Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba,
ilk defa çekme karavan ile kalacağımız için ailecek heyecanlıyız. Forumda okuduklarımından eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum.
Şu aşamada sadece kamp alanlarında konaklayacağız. 2 küçük çocuğumuz var.
Karavanın 60lt temiz su deposu var. Pandemi nedeniyle büyük çoğunluğu dus ve...
Herkese Merhaba,
Bu sene ertelediğim karavan alım sürecini biraz pandemi nedeniyle öne alıp karşıma da istediğim bir karavan çıkınca hataya geçirdim. 2017 model bir Saly 525 çekme karavan aldım. Tatil öncesi eksilerimi tamamlarken temizlik işine girişeceğim. Bununla ilgili bazı sorularım var...
Eski adı Aksaray Oto Market Şimdiki adı agus karavan olan yerde çeki demiri taktırdım. Aracım Nissan Qashqai
Çeki demiri montaj, proje ve Modul için 2450 TL ödedim. Şu sıralar çok yoğun erken saatte gitmenizi tavsiye ederim. İlgi ve alakalarından memnun kaldım.
Sonrasında 410 TL TSE ye ödedim...
Merhaba
Yeni aldığımı çekme karavan ile ailemle tatile çıkmadan önce 1-2 akşam kalıp hem karavanı test etmek hem de eksikleri varsa gidermek için Karşıyaka yakınlarında kamp alanı veya karavan parkı tavsiye edebilir misiniz?
Elektrik alabileceğim bir yer olursa iyi olur.
Bostanlı sahilde bir...
Karavan sevdasından vazgeçmiyorum. Ama bir süre daha ertelecek gibiyim.
Bugün Kocaeli kamp karavan fuarını gezdim. Saly karavanlar hoşuma gitti. Pino karavan gerçekten estetik olarak güzel karavanlar yapıyor. Keşke müşteri ilişkilerini daha iyi yürütebiliyor olsalardı. Eşim çok beğendi fakat...
Konu 2014 yılında açılmış. Sene olmus 2020 pino bir musteri daha kaybetti. Çadır kamplarina devam. Avrupa karavan için euro duser mi umuduyla beklemeye devam.
Merhaba, yıllardır ilgimi çeken bisiklet, kamp, karavan ve gezi konularında ne arasam karşıma cıkıp zaman zaman bazı bölümleri ilgiyle takip ettiğim foruma ben de üye oldum.
Son zamanlarda yine karavan araştırmalarına başladım.