakla beraber şunu söyleyebilirim, çoğu outdoor firması kendi ülkesindeki insanlara göre yaptığından bedenleri söylediğiniz doğru. Ama sizin baz alacağınız beden tarzı eu olmalıdır. Amerika ve ingiltere için bedenler ayrı...

7. bahadirtortop

The North Face Türkiye

Merhaba, Kar Spor | Kayak, Snowborad, Outdoor, Kamp ve Spor Malzemeleri Online Satış Adrenalin Outdoor, Dalış, Bisiklet, Kayak, Yüzme Buralardan temin edebilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri