Arama sonuçlarınız

1. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Aynı soruları sormuştum,daha yanıt alamadım.Takip ediyoruz bakalım..

2. MEDİCUS

Offroad Donanimli Araç Muayenesİ Hk.

Merhaba arkadaşlar. Toyota land cruiser prado marka aracıma, offroad tampon ve vinç taktırmayı düşünüyorum. Muayene sırasında sorun yaşarmıyım, dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?
  3. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba sayın Falken, Aynı araçtan ben de de var. Bir kaç sorum olacak; bu ebatla standartın çok dışına çıkıp, araç dinamiklerini etkilemiş olurmuyuz? Araçta yükseltme yaptırdınız mı? Birde dönüş manevrasında, yaz-kış yol tutuşunda ve frenlemede sorununuz oluyor mu? Teşekkür ederim.

4. MEDİCUS

Güvenlik Sertifikası Hatası

Yönetim uyuma! [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. MEDİCUS

Güvenlik Sertifikası Hatası

Ben de de aynı sıkıntı var.Mesaj gönderdim ama daha dönüş olmadı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. MEDİCUS

Yazlik Outdoor Bot Tavsiyesi

Kimseden ses yok !

7. MEDİCUS

Bot Tavsiyesi

Kimseden ses yok !
  8. MEDİCUS

Bot Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Yazın yapacağımız outdoor aktiviteleri için bir bot almayı düşünüyorum. Astronomik fiyatlar olmasa da iyi bir bütçe ayırabilirim. İstediğim özellikler; yarım boğazlı, nefes alabilen , uygun tabanlı olması sayılabilir. Önerebileceğiniz marka ve modelleri bekliyorum. Sağlıcakla...
  9. MEDİCUS

Yazlik Outdoor Bot Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Yazın yapacağımız outdoor aktiviteleri için bir bot almayı düşünüyorum. Astronomik fiyatlar olmasa da iyi bir bütçe ayırabilirim. İstediğim özellikler; yarım boğazlı, nefes alabilen , uygun tabanlı olması sayılabilir. Önerebileceğiniz marka ve modelleri bekliyorum. Sağlıcakla...

10. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Lassa competus da değerlendirilebilir bence. F/p açısından güzel bir ürün. Servis sorunu da yaşamazsınız, her yerde bayisi var !

11. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba, bahsettiğiniz konular aracın kitapçığında resimli ve detaylı olarak anlatılmıştır, incelemenizi öneririm. Ancak şu konuyu bilmekte fayda var. L konumdan kastınız ,sağ öndeki arazi vitesi ise, bu vites yalnızca ,sorunlu durumlarda veya off road kullanımda L pozisyonunda olmalıdır. Normal...
  12. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Hakan bey, yaptığım km genelde 330 civarı oluyor. Belli ki hız faktörü var. Ama yine de fazla yakmasının lpg sistemi ile ilgili başka bir sebebi olabilir mi? Ayrıca koruyucu sac her ne kadar, diferansiyel altına inmemişse de, sizinki kadar iyi durmuyor. Galiba uygun bir zamanda , sizinki gibi...

13. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

14. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Hakan bey merhaba, adım Selim Bilgin. Bir önceki sayfada arkadan ve birazda alttan çekilen pradonun sahibiyim. Benim tankta 83lt lik atiker. Ama gördüğüm kadarıyla sizin ki pek gözükmüyor. Acaba tankın üstünde koruma sacı yaptırdınız mı? Benimkinde var ,belki de bundan dolayı daha çok...
  15. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Şener bey,rakam, 68.500 tl gözüküyor. :smiley:

16. MEDİCUS

Off-road Turkey "türkiye'nin Ilk Off-road Fuarı"

Fuar sitesine giremiyoruz!
  17. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Çok iyi değerler.
  18. MEDİCUS

Merhaba Mustafa bey,araçla ilgili yardımcı olabilirim.Bu aralar yoğunluğum çok ama mesajlara...

Merhaba Mustafa bey,araçla ilgili yardımcı olabilirim.Bu aralar yoğunluğum çok ama mesajlara arada bakabiliyorum.Uygun bir vakitte görüşmekte mümkün olur.

19. MEDİCUS

Turkcelltv+fiberinternet Aboneliği Devri

Taşınma nedeniyle ,Türkcell tv+fiber internet aboneliğimi devretmek istiyorum.Ankara'da ikamet etmekteyim.2 yıllık taahhüdü olan paketin aylık ödemesi 70 tl dir. Bir Türkcell bayisinde kimlikle birlikte devir yapılabilmektedir.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
  20. MEDİCUS

Prado Almaya Adım Adım

Hava ızgarasının altındaki tekeri çevirerek ,hava akışı tam kapanıyor.Malesef düğme, akışı tam kesmiyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri