Arama sonuçlarınız

1. D

Solar Powerbank

teşekkür ederim ama bana güven vermedi 40 tl ye 10 000 mah mı olur birde adamlar üstüne kar edecekler bu aleti güvenilir bilindik markalardan almak gerek

2. D

Nisan Haziran Arası Antalya Hava Sıcaklığı Nasıl Olur

merhaba nisan haziran arası antalya hava sıcaklığı nasıl olur bilgi verebilecek olan var mı bu tarihler arasında likya yolunu yürümek istiyorum ama benim için önemli olan denize girebilmek araştırdığım kadarıyla bu tarihler arası deniz sıcaklığı ortalama 19 derece oluyormuş onun için shorty...
  3. D

Solar Powerbank

teşekkür ederim

4. D

Iki Mevsim Yer Kaplamayan Uyku Tulumu

o zaman üstüme tulumu örterim zaten akdeniz turunu ilkbahar karadeniz turunu yazın düşünüyorum diğerleride duruma göre
  5. D

benim boy 184 kilo 60 benim soğuğa direncim sizinkinden düşük olur herhalde

6. D

Solar Powerbank

şu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz Tahmini Teslimat Zamanı Solar Güneş Paneli - Enerji Kaynaği GittiGidiyor'da 241288733

7. D

Solar Powerbank

@tahalotr ürünü kullandıysanız ricam etsem yorum yapabilir misiniz
  8. D

bir de kaç kilosunuz merak ettim bildiğiniz gibi kiloda önemli ısınmada
  9. D

teşekkür ederim o zaman ben 10 15 derecelik bir tulum bakıyım yanıma da cep sobası alırım üşüyünce atarım tuluma bir iki tane çadırı da arpenaz 2 alıcam birde şey sormak istiyorum uyku tulumu iç astarı ısıyı artırır mı

10. D

bu uyku tulumunu yaz ve bahar aylarında türkiyenin her yerinde kullanılabilir mi yüksek irtifaya çıkar mıyım bilmiyorum açıkçası ilk hedefim akdeniz turu ondan sonra iç anadolu ege karadeniz

11. D

Uyku Tulumu Boyutları Hk.

konuyu baltalıycam ama bir sorum olucak teknik ekipman bölümüne konu açtım ama cevap alamadım ilk baharda antalya kullanılacak bir tulum kaç derece olmalı bu konuda bilgi bulamadım antalyadan sonra cesaret edebilirsem ege karadeniz ve iç kesimlere de gidicem ama öncelik antalya
  12. D

Ilk Baharda Antalya Turu Için Uyku Tulumu Kaç Derece Olmalı

ilk baharda antalya turu yapmayı düşünüyorum(bu turdan sonra cesaret edebilirsem karadenize ege ve iç kesimlere gidicem) bu tur için kaç derecelik bir uyku tulumu almam gerekir sizce araştırdım ama bununla ilgili bilgi bulamadım

13. D

Pilden Çakmak Benzeri Bir Şey Yapmak (başlık Bulamadım :) )

konu doğru yerde mi bilmiyorum burası uygun geldi şöyle bir şey buldum paylaşmak istedim
  14. D

Ege Ve Akdeniz'de Akarsu Kenarı Kamp

göynük kanyonu özelleştirilmiş kanyonda yüzmek için ücret alıyorlarmış başka yerden giriliyor mu bilmiyorum
  15. D

Sırt Çantası Seçimi

teşekkür ederim

16. D

Sırt Çantası Seçimi

cevap için teşekkür ederim forclazın kollukların ince olması bir süre sonra can acıtmaya başlar mı sizce ben bir akdeniz turu düşünüyorum çadır mat uyku tulumu en fazla 5 tane giyse hamak bunun dışında belki palet ve yedek ayakkabı kamp için gerekli olan malzemleri alıcam
  17. D

Sırt Çantası Seçimi

birde bunu buldum çok hoşuma gitti sizce nasıldır Evolite Tactical 50 Sırt Çantası - Adrenalin Outdoor, Dalış, Bisiklet, Kayak, Yüzme
  18. D

Sırt Çantası Seçimi

sizce bu çanta nasıldır Doğa Yürüyüşü Çantaları - FORCLAZ SIRT ÇANTASI 60 LİTRE

19. D

Kamp Yapmak için gerekli izinler

ben mağarada kamp yapmaya kalkarsam sorun çıkar mı peki zaten milli park sayılıyorsa o mağara izin almak gerekecek kimsenin izin vereceğini düşünmüyorum ama yinede şansımı denicem :)
  20. D

Çayır Mağarası - Çaycuma - Zonguldak

elineze sağlık mağara derin mi nasıl bir yer biraz bilgi verebilir misiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet