Arama sonuçlarınız

1. falken

2003 LC prado 4,0 kullanıcı kılavuzu

Ynt: 2003 LC prado 4,0 kullanıcı kılavuzu Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama belki forumdan birinin elinde olabilir diye düşünmüştüm. Biraz bekleyelim bakalım belki birilerinin bildigi vardir

2. falken

2003 LC prado 4,0 kullanıcı kılavuzu

iyi günler sayın abilerim kardeşlerim. araç almadan konuşmama kararım bu hafta itibariyle bitmiş eğer kabul ederseniz bende aranızda bir yer sahibi olmak isterim. uzun bir arayış araştırma ve beklemenin ardından offroad kulvarına LC prado ile girmeye karar verdim. çok doğru bi karar...
  3. falken

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi dün bende bir toyota sahibi oldum :) benide ekleyebilirsiniz listeye. kenan merve 2003 land cruiser prado 4,0 istanbul

4. falken

BTW L200 7" Lift Kit

Ynt: BTW L200 7" Lift Kit kısmetse bu hafta arabamı satıp bi L200 alıyorum..o zaman daha ciddi çalışmalar ypıcam..kit 1250 dolar gibi bi rakama türkiyeye geliyor..burada kopyasını yapmaya çalışıcam bakalım :)
  5. falken

BTW L200 7" Lift Kit

Ynt: BTW L200 7" Lift Kit bende takip ediyorum ama kimseden ses yok..imeste kendi atölyem var..gereken her türlü imkanım var..bi numune olsa yapıcam..:) 12v hidrolik ünüte silindir lift gibi biçok ekipmanın var atölyede..

6. falken

L200 hakkında bilgi ve tavsiye...

Ynt: L200 hakkında bilgi ve tavsiye... tesekkürler faydalı seyler var....daha detaylı bi bilgiye ihtiyacım olacak sanırım...

7. falken

BTW L200 7" Lift Kit

Ynt: BTW L200 7" Lift Kit ben kpyalarım :) allahın iziyle mekanık olarak elimden hicbirşey kurtulmaz :) kiyi gördüm şimdi benimde aklıma geldi...kitin orjinalini alan bi arkadas olursa seve seve kopyalarım :))) bi kapyanın maliyeti 500 tl geçmez onuda belirteyim..sanayii iyi bilirim..lazer...
  8. falken

anadolu yakası

Ynt: anadolu yakası atv var ataşehirden heryere giderbilirm...sen yer ve mekan söyle yeter... :)
  9. falken

L200 hakkında bilgi ve tavsiye...

öncelikle böyle bi forumda bulunmaktan gurur duyuyorum..bir süredir sizi sadece dinlemekte yetindim..şimdilerde de 4x4 sevdam tavan yaptı..siz değerli insanlardan fikir ve görüşlerinizi rica ediyorum..:) 4x4 incelemelerim ve sizin yazdıklarını okudukça hilux,disco,vitara,navara,L200,cherooke...

10. falken

Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk

Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk ÖNCELİKLE: muhtesem bi gezi olmus,gercek offroad etapları gördüm :) musadenle sormk stediğim bikaç soru olacak: resimdeki kırmızı hilux hakkında bilgi alabilir miyim? model motor,km vs.. hilux diflock sınırlı mı? ve lastikleri nerden...

11. falken

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? http://www.theautochannel.com/news/2007/08/23/059479.html şu an binek olarak bilinen en cok km yapmıs otomobil 1986 vw jetta..aracın eksozu bile değişmeden 562.000 mil(900.000 km) yapmıstır.. gelelim sağlam dizel konsuna..hareketli mekanik sistemlerde...
  12. falken

Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle

Ynt: Gökçeada Gezisi Seyyah-34 İle verdiğiniz bilgiler ve resimler için cok cok teşekkür ederim..bilgiler cok işime yarayacak.ee gezzenbilir demişler :)

13. falken

Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

Ynt: Ağva'da Haftasonu Kaçamağı güzel bi gezi olmus...fotograflar için teşekkürler...o mevssimde kilimli koyu cok güzel olurdu.. :)
  14. falken

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bede memnun oldum..eroldu sanırım :) msn eklersen daha rahat konusabilriz topraam :) kenanmerve@hotmail.com
  15. falken

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende bindal köyündenim,eski adı türünk :)) face grubunuz felan var mı?

16. falken

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende memnun oldum arkadaslar.. gümüşhane kelkitliyim...sendemi kelkitllissin yoksa? :)
  17. falken

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamın aleyküm...Hello.Aloha,BondiaBonjour.Ciao.Dzieñ dobry.Guten Tag.Hallo.Hola.Namaste.Nei Hoi,Pree-vyet,Shalom... ben kenan merve,aranıza yeny katıldım...umarın iyi dostluklar kurarız...sıcakkanlı,konuskan,yerindedurmayan(tabiri caize kıcı yer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri